ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Dimitrios Kouvelas Ο κ. Χαρδαλιάς έχει θέματα παραβατικότητας

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023 0 comments

 

Ο κ. Χαρδαλιάς έχει θέματα παραβατικότητας, αλλά τα επιδεινώνει, ανάλογα με τη θέση και την αποστολή του!
Προ διετίας, του συνέστησα να προβεί σε αναφορά του στεφανιαίου συνδρόμου που εκδήλωσε, ως, δυνητική ανεπιθύμητη δράση των εμβολιασμών που είχε υποστεί! Τότε με δίωξε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ίσως κατ´ εντολή του… Όχι μόνο δεν φρόντισε να συμμορφωθεί με το νόμο, όχι μόνο δεν φρόντισε, ως εκ της θέσεώς του, για την προστασία του Πολίτη από φαρμακευτικές παρενέργειες, άσκησε και δίωξη, στον καθόλα αρμόδιο ειδικό (καθηγητή ιατρικής και ειδικό στα φαρμακευτικά προϊόντα), για να καλύψει τις ευθύνες του!!!
Σήμερα, ο ίδιος παραβατικός τυπάκος, έχει υπουργοποιηθεί και πάλι, σε ένα πλαίσιο έπαρσης και αλαζονείας, και για να προβάλλει άλλη μια φορά, την ανοησία και την ασχετοσύνη του φωτογραφίζεται, με ύφος επαΐοντος, μπροστά σε Στρατιωτικούς χάρτες που αναγράφουν ΑΠΟΡΡΗΤΟ, και αναρτά τη φωτο στο διαδίκτυο!
Το επικίνδυνο, όπως και στη δική μου περίπτωση είναι εμφανές.
Το γελοίο που ρεζιλεύει τη Χώρα μου και τους Πολίτες της είναι το κράξιμο που τρώει από τον Τουρκικό τύπο!
Ο Ελληνικός τύπος ρεμβάζει, ως νέος Νέρων, απολαμβάνοντας τις φωτιές και κατηγορώντας την «κλιματική αλλαγή», όπως εκείνος τους Χριστιανούς.
Ο κ. Χαρδαλιάς είναι ένας αγράμματος (αδυνατεί να διαβάσει το ΑΠΟΡΡΗΤΟ), άσχετος (χαζεύει όπου βρίσκεται), βλαξ (με τον ψυχιατρικό όρο, αδυνατεί να κατανοήσει και να συμμορφωθεί σε απλή και γραπτή οδηγία) και εξαιρετικά επικίνδυνος αξιωματούχος! Η απομάκρυνσή του από οποιοδήποτε αξίωμα και η παραπομπή του στη δικαιοσύνη είναι απαραίτητη…
Φυσικά το ίδιο υπόλογος είναι και ο άλλος ανάλογος πρωθυπουργεύων, που τον τοποθετεί και τον διατηρεί σε θέσεις ευθύνης, ελέω 41%, οίτινες ου γαρ οίδασι τι ποιούσι!!!
Τώρα όμως βλέπουν και οφείλουν να γνωρίζουν!!!
Ετικέτες: