ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Για το Δασάκι και την παραλία του στα Σαρανταπηχιώτικα. ΕΙΚΟΝΕΣ και ο βαθμός δημοτικής ανεπάρκειας και κάθε εξουσιαστικής δημοτικής προσωπικότητας.

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 0 comments

H ουρανική πολυχρωμία από τη "Φυλάχτρα" στα Σαρανταπηχιώτικα. Ακόμη και τώρα, δύο εβδομάδες προ των εκλογών, χωρίς αιδώ, χωρίς συστολές, ακόμη και ως έργο βιτρίνας ότι κάτι έγινε, είναι αποδεκτό. Αυτό που πρέπει να παρατηρηθεί είναι ότι 15 μόλις μέτρα ακριβώς δίπλα υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο με τοπική ιστορία σημείο που το συνοδεύει ένας κάδος ανακύκλωσης! Η γενιά των σημερινών 50ρηδων ή 60ρηδων έχει ονοματοδοτήσει το σημείο ως "η Φυλάχτρα". Στέκι κυρίως κάθε είδους "μηχανόβιου" αλλά και των ερωτευμένων νεανίσκων, έχει γράψει τη δική του ιστορία στις περασμένες δεκαετίες. Φανταστείτε το σημείο με 2-3 παγκάκια για να απολαμβάνει κάποιος τα καταπληκτικά ηλιοβασιλέματα του χωριού μας και το βράδυ να φωτίζονται τα υπάρχοντα αλμυρίκια. Ας αναρωτηθούμε: Ποιος είναι ο βαθμός δημοτικής ανεπάρκειας και κάθε εξουσιαστικής δημοτικής προσωπικότητας; Ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε ότι σύντομα θα γυρίσουμε σελίδα. 
Αυτή είναι η εικόνα που παραδίδουν οι παντός είδους απερχόμενοι για το Δασάκι και την παραλία του στα Σαρανταπηχιώτικα!! Ποιός δημότης μπορεί να αποδεχθεί αυτές τις εικόνες; Η παραλία κυριαρχείται από πλαστικά, καλάμια, ξύλα συνεχίζοντας να απογοητεύει δημότες και επισκέπτες και η όποια σκέψη για ανάπλαση στο "Δασάκι" έχει προ πολλού βυθιστεί σε ύπνωση διαρκείας. Δάφνες, αγγελικές, αγριόχορτα και βάτα σε ανταγωνισμό "επικράτησης" ή "πνιξίματος" . Οι δημοτικοί νομείς της εξουσίας χωρίς αιδώ, χωρίς καμία συστολή συνεχίζουν να απολαμβάνουν άσεμνα τα οφίτσιά τους! Οφείλουμε να βγούμε ταχύτατα από αυτή τη Μεσαιωνική εικόνα, να απαλλαγούμε από το τριτοκοσμικό αυτό επίπεδο και να αλλάξουμε "τώρα", αποστέλλοντας την "καρέκλα" στον αποδέκτη της.

Ετικέτες: