ενδείξεις - αντενδείξεις

πρός τό δεῖν οὕτωΠροηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε
Απάντηση της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδας σε όσους διαδίδουν και μεταδίδουν ότι Παλαιστίνιος κατέβασε την Ελληνική σημαία κι ανέβασε στη θέση της Παλαιστινιακή σημαία

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 0 comments

 

Πόσο καθίκι και φασίστας μπορείς να είσαι όταν κάνεις τέτοιες αναρτήσεις????
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Κυριάκος Βελόπουλος @velopky 9h Σε μία χώρα που δεν σέβονται οι ψευτοαριστεροί και οι ελαφροδεξιοι το σύμβολο του έθνους, τι να περιμένει κανείς από τους "φιλοξενούμενους"που μπαίνουν παράνομα και τους νομιμοποιούν από τα παράθυρα; ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ TH ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΓΙΑ NA ΒΆΛΟΥΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!Απέλαση #βελοπουλος"

Palestinian community in Greece - Παλαιστινιακή παροικία Ελλάδος
Απάντηση της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδας σε όσους διαδίδουν και μεταδίδουν ότι Παλαιστίνιος κατέβασε την Ελληνική σημαία κι ανέβασε στη θέση της Παλαιστινιακή σημαία, χθες στη διάρκεια της συγκέντρωσης-συναυλίας στο Σύνταγμα:
Αιδώς αχρείοι!
Κάνοντας το άσπρο μαύρο ξεπερνάτε και τον Γκέμπελς!
Αυτό που είδαν δεκάδες χιλιάδες Έλληνες χθες στο Σύνταγμα, με τα ίδια τους τα μάτια, το αντιστρέψατε πλήρως και το παρουσιάσατε με παραπλανητικές στιγμιαίες φωτογραφίες σε κάτι εντελώς ανάποδο από αυτό που πραγματικά συνέβη, για να υποκινήσετε σε μίσος εναντίον του Παλαιστινιακού λαού.
Το ρατσιστικό σας μένος σας τύφλωσε. Η απανθρωπιά σας εκτέθηκε πλήρως.
Αναζητάτε οποιαδήποτε αφορμή για να αντιστρέψετε το αίσθημα συμπαράστασης κι αλληλεγγύης της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού με την Παλαιστίνη, και για να δικαιολογήσετε τις πρωτοφανείς σε βαρβαρότητα κι αγριότητα σφαγές χιλιάδων γυναικόπαιδων κι αμάχων στη Γάζα από το εγκληματικό καθεστώς απαρτχάιντ του Ισραήλ.
Κι όταν δεν τη βρίσκετε την αφορμή, την εφευρίσκετε!
Ντροπή σας. Ντροπή σας.
Αναρτούμε λοιπόν ένα από τα πολλά βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο και δείχνουν ακριβώς τι συνέβη:
Ένας νεαρός - που δεν γνωρίζουμε την ταυτότητα του κι υποθέτουμε κι εμείς ότι είναι Παλαιστίνιος - σκαρφάλωσε σε στύλο και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΨΩΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΖΙ!!! ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Είναι πασιφανές άλλωστε από όλα τα βίντεο και από όλες τις φωτογραφίες ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΣΤΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΣ ΣΤΟ ΣΤΥΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΘΙΚΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΕ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΝΤΑΡΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΕ - ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ - ΝΑ ΤΙΣ ΥΨΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.
Αναρωτιόμαστε πραγματικά πόση νοημοσύνη πρέπει να έχει κανείς για να πιστέψει ότι κάποιος ανέβηκε σε στύλο στο Σύνταγμα, παρουσία δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων, και τόλμησε να κατεβάσει Ελληνική σημαία από στύλο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ!
Αντιθέτως μάλιστα πολλοί από όσους βρίσκονταν κοντά χειροκρότησαν και ζητωκραύγασαν!
Αυτό το ύπουλο fake news ξεκίνησε χθες βράδυ από λογαριασμούς στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter), αλλά σήμερα πήρε επικίνδυνες διαστάσεις με τις δηλώσεις του κ. Θάνου Πλεύρη, του κ. Κυριάκου Βελόπουλου, και κυρίως του κ. Μάνου Βουλαρίνου στην εκπομπή του το μεσημέρι στο ραδιόφωνο του Σκαι.
Καλούμε τον εισαγγελέα για άμεση παρέμβαση εναντίον όσων διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις με σκοπό την υποκίνηση μίσους και βίας εναντίον των Παλαιστινίων στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου.
Περιμένουμε και τη δημόσια συγνώμη από όσους έχουν τσίπα.
Τέλος, δηλώνουμε και τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι στην Παλαιστινιακή Παροκία Ελλάδας, που αποτελείται κυρίως από εκατοντάδες μεικτές οικογένειες Ελλήνων και Παλαιστινίων, και τα παιδιά των οποίων έχουν υπηρετήσει την στρατιωτική τους θητεία στην πατρίδα τους την Ελλάδα, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΙΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΟ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΦΙΛΙΑ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:                               https://www.facebook.com/PALESTINIANS.GREECE/videos/1735543063578681


🇵🇸❤️🇬🇷
Ετικέτες: