ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Πόσο σε εκτίμηση έχουν ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΤΕΜ; Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 0 comments

 

Πόσο σε εκτίμηση έχουν ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΤΕΜ;
Στο κείμενο του Αϋφαντή, πρώην συμβούλου του Τσίπρα, που ανάρτησα, απαντά γνωστός μου φίλος Συριζαίος, με την δήλωση του σήμερα ιδιώτη Κοτζιά, πρώην Υπουργού. Ήθελα να γνώριζα: δεν τους περνάει από το μυαλό να μου αντιπαραθέσουν απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ; Αν υπάρχει. Σημειώνω ότι ο Αϋφαντής στιγμάτιζε την πολιτική του Συριζα.
ΠΑΡΑΠΕΡΑ:
Ο ΣΥΡΙΖΑ όταν έγινε κυβέρνηση κάλεσε τον σύμβουλο του Γιωργάκη του μικρού (και όπως έχει γραφτεί που διατηρούσε θερμές σχέσεις με τον Σαμαρά), να αναλάβει την εξωτερική πολιτική. Μην πάει το μυαλό σας σε συνωμοσίες κλπ, πρεσβείες… Εδώ μιλάμε για πολιτική και όχι για ασφαλίτικες διεκπεραιώσεις. Ο φίλος μου γοητεύθηκε από το έργο του Κοτζιά, που η πολιτική του ήταν ενός υποσταθμάρχη ώστε να διεκπεραιώσει εκκρεμότητες.
Αυτός ο πολιτικός παρασιτεί στον κομματικό κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, ζει δηλαδή περισσότερο από τον κόσμο που εντάσσεται παρά από το πολιτικό σώμα του.
Όταν έχεις το ψυχοτάλαντο της βουλιμίας εξουσίας και υπογράφεις ό,τι σου δώσουν απαιτείται μια επαρκής δίαιτα.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: δεν αποκτούν ταυτότητα όταν προβάλλουν τον λόγο άλλων και δηλώνουν συμφωνίες με κομματοκομισάριους. Αυτό αποδεικνύεται ότι είναι το ανώτατο όριο πολιτικής συμμετοχής εδώ των επαρχιωτών στην επαρχιώτικη αντίληψη των κομμάτων για την πολυκεντρική περιφερειακή Ελλάδα.
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ: τα παραπάνω ισχύουν και για τον Συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας που βγήκε και έκανε like στην δήλωση Κοτζιά. Από το τίποτα και το μπλέ χεράκι είναι σαν να πήρε στο χέρι του το καριοφίλι.
Ετικέτες: