ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΓΚΩΜΙΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ» ΚΑΙ «ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΔΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 0 comments

ΔΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Α.ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ]: ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ…
«Αν η ερώτηση είναι ποιος υπήρξε ο ρόλος της Αντίστασης στην εξέλιξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου η απάντηση είναι πολύ απλή: σχεδόν μηδαμινός…ας μη γελιόμαστε, περισσότερο ως προς αυτό έπαιξε ρόλο η στάση του Ι. Μεταξά το 1940 στο τελεσίγραφο του Μουσολίνι και στη συνέχεια η στάση του Γεωργίου Β΄ να συνεχίσει τον πόλεμο στο πλευρό της Αγγλίας… …Με άλλα λόγια, αν το ΚΚΕ κέρδιζε το 1949, όλοι ξέρουν ότι η μοίρα της χώρας δεν θα διέφερε από αυτή των υπόλοιπων βαλκανικών και ανατολικών κρατών που έζησαν την τραγωδία του κομμουνισμού. Ενώ τώρα έχουμε απλώς ένα τρίτο Μνημόνιο».
ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗ ΣΤΟ https://www.athensvoice.gr/.../nikos-marantzidis.../...
…………
Β. ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ] ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΤΖΙΔΗ 2/4/2018 ΣΤΟ Protagon.gr: «Για τον Τσίπρα δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ο κυνισμός συνδυαζόταν με την εσχατολογικής προέλευσης ιδεολογική αφέλεια της μετα-κομμουνιστικής Αριστεράς». ΚΑΙ:
DOCUMENTONEWS.GR
Αποκάλυψη: Ελληνες δημοσιογράφοι και πανεπιστημιακοί στην υπηρεσία πρεσβείας
……………………………..
ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:
ΠΡΩΤΗ: Γρηγόρης Κλαδούχος Πονάει η άλλη άποψη, το καταλαβαίνω, όμως δες τις χώρες των Βαλκανίων που μπήκαν στο Σύμφωνο
Δεν έχουν απλώς μνημόνιο, είναι οι ίδιες μνημόνιο!!!
ΔΕΥΤΕΡΗ: Γρηγόρης Κλαδούχος Τον ρόλο της Αντίστασης κατά των Γερμανών δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ΚΑΝΕΙΣ!!! Το από κει και πέρα ρώτα και το ΚΚΕ έχει καταπληκτικό αρχείο!
………………………………………….
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ:
1. Τον ρόλο της Αντίστασης αμφισβητεί ο παρατρεχάμενος του Τσίπρα και προφανώς με τις ευλογίες της Πρεσβείας. 2. Με πονάει η απενοχοποίηση των ταγματασφαλιτών και του μετεμφυλιακό παρακράτος... εσείς αγκαλιάστε τους απενοχοποιητές τους. 3. Έχουμε μνήμη γιατί είμαστε πολίτες. Εσείς έχετε κάποιο αρχείο που γνωρίζει τι είμαι πολιτικά ώστε να απευθυνθώ στο ΚΚΕ; 4. Πρόσθεσα στα σχόλια κάποια δεδομένα. Που δείχνουν απόψεις του κυρίου σε γραμμή soft Γεωργαλά. 5. Μάθετε να απαντάτε σε αυτά που σας γράφουν αφού βέβαια μάθετε ότι πρέπει να τα διαβάζετε.
Ετικέτες: