ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








για αριστερές, δεξιές, πολύχρωμες φιγούρες που υποδύονται την κουλτούρα

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τρίτη 30 Μαΐου 2023 0 comments

 1. Σχολιάκια παραλογισμού φυτρώνουν, όταν είσαι ντίρλα από πόνο και φιλοσοφείς ή ξερνάς για να ξεχάσεις.

2. Κάποιοι κατέχουν διευθυντικές θέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, στις σελίδες τους παρουσιάζουν όμως αχρωμία πολιτική και καταφεύγουν σε σχολιάκια με βαθιά περίσκεψη και ευγενικό ήθος, όπως αυτό «Ας βγάλουν το σκασμό τώρα…». Αυτά κάτω από αναρτήσεις - σε σελίδες άλλων - που είναι κριτικού απολογισμού της Συριζαίικης ήττας.
3. Στις δικές τους σελίδες, φοβισμένοι κρύβονται πολιτικά. Φοβούνται μήπως «χαρακτηριστούν» από κάποιους ντόπιους ιθαγενείς (στους οποίους απευθύνονται) και παρέχουν κβάντα κουλτούρας με απουσία πολιτικού στίγματος. Για κάθε αριστερό (ή), που προσποιείται αριστεροφροσύνη: απαιτείται και αυτοανάγνωση και αυτοσυνείδηση, συμφιλίωση με την αλήθεια, να στήσουν πρώτα τις Πρέσπες με τον εαυτό τους και μετά να μας πουν για τις Πρέσπες του Αιγαίου – με τους Τούρκους. Καλό πράγμα η χορωδία, αλλά άλλα μου δίδαξε ως προτάγματα, πολύ δικό μου πρόσωπο, που η συμμετοχή του σε χορωδία του κόστιζε.
Αυτά τα ολίγα για αριστερές, δεξιές, πολύχρωμες φιγούρες που υποδύονται την κουλτούρα. Αν θέλουν δημόσια συζήτηση τοπικού ή και «παραπάνω» επιπέδου όχι μόνο δεκτό αλλά και μετά χαράς. Απευθύνομαι στην σκέψη, σε αυτούς που κρίνουν και θέλουν να πιστοποιήσουν με τον λόγο και την πράξη τους μια κατηγορία ως πρόσωπα δημόσιας ευθύνης.
Όλες οι αντιδράσεις:
Αντώνης Ανδρουλιδάκης, Γιώργος Τασιόπουλος και 14 ακόμη

Ετικέτες: