ενδείξεις - αντενδείξεις

πρός τό δεῖν οὕτωΠροηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε
Δημήτρης Κούβελας: εγκλωβισμός των πολιτών σε ένα σύστημα απολύτου ελέγχου τους, πολιτικά, οικονομικά, θεσμικά και κοινωνικά. / Στον Γιώργο Σαχίνη, (98.4)

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 0 comments


 «Η χώρα χρειάζεται ένα άλλο παραγωγικό μοντέλο με ένταση γνώσης και δημοκρατικές λειτουργίες που θα βάλουν φρένο στην ασυδοσία οικονομικής και πολιτικής ελίτ».

«Πνοή Δημοκρατίας» στις εκλογές της 21ης Μαΐου - ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΧΙΝΗ - George Sachinis
Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ και επικεφαλής της πολιτικής κίνησης "Πνοή Δημοκρατίας", Δημήτρης Κούβελας, (Dimitrios Kouvelas), σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στον 98.4 εξηγεί τους λόγους καθόδου στις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά και τις βασικές θέσεις του κινήματος πάνω στα κρίσιμα ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας. Όπως εξηγεί, μπορεί ως βάση εκκίνησης για την "Πνοή Δημοκρατίας" να ήταν η καταστροφική διαχείριση της πανδημίας, ως προς την απαξίωση των θεσμών, του Συντάγματος και των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών, όμως τα αίτια είναι πολύ βαθύτερα και αφορούν τον ίδιο τον εγκλωβισμό των πολιτών σε ένα σύστημα απολύτου ελέγχου τους, πολιτικά, οικονομικά, θεσμικά και κοινωνικά. Η χώρα, σημείωσε, χρειάζεται ένα άλλο παραγωγικό μοντέλο με ένταση γνώσης και δημοκρατικές λειτουργίες που θα βάλουν φρένο στην ασυδοσία οικονομικής και πολιτικής ελίτ.
Ετικέτες: