ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Σωτήρης Τσιόδρας, Μαγιορκίνης, Παρασκευής, Παναγιωτακόπουλος, Κωστάκης, πόσο σίγουροι είναι για την μελέτη τους τώρα; - Evangelou Marianna (fb)

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 0 comments


Σωτήρης Τσιόδρας, Μαγιορκίνης, Παρασκευής, Παναγιωτακόπουλος, Κωστάκης, πόσο σίγουροι είναι για την μελέτη τους τώρα;;



Μετἀ απο όσα ανακαλύφθηκαν στο κογκρέσο;;
''Ο Fauci προειδοποιήθηκε από συναδέλφους επιστήμονες στην αρχή της πανδημίας στα τέλη Ιανουαρίου και στις αρχές Φεβρουαρίου του 2020 ότι η μετάδοση του COVID-19 περιείχε ασυνήθιστα χαρακτηριστικά που «(ενδεχομένως) φαίνονται κατασκευασμένα μέσα σε ένα εργαστήριο», σύμφωνα με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ανήσυχος, ο Fauci επιχείρησε να καμουφλάρει την απάτη του με ένα σκόπιμο σχέδιο παραπληροφόρησης.
Παρήγγειλε κρυφά και επιμελήθηκε μια επιστημονική εργασία που δημοσιεύτηκε τρεις εβδομάδες αργότερα, η οποία κατέρριψε την υπόθεση της διαρροής στο εργαστήριο. Στη συνέχεια, ενώ απέκρυψε τον τρόπο με τον οποίο υποκίνησε την ανάλυση, ο Fauci τη διαφημίσε δημόσια ως την οριστική επιστημονική ετυμηγορία για τη γένεση του COVID.
Σε αυτή την εξαπάτηση συμμετείχαν και Ελληνες επιστήμονες με επικεφαλής τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα ο οποίος από κοινού με τους Μαγιορκίνη, Παρασκευή, Παναγιωτακόπουλο, Κωστάκη εκπόνησαν μελέτη υπέρ της φυσικής προέλευσης του ιού COVID-19 την οποία συμπεριέλαbε ο εργολάβος των gain of function ιών Peter Daszak στην επιστημονική εργασία που αναφέρεται το άρθρο.
Όλο αυτό το διάστημα ο Fauci, έκρυβε τη συμμετοχή του και προσποιήθηκε ότι δεν γνώριζε τους συν-συγγραφείς με τους οποίους είχε συνεργαστεί κρυφά. Επικαλούμενος τη μελέτη, ο Fauci είπε με έμφαση στους Αμερικανούς ότι ο COVID «δεν θα μπορούσε να έχει γίνει τεχνητά ή σκόπιμα χειραγώγηση».''
Είναι περίεργο το γεγονός ότι οι ίδιοι επιστήμονες έγιναν οι δικαιούχοι χρηματοδότησης εκατομμυρίων δολαρίων από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) υπό τον Fauci μετά την κωλοτούμπα τους.
Πάμε λίγο να δούμε που αλλού χρησίμευσε η περίφημη Ελληνική δημοσίευση.
Μια άλλη απάτη που ακόμα δεν εχει δημοσιευτεί.
Η πρώτη δημοσίευση για τον καινούριο κορονοιό ήταν απο τον
Peng Zhou et al στις 23 Ιανουαρίου 2020
Peng Zhou et al. Discovery of a novel coronavirus associated with
the recent pneumonia outbreak in 2 humans and its potential bat
origin.
φώτο 1
Δεν απομονώθηκε ιός, λήφθηκε γενετικό υλικό μόνο
Δεν καλλιεργήθηκε σε κύτταρα ξενιστών, αλλά χρησιμοποιήθηκαν
«… Κύτταρα Vero πιθήκου και Huh7» μόνο από 1 από τους 7 ασθενείς
Δεν αποδείχθηκε η δυνατότητα φιλτραρίσματος
''Η μελέτη… παρέχει στοιχεία για μια ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ (association) μεταξύ της νόσου και της παρουσίας αυτού του ιού.
Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά επείγοντα ερωτήματα για απαντήσεις. Χρειαζόμαστε περισσότερα κλινικά δεδομένα και δείγματα για να επιβεβαιώσουμε εάν αυτός ο ιός είναι πράγματι ο αιτιολογικός παράγοντας για αυτή την
επιδημία."
Ομολογία ακολουθίας
''Είναι σχεδόν πανομοιότυπoι μεταξύ τους και μοιράζονται 79,5% ταυτότητα ακολουθίας με τον SARS-CoV. "
Αλλά και οι άνθρωποι μοιράζονται γενετική ακολουθία με τους χιμπατζήδες
Οι άνθρωποι μοιράζονται 96% ομολογία γενετικής αλληλουχίας
με τους χιμπατζήδες!
Στις 24 Ιανουαρίου 2020 μια άλλη δημοσίευση των Na Zhu et. al.
A Novel Coronavirus from Patients with Pneumonia in China, 2019
ΦΩΤΟ 2
Και σε αυτήν δεν απομονώθηκε ιός, έλαβαν μόνο γενετικό υλικό
Δεν καλλιεργήθηκε σε κύτταρα ξενιστών, αλλά χρησιμοποιήθηκαν
καρκινικά κύτταρα του πνεύμονα.
Δεν αποδείχθηκε η δυνατότητα φιλτραρίσματος (χρησιμοποιήθηκε μόνο φυγοκέντρηση)
Συμπέρασμα
''Αν και η μελέτη μας δεν πληροί τα αξιώματα του Koch, οι αναλύσεις μας παρέχουν στοιχεία που ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ (implicating) με το 2019-nCoV στο ξέσπασμα του Γουχάν."
1 Φεβρουαρίου 2020
φωτο 3 και 4
Κορεάτικη μελέτη Jeong-Min Kim et.al.
Identification of Coronavirus Isolated from a Patient in Korea
with COVID-19
Δεν απομονώθηκε ιός, έλαβαν μόνο γενετικό υλικό
Δεν καλλιεργήθηκε σε κύτταρα ξενιστές, αλλά χρησιμοποιήθηκαν
Vero κύτταρα συν αντιβιοτικά
Δεν αποδείχθηκε η δυνατότητα φιλτραρίσματος
Aλλά στην Κορεάτικη δημοσίευση του Κίμ στην εισαγωγή, (όχι στα συμπερασμάτα τους) κάνουν και ένα μεγάλο ατόπημα.
Ενα ατόπημα που θα έπρεπε να αποσυρθεί αμέσως η δημοσίευση λόγω σοβαρής ηθικής παραβίασης, επιστημονικής απάτης.
Οπως είδαμε στις προηγούμενες 2 δημοσιεύσεις ανἐφεραν ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ, οχι οτι αυτός ο καινούριος ιός είναι ο αιτιολογικός παράγοντας της επιδημίας και οι 2 ανέφεραν ότρι χρειάζονται περισσότερα στοιχεία.
Σε αυτή την κορεάτικη μελέτη ισχυρίζονται ότι σύμφωνα με την Ελληνική μελετη του Μαγιορκίνη, Τσίοδρα (την βάζουν και σαν παραπομπή 7) έχει αναγνωριστεί ότι αυτός ο ιός είναι ο αιτιολογικός παράγοντας της πνευμονίας της Γιουχάν.
ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ (Sars-CoV-2) ΣΑΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΒΙΝΤ 19.
Και σε αυτήν την μελέτη σαν απόδειξη ότι ο (novel corona virus (2019-nCoV), έτσι τον ονόμαζαν τότε είναι ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΒΙΝΤ 19, αναφέρουν την παραπομπή (7).
ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ.
[7] Paraskevis D et al. Πλήρης εξελικτική ανάλυση γονιδιώματος του νέου ιού (2019-nCoV) απορρίπτει την υπόθεση της εμφάνισης ως αποτέλεσμα μιας πρόσφατης Εκδήλωσης ανασυνδυασμού. Infection, Genetics and Evolution 79 (2020)
Δ Παρασκευής 1, ΕΓ Κωστάκη 2, Γ Μαγιορκίνης 2, Γ Παναγιωτακόπουλος 3, Γ Σουρβίνος 4, Σ Τσιόδρας 5
''Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination Event''
η οποία είναι μια μελέτη που δεν έχει σχέση με την ταυτοποίηση ή την απομόνωση και ον έλεγχο ότι όντως αυτός ο ιός προκαλεί την κοβιντ 19 , αλλά είναι μια μελέτη που ελέγχει τη γενετική ακολουθία και την συγκρίνει με την εξελικτική ανάλυση με άλλα είδη ιών, με τις γονιδιακές ακολουθίες άλλων ειδών.
Αυτή η μελέτη δεν μπορεί να αποδείξει κανένα αιτιώδη παράγοντα της ασθένειας και επάνω σε αυτή την μελέτη στηρίχτηκαν και οι επόμενες ''μελέτες'', για να αποδείξουν την συσχέτιση του ''νέου'' ιού με την ασθένεια , πράγμα το οποίο ακόμα δεν έχει αποδειχθεί.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο Sars-CoV-2 ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΒΙΝΤ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ.
φωτο 5 και 6
ΕΙΣΑΓΩΓΗ: ''Ένας νέος κοροναϊός (2019-nCoV) ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ( η συσχέτιση δεν είναι ο αιτιώδης παράγοντας) με τη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο και σοβαρή λοίμωξη στον άνθρωπο πρόσφατα αναφέρεται από την πόλη Wuhan στην επαρχία Hubei στην Κίνα (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, 2020 · Hui et al., 2020).
• ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
''Αυτά τα γονιδιωματικά χαρακτηριστικά και η ΠΙΘΑΝΗ συσχέτισή τους με τα χαρακτηριστικά του ιού και τη λοιμογόνο δύναμη στον άνθρωπο χρήζουν περαιτέρω προσοχής.''
Με απλά λόγια, υπάρχει, είδαμε κάποια συσχέτιση αλλα δεν έχουμε αποδείξει τίποτα ακόμα, για το εαν αυτός ο συγκεκριμένος ιός είναι η αιτία για την κοβίντ 19.
Τι γραφει η κορεατικη δημοσίευση;;
''ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΣΙΟΔΡΑ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ.
Το να ισχυριστείς κάτι τέτοιο, ότι αυτός ο ιός είναι ο αιτιώδης παράγοντας, ενώ όλες οι πολιτικές και ολόκληρος ο κόσμος στηρίζεται στην μελέτη σου και εσύ δεν μπορείς αυτόν τον ισχυρισμό να τον στηρίξεις σε καμία επιστήμη και το ισχυρίζεσαι με ελαφρά την καρδία είναι εγκληματικό.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ, Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.
Οπως είδαμε στην Αμερική οι επιστήμονες που έκανα την κωλοτούμπα αμοίφθηκαν γενναιόδωρα με εκατομμύρια.
Εδώ Ελλάδα τι έγινε;;
Η νέα ειδικότητα της Ιατρικής πολιτικολογία, πολιτικολόγος ιατρός
Η πολιτικολογία θα πρέπει να θεσπιστεί και να διδάσκεται επαγγελματικά σαν η καινούρια ειδικότητα της ιατρικής, όπως λέμε παθολογία, γαστρεντερολογία, υπάρχει βέβαια στην ουσία και χρησιμοποιείται κατά κόρον ιδίως το τελευταίο διάστημα, θα μου πείτε δεν αναγράφεται σαν τμήμα στα νοσοκομεία, αλλά είναι το τμήμα διοίκησης κάθε νοσοκομείου. Αυτό που εκτελεί τα πρωτόκολλα.
A. Chase, "όταν η αναζήτηση της αλήθειας συγχέεται με την πολιτική υπεράσπιση, η αναζήτηση της γνώσης περιορίζεται στην αναζήτηση της εξουσίας."
Επιστημονικά δεδομένα ή φήμες;
ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
Καμιά από τις μελέτες που χρησιμοποίησαν δεν δυναται όχι να αποδείξει την προέλευση του κοκογιου ή την πρόκληση ασθένειας , ούτε καν να συσχετίσει.
Και αυτό το γνώριζαν ΟΛΟΙ οι σκατομπιστημονες.
Ο πρώτος βαθμός συσχέτισης με αιτιολογική βάση γίνεται πάντα ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΑ και ουδείς εκτέλεσε τέτοια μελέτη.
Τη παρούσα ερώτηση την είχα κάνει σε πολλούς δήθεν κωρονοεπαναστατες, ακόμα και στο BMJ.
👉💥παραθέσετε μια ορθά δομημένη επιδημιολογική μελέτη αιτιολογικής συσχέτισης με ταυτόσημες ομάδες σύγκρισης και ελέγχου ΠΡΙΝ κηρυχθεί η πΛανδημια από τα λαμόγια, αλλά επειδή είμαι καλό παιδί και μετέπειτα. Μια μελετη σχεδιασμένη ΟΡΘΑ και εκτελεσμενη ΟΡΘΑ σαν αυτή 👉 ένα παράδειγμα ΟΡΘΑ δομημένης επιδημιολογικης μελέτης αιτιολογικής συσχέτισης (ιού με σοβαρή συγκεκριμένη ασθένεια, πνευμονία) με ορθά ταυτόσημη και τυχαιοποιημενη ομάδα σύγκρισης είναι αυτή που παραθέτω, από Φιλανδία, προ-κορονοιου, Unbiased, αμερόληπτη 👉 https://bmcgeriatr.biomedcentral.com/.../s12877-019-1125-z
Και για να μην ξεκινήσει κάποια αερολογια πέριξ του πως τεκμηριώνεται επιδημιολογικά κάποια αιτιολογική συσχέτιση. Παραθέτω το τι λέει η Ιατρική ΕΠΙΣΤΗΜΗ σας 👉"The process of establishing a causal link between a NEW virus and disease may be aided by the availability of a well chatacterized specimen bank. Such specimens collected from patients with a variety of illnesses, supported with comprehensive clinical and epidemiological data are a valuable resource for establishing an association between presence of a virus and disease. 👉👉👉👉HOWEVER, the CONCLUSION ABOUT SUCH AN ASSOCIATION IS ONLY VALID IF THEY ARE TESTED TOGETHER WITH APPROPRIATELY MATCHED CONTROLS" -
"Η διαδικασία καθορισμού αιτιώδους συνδέσμου μεταξύ ενός ΝΕΟΥ ιού και ασθένειας μπορεί να υποβοηθηθεί από τη διαθεσιμότητα μιας καλά διαμορφωμένης τράπεζας δειγμάτων. Τέτοια δείγματα που συλλέγονται από ασθενείς με ποικιλία ασθενειών, υποστηριζόμενα με περιεκτικά κλινικά και επιδημιολογικά δεδομένα αποτελούν πολύτιμο πόρο για το καθορισμό συσχέτισης μεταξύ της παρουσίας ενός ιού και μιας ασθένειας.👉👉👉 ΩΣΤΌΣΟ, το ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ για μια τέτοια ΣΎΝΔΕΣΗ- ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ είναι ΕΓΚΥΡΟ ΜΟΝΟ εάν δοκιμάζονται μαζί με κατάλληλες ταυτόσημες ομάδες συγκρισης-ελέγχου "
Ετικέτες: