ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Να σε πια "επιστημονοσύνη" μπορεί να στηρίχθηκαν οι "Εκλεκτοί Αρεοπαγίτες" για τα "Fund's" - Αλέξανδρος Κουτσομητόπουλος

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 0 comments

  Αλέξανδρος Κουτσομητόπουλος

"Μην βαράτε τα κουνούπια - άλλοι σας πίνουν το αίμα"
Δώρο για το Κυριακάτικο Μεσημεριανό σας!
Να σε πια "επιστημονοσυνη" μπορεί να στηρίχθηκαν οι "Εκλεκτοί Αρεοπαγιτες" για τα "Fund's". Αφιερώστε 20' λεπτά για ν" ακούσετε για τον κατά την "ελεύθερη συνείδηση" αγώνα των δικαστών ενάντια στην..."Τυραννία των Πλειοψηφιων" & το... λαικιστικο ας πούμε "κοινό περί δικαίου αίσθημα", κρίνοντας - δικάζοντας όχι σύμφωνα με τις ανάγκες των "προσκαιρων συνθηκών", αλλά με γνώμονα την."ηθική" της... "διαχρονικής ιστορίας του δικαίου". Ακούστε το πως εκθειάζει η κα Σακελλαροπουλου τον ας πούμε "ογκόλιθο της συνταγματικής σκέψης", Ευάγγελο Βενιζέλο, και κυρίως τον "μακαρίτη" πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Ματθια, στον οποίο η Κυβέρνηση Κ. ΣΗΜΊΤΗ είχε προσφέρει μια πρωτοφανή."παράταση θητείας του" ( η οποία είχε λήξει ) έτσι ώστε να μπορέσει να προεδρεύσει σ' ένα."Ειδικό Δικαστήριο" το οποίο πρόσφερε ΚΡΑΤΙΚΉ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. Μιλάμε για μια."Απόφαση" ( του."Ειδικου Δικαστηρίου" ) η οποία - ΑΝΕΤΡΕΨΕ την Απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου!!! ( στην οποία ο "αείμνηστος" για την κα Σακελλαροπουλου τότε πρόεδρος του Ιωάννης Ματθιας ΕΊΧΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΕΙ.) που επιβεβαιώνε την καταδίκη της Γερμανίας για καταβολή Αποζημιώσεων στους επιζώντες και κληρονόμους, του Διστομου από το Πρωτοδικείο ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ. Η "προσφορά" Ασυλίας στην Γερμανία, το 2001 - ενάντια στην αντίθετη Απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου.! για πολλούς πολιτικούς αναλυτές - αποτελούσε την προϋπόθεση - για να γίνει δεκτή η Ελλάδα από την Γερμανία στο "Ευρω" ( με δημοσιοοικονομικους όρους γερμανικού "Μάρκου" ) και μετά από 10 χρόνια να "πτωχευσουμε" με κυρίως "ευρωπαϊκούς" ( γερμανικούς ) αποικιακους όρους "οικονομικής εξυγίανσης".
Με λίγα λόγια η πρόσφατη Απόφαση του Αρείου Πάγου για την οικονομική ομηρία των "κόκκινων δάνειοληπτων", αλλά και όλων των πολιτών της υπερχρεωμενης Ελλάδας για τα επόμενα 100 χρόνια βασίζεται στις τρόπος του λέγειν "φιλοσοφικές & συνταγματικες" σκεψεις και ανησυχίες που εκφράζει η κα Σακελλαροπουλου σε αυτό το "πάνελ" των οργανικών διανοούμενων..

Όλες οι αντιδράσεις
Ετικέτες: