ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Στο όνομα της ιεράς ελευθερίας του λόγου, ... οι μέγιστοι πλαστογράφοι.

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 0 comments

 

1. Ένας κορυφαίος ρεπόρτερ, κάτοχος του Βραβείου Πούλιτζερ, φέρνει στο φως ότι ήταν οι Αμερικανοί που ανατίναξαν τον Nord Stream II, κατόπιν προσωπικής εντολής του προέδρου Μπάιντεν.
2. Ένας πρώην Ισραηλινός πρωθυπουργός αποκαλύπτει ότι η Δύση σαμποτάρισε πέρυσι την άνοιξη εσκεμμένα το προσύμφωνο κατάπαυσης του πυρός όπου είχαν σχεδόν καταλήξει Ρώσσοι και Ουκρανοί.
3. Ένα μεγαλοστέλεχος της Pfizer ομολογεί εμπρός στην κάμερα ότι η εταιρεία του πειραματίζεται με μεταλλάξεις του κορωνοϊού και ότι ο ίδιος μάλιστα πιστεύει ότι έτσι, κατά τη διάρκεια πειραμάτων, κατασκευάστηκε ο covid αρχικά στο Εργαστήριο της Γιουχάν το 2019.
4. Ένας άλλος, επίσης επιφανής, Αμερικανός δημοσιογράφος τεκμηριώνει από τα αρχεία του Twitter ότι το λεγόμενο RussiaGate (ότι ο Τραμπ υπήρξε δήθεν ενεργούμενο του Πούτιν και των Ρώσσων), ήταν υπόθεση εξ ολοκλήρου χαλκευμένη και υποκινημένη από κέντρα του Δημοκρατικού Κόμματος, των μυστικών υπηρεσιών και του Τύπου. Και ότι τα μέσα που αναπαρήγαγαν κατά κόρον τις καταγγελίες αυτές, ήδη εξ αρχής, γνώριζαν ότι είναι ψευδείς.
5. Ένας Κατωβαλκάνιος πρωθυπουργός συλλαμβάνεται στα πράσα να παρακολουθεί παρανόμως πολιτικούς αρχηγούς της αντιπολίτευσης, δημοσιογράφους, υπουργούς της δικής του κυβέρνησης, την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ενδεχομένως δε και μέλη της ίδιας του της οικογένειας.
Κατά τη γνώμη μου, οι πέντε σημαντικότερες ειδήσεις της τελευταίας περιόδου. Τι κοινό έχουν όλες; Τα συστημικά ΜΜΕ, ο παραδοσιακός και ο ηλεκτρονικός τύπος αλλά και τα ΜΚΔ, αγωνίζονται με κάθε τρόπο, πάση θυσία, να τις λογοκρίνουν, να τις απαξιώσουν, να τις υποβαθμίσουν, να τις εξαφανίσουν ει δυνατόν από τη δημοσιότητα.
Στο όνομα της ιεράς ελευθερίας του λόγου, οι ίδιοι άνθρωποι που εκτοξεύουν κατά των αντιπάλων τους ανερυθρίαστα τη ρετσινιά των Fake News, αποδεικνύονται οι μέγιστοι πλαστογράφοι.
Ετικέτες: