ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Θέλουν να χάσουμε από τον ορίζοντα τον θάνατο και το αίμα για τα οποία είναι ηθικά και πολιτικά υπεύθυνοι. (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, της Γιόλας Μαστέλλου Βασιλάκη - ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ)

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 0 comments

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, (ΕΠΑΡΚΗ ΛΟΓΟ),ΤΗΣ Γιόλα Μαστέλλου Βασιλάκη - ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ:
1. Έστω και μια Δημοτική Σύμβουλος είπε τα λόγια που έπρεπε, που αντιστοιχούν στα πράγματα και χωρίς «μου σου του». Είναι επαρκής λόγος απέναντι στο καταφύγιο ενός συναισθηματισμού που πληθωρικά πρόβαλε Δήμαρχος, Νίκας και φαίνεται και στην ανακοίνωση του Δήμου. Εκεί κατέφυγαν για να απομακρύνουν την λογική από το συναίσθημα. Θέλουν να βλέπουμε τα «δάκρυά» τους και την υποκρισία πένθους για να χάσουμε από τον ορίζοντα των γεγονότων τον θάνατο και το αίμα για τα οποία είναι ηθικά και πολιτικά υπεύθυνοι.
2. Το ερώτημα για τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών είναι πού έβρισκε τα χρήματα και πλήρωνε τους ανασφάλιστους εργάτες. Μπορεί να έχουν το προνόμιο να θέλουν να τους βλέπουμε στο πάλκο, έχουν όμως και ευθύνες, να δίνουν λόγο.
3. Με την στάση τους ακόμα και μετά το θανατικό εκπαιδεύουν στην συμφιλίωση με την ανομία, προκαλούν μέσα από πολιτικάντικους διόδους (γνωριμιών, συμφερόντων, προσφοράς ελπίδων εξυπηρέτησης), την συμφωνία αρκετών συμπολιτών μας που δυστυχώς, από τα μέσα ψηφιακής δικτύωσης επικροτούν απαράδεκτες ανακοινώσεις του Δήμου.
4. Στις επόμενες εκλογές εκτός από τα ζητήματα ανάπτυξης και δημοκρατίας στον Δήμο, πρέπει να τεθεί ένα κίνημα διαφάνειας, δημοσιότητας, μια επιχείρηση «καθαρά χέρια». Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Γ. Μ. Β. ΕΔΩ: http://www.tinakanoume.gr/2023/01/blog-post_19.html...