ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας είναι ο τουρισμός; Αυτά λένε οι κεκέδες της πλατείας, στα κομματικά ακροατήρια, στους καταχρεωμένους ξενοδόχους, στις ΥΕΝΕΔ.

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 0 comments

 Ntinos Papantoniou

Η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας είναι ο τουρισμός; Αυτά λένε οι κεκέδες της πλατείας,στα κομματικά ακροατήρια,στους καταχρεώμενους ξενοδόχους,στις ΥΕΝΕΔ. Στη χώρα μπανανία δεν υπάρχει ένα σοβαρό επιμελητήριο ξενοδόχων,δεν υπάρχουν ούτε επιμελητήρια. Οι ψευτο σύμβουλοι, απόφοιτοι του Harvard και του London school, αποθεώνουν αυτόν τον μαζικό τουρισμό που μετράει κεφάλια και όχι προστιθέμενη αξία ανά επισκέπτη. Κι αυτό γιατί ο ελληνικός τουρισμός σε μεγάλο βαθμό προωθεί τις ολλανδικές, τις βελγικές, τις πολωνικές ντομάτες,τα εισαγόμενα μέλια, τα εισαγόμενα τυριά και τα εισαγόμενα κρέατα. Ακόμα και τα αναμνηστικά και τουριστικά αντικείμενα, αντικείμενα μνήμης, ιστορίας,μας έρχονται από την φίλη χώρα της ανατολής. Σε μια σοβαρή χώρα, τα αναμνηστικά και τοπικά χειροποίητα προϊόντα, θα ήταν φτιαγμένα από ελληνικά χέρια της επαρχίας και των νησιών.
Το σπουδαιότερο;
Το 2010 Δειλά, δειλά άρχισαν να κουβεντιάζουν για την αλυσίδα αξίας του τουρισμού και το ελληνικό πρωινό. Σήμερα δώδεκα χρόνια μετά περίπου 1000 ξενοδοχεία προσφέρουν ελληνικό πρωινό. Grande successo!!!!
Πόσα είναι τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα;
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του 2020 του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ), του οποίου μέλη είναι τα οριζόμενα ως κύρια τουριστικά καταλύματα, η χώρας μας διαθέτει 10.052 ξενοδοχεία, που μεταφράζονται σε 438.294 δωμάτια και 869.250 κλίνες.


Το παρακάτω κείμενο του Ιπποκράτη Χατζηαγγελιδη αφιερωμένο εξαιρετικά στα ψεύτικα διδακτορικά της πλατείας Συντάγματος.
Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την ελληνική οικονομία - slpress.gr
SLPRESS.GR
Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την ελληνική οικονομία - slpress.gr

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την ελληνική οικονομία - slpress.gr
Ετικέτες: