ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ Το μυαλό είναι ο στόχος (για την ανακοίνωση Ν. Φίλη για το άνοιγμα των σχολείων).

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 0 comments

 

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ Το μυαλό είναι ο στόχος
....................................................................................................................
Δυστυχώς ανεβάσατε πρόταση προσώπου αριστεροκαπηλείας και χωρίς κάποιο ηθικό και πολιτικό πλεονέκτημα, (καθόσον το επικαλούνται). Σας προτείνω να βρείτε καλύτερα παραδείγματα πολιτικών προσώπων, με παιδεία και μόρφωση. Η πολιτική παιδεία του Φίλη είναι συμβατή με κάθε δεξιοαριστερή αντίληψη του ανθρώπου αντικειμένου εξουσίας, χειραγωγημένου, κλεισμένου σε ένα υλικοβιοτικό φορμάτ γυμνής ζωής, περιορισμένης από δυνατότητες παρέμβασης στο περιβάλλον της. Στα ζητήματα πανδημίας έχει ταυτιστεί με το καθεστώς εξαίρεσης και πειθαρχικής κοινωνίας που έχει μεγάλο ιδεολογικό βάθος κρατικίστικης, συγκεντρωτικής άσκησης εξουσίας.
Εδώ δεν μπορεί να γίνει συζήτηση περί Ελληνικής διακομματικής ανεπάρκειας, κομματοκρατίας. Καλή χρονιά στην σελίδα και αποφυγή ψεύτικων εννοιολογήσεων, ψεύτικων διαιρέσεων και αντίθετα με προβολή αξιών.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "To μυαλό είναι o στόχος Αγαπημένα 4 ώρ. Δε συνηθίζουμε να προβάλλουμε τους πολιτικούς και τις αναρτήσεις των προφίλ τους αλλά σε αυτή την περίπτωση o Νίκος Φίλης μιλάει τη γλώσσα της λογικής. Τελεία και παύλα.- ΣΥΡΙΖΑ"