ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








η παρουσία αλλά και η απουσία γίνονται αντιληπτές

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 0 comments














     Η επιστροφή στους γνωστούς ρυθμούς μετά δίμηνη νοσοκομειακή νοσηλεία είναι διαδικασία που συμπεριλαμβάνει και την επαναδραστηριοποίηση σε ένα παράθυρο επικοινωνίας, όπως είναι το διαδίκτυο και το facebook. Υπενθυμίζω την άποψή μου ότι από αυτό τo αμφίσημο παράθυρο μπορείς να αντλήσεις πληροφορίες, ιδέες, να συνομιλήσεις, αλλά και να βρεις το μπελά σου, αντικρίζοντας αυτούς που νομίζουν ότι έγιναν συγγραφείς ή να εξοργιστείς με την ναρκισσιστική αυτολατρεία.


.
     Στις σελίδες στο fb αλλά και στο tinakanoume.gr έχω διαχωρίσει κάθε προσωπικό και ιδιωτικό από τα δημόσια. Η αναφορά μου σήμερα οφείλεται στην διαπίστωση ότι σε αυτά τα πεδία-πλατφόρμες επικοινωνίας η παρουσία αλλά και η απουσία γίνονται αντιληπτές.

     Σε κάθε συστηματική ιατρική παρακολούθηση, η επιτήρηση με την ανάγνωσή σου ως σώμα-όργανα (σε διαφορετικούς βαθμούς) αφήνει αποστάσεις από δυνατότητες αντίληψης του χρόνου, γνώσης των γεγονότων και έκφραση απόψεων.

                                                                  
     Ο δρόμος της επιστροφής συνοδεύεται – με την βοήθεια των φίλων – από απάντηση στο ερώτημα: στη συνέχεια, μετά μια μικρή διακοπή από πού αρχίζουμε;



                                                                        (Η εικόνα από: Navarino Dimitris Evangelia Giarenis)