ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Ι. ΓΙΑΝΝΑΡΟ (ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΤΣΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ). ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΤΣΙΩΤΟΥ ΣΤΟ FB. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΥΤΕΛΕΙΑΣ.

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 0 comments

ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Ι. ΓΙΑΝΝΑΡΟ (ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΤΣΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ). ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΤΣΙΩΤΟΥ ΣΤΟ FB. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΥΤΕΛΕΙΑΣ.

Με αφορμή μία κριτική μου για την συνυπευθυνότητα του αρχηγού της αντιπολίτευσης στο Δ. Σ., για το θέμα ΧΥΤΑ, ο Ι. Γιάνναρος ανάμεσα σε 12 σχόλιά του μου αποδίδει τον χαρακτηρισμό «φελλού». Αυτά στη προσπάθεια ενίσχυσης του Β. Τσιώτου.
Αντί να αποδείξουν ότι έχουν δίκιο, δεν αντεπιχειρηματολογούν επί συγκεκριμένων, αλλά επιτίθενται προσωπικά. Με το Παπικό αλάθητο.
Ο Β. Τσιώτος σε απάντησή του με προσφωνεί με το «Γρηγόρη και Σία». Φαίνεται ότι έχει διαπαιδαγωγηθεί σε ένα περιβάλλον ή ζει σε περιβάλλον που οπωσδήποτε κάποιος πρέπει να έχει κάποιον υποβολέα. Δεν μπορεί να φαντασθεί ότι κάποιοι δεν δέχονται να είναι ενεργούμενα άλλων.
Μικρή αντιγραφή σημείων από τα σχόλια του Ι. Γιάνναρου, που δίνει απάντηση και σε άλλους πολίτες:
Ιωάννης Γιάνναρος Εγώ θα έβαζα πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ και γενικό κουμάντο στα απορρίματα τον Κλαδόυχο Γρηγόρη και μετά θα έπαιρνα θέση στον καναπέ ήρεμος, με ποτάκι και πατατάκια για να παρακολουθώ. Δυστυχώς … · 11 Νοεμβρίου στις 8:02 π.μ.
Ιωάννης Γιάνναρος Καθενας εχει τη διαδρομή του, εσύ στην ανυπαρξια του πουθενα και εγώ κάπου αλλού. Το καλο ειναι οτι οι φελλοι επιπλεουν εως να φυσηξει ο ανεμος. Καλο ταξιδι.
· 11 Νοεμβρίου στις 9:10 π.μ.
Ιωάννης Γιάνναρος … μη συγκρινεις διαδρομες θα γελασουν και τα τσιμεντα. Ο φραπες και η θεωρια απεχουν απο την εργασια και την εξειδικευση.
· 11 Νοεμβρίου στις 9:35 π.μ.
Ιωάννης Γιάνναρος Δεν θα συνεχισω αλλο διοτι στη χωρα μας αρχισε να φυσά αερας και να παιρνεις τους φελους μακρια. Ας το πανυγηρισουμε και λιγο. Οχι αλλο καρβουνο.
· 11 Νοεμβρίου στις 9:37 π.μ.
Ιωάννης Γιάνναρος Δεν νονιζω βλάση οτι ο φελός είναι χρήσιμο υλικό, διότι: α. Είναι ελαφρύ και πάει όπου φυσά ο άνεμος, β. Δεν έχει υπόσταση και ειδικό βάρος, γ. Η κοινωνία μας με την έννοια φελος, αναφέρεται σε δήθεν και κουτούς και δ. Ενας φελός δεν μπορεί να διαθέτει νοημοσύνη και αξιοπρέπεια.
· Απάντηση · 11 Νοεμβρίου στις 4:57 μ.μ.
Ιωάννης Γιάνναρος … έξω από τους φωνασκούντες ασκόπως και χωρίς γνώσεις Γρηγόρης Κλαδούχος θα σας πω τα εξής: α. Μην τα ρίχνετε όλα στο δήμαρχο κάποιες εξελίξεις τον υπερβαίνουν, διότι ο ΧΥΤΑ δεν ανήκει στο δήμο
· Απάντηση · Χθες στις 11:00 π.μ. · Τροποποιήθηκε
Ιωάννης Γιάνναρος Β. Ο Βλάσης προς τιμήν του με φώναξε πολλές φορές και τον ενημέρωσα διεξοδικά... Φυσικά δεν θα πω εδώ τι ακριβώς είπαμε, όμως σε γενικές γραμμές προτάθηκε άμυνα, έως να δούμε που θα καταλήξει το μεγάλο έργο τελικά (ΣΔΙΤ).
· Απάντηση · Χθες στις 11:02 π.μ. · Τροποποιήθηκε
Ιωάννης Γιάνναρος … Εσείς όταν θέλετε καρδιολόγο να πάτε σε φαναρτζή. Προτέρημα να διαβάζει κανείς πριν μιλά.
· Απάντηση · 21 ώρες · Τροποποιήθηκε
Ιωάννης Γιάνναρος … μείνε στα σκουπίδια τα δικά σου παιδιά (αν έχεις μεγαλώνουν εκεί, τα δικά μου είναι στην Αθήνα). Όσο για την έρημη πόλη εσύ μένεις εκεί μόνιμα όχι εγώ. Συνεπώς εσύ να κοιτάξεις τι έχεις κάνει έως τώρα και άσε με εμένα, καθόλου τυχαία η πορεία έως τώρα και τα αποτελέσματα της.Άλλωστε είπαμε Κλαδούχος και ΣΙΑ κατάλαβα. Καλό απόγευμα...
· Απάντηση · 20 ώρες
Ιωάννης Γιάνναρος Γ. Αντί να ακούμε τους Γρηγόρης Κλαδούχος που ψάχνουν 30 χρόνια μια θέση στον ήλιο των κοινών του τόπου μας…
· Απάντηση · Χθες στις 11:04 π.μ. · Τροποποιήθηκε
Ιωάννης Γιάνναρος Δεν θα μίλαγα καθόλου απλά ακούγοντας τον Γρηγόρης Κλαδούχος ένοιωσα τι θα πει να μιλάς τζάμπα χωρίς άποψη η καν μελέτη η την ελάχιστη γνώση, απλά και μόνο για να φαίνεσαι.
· Απάντηση · Χθες στις 11:05 π.μ. · Τροποποιήθηκε
Ιωάννης Γιάνναρος … έχω δηλώσει ότι τις επαγγελματικές μου γνώσεις στο περιβάλλον και τη διαχείριση του… · Χθες στις 11:07 π.μ. · Τροποποιήθηκε
Ιωάννης Γιάνναρος Τέλος έχω… Ίσως η φιλία μου με τον Spyros Apostolopoulos και τον Βλάσης Τσιώτος να ειναι η αιτία..
· Απάντηση · Χθες στις 11:10 π.μ. · Τροποποιήθηκε
Ιωάννης Γιάνναρος .. 18 από τα 24 τα έχει υλοποιήσει η εταιρεία μου…
Όλα τα παραπάνω φιλοξενούνται στο Βλάσης Τσιώτος
Δύο επισημάνσεις μου επιπλέον:
1. Αυτά, όταν επιστρατεύονται λαβωμένες εφεδρείες.
2. Φαντασθείτε δημοκράτες: τι ζόρι τραβάνε όταν τους κάνουν κριτική 1, 2 πολίτες ανάμεσα σε 15000. Φαντασθείτε τι θα γίνει, τι θα ακούσουν οι πολίτες αν ήταν περισσότεροι και τη συμπεριφορά των «ευαίσθητων» της αντιπολίτευσης αν πάρουν αξιώματα.
Προσεχώς απάντηση πλήρης.
Ετικέτες: