ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ " στο Ξυλοκαστρο τι κανουμε αραγε?

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 0 comments
ΕΝΑ  ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ " στο Ξυλοκαστρο τι κανουμε αραγε?
Mairi HlektraΦωτογραφία της Mairi Hlektra.
Φτασαμε στη κορυφαια στιγμη ολοι μας να μη ξερουμε τι θα κανουμε τα σκουπιδια μας ..τα ιδια με τα προβληματα του ΧΥΤΑ Ξυλοκαστρου ,αντιμετωπιζουν και πιο περα απο μας...Ανατολικη Αιγιαλεια...με τη διαφορα οτι αυτοι κινητοποιουνται,διαμαρτυρονται ολοι στους δρομους αυριο Παρασκευη...Εδω στο Ξυλοκαστρο τι κανουμε αραγε?????

Εμπορικός Τουριστικός Σύλλογος Ανατολικής Αιγιάλειας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΥΤΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.
Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

Γρηγόρης Κλαδούχος    Μαίρη, έγινε Δημοτικό Συμβούλιο, εξαντλήθηκε το θέμα εκεί με μπουρδολογία και συνειδητή απόπειρα να μην παρουσιαστεί η κρισιμότητα, η ανομία και ο κίνδυνος για την υγεία των κατοίκων. Ακολούθησε σιωπή. Η σιωπή σημαίνει αδυναμία πρότασης, αλλά και φόβο μήπως γίνει κατανοητό το μέγεθος του προβλήματος. Γίνεται μία προσπάθεια να περάσει απαρατήρητο το καίριο ερώτημα: τι έφταιξε και φτάσαμε εδώ. Η αναζήτηση αιτίων σημαίνει απολογισμός, ανάληψη ευθυνών από τους αντιπροσώπους μας. Με την σιωπή αποτρέπουν τέτοιες αναζητήσεις…
Ετικέτες: