ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ HOAXES - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ...η εταιρία HOAXES αφαίρεσε φωτογραφίες και ενημερώνει «Ellinika Hoaxes Αβάσιμοι ισχυρισμοί για εξωσυζυγικές σχέσεις της Γιούλια Ναβάλναγια».

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 0 comments


 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ HOAXES - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ
Στην σελίδα μου αυτή η εταιρία HOAXES αφαίρεσε φωτογραφίες και ενημερώνει «Ellinika Hoaxes Αβάσιμοι ισχυρισμοί για εξωσυζυγικές σχέσεις της Γιούλια Ναβάλναγια».
«Πατάω» πάνω στην δήλωσή τους και βλέπω: «Ισχυρισμός: η φωτογραφία και στοιχεία αποδεικνύουν την ύπαρξη εξωσυζυγικών σχέσεων της Γιούλια Ναβάλναγια».
ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ: 1. Δεν «ισχυρίζομαι» ότι έχει εξωσυζυγικές σχέσεις και 2. Ούτε ότι από τις φωτογραφίες «ισχυρίζομαι» ότι προκύπτουν εξωσυζυγικές σχέσεις.
Β.
Ρίχνω μια ματιά στην έρευνα της κ. Έλενας Βατάλα. Από φωτογραφίες που βρίσκει αποφαίνεται ότι δεν προκύπτουν εξωσυζυγικές σχέσεις. Πράγματι, έτσι είναι από αυτά που βρήκε ως φωτογραφίες μουφιές: ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΧΘΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΟΜΩΣ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ «ΑΒΑΣΙΜΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ». Που σημαίνει ότι «ΟΙ ΑΒΑΣΙΜΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ» του ενημερωτικού υποτιτλισμού, γενικώς και πέραν της έρευνας των συγκεκριμένων φωτογραφιών, ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ; Έγιναν και γίνονται και άλλες έρευνες;
Γ.
Ερευνώ τις μεθόδους επικοινωνίας και το ποια είναι τα κριτήρια που κάποιος επιλέγει να με ενημερώσει για κάτι. Πριν 45 χρόνια όντας φοιτητής αρχιτεκτονικής στην Ρώμη πήγα, έδωσα και πέρασα στην Φιλοσοφική Σχολή δύο μαθήματα, Κοινωνιολογία και Θεωρία και τεχνική της επικοινωνίας των μαζών. Από τότε είμαι σε διαρκή αγώνα μελέτης και εξακριβωτισμού των προθέσεων όσων θέλουν να μας κοινωνήσουν κάτι. Οπότε μαζί με τις εσωτερικές αντινομίες της σκέψης τους, όλοι να ψάχνουμε τις αφετηρίες και σκοπιμότητες αυτών που διαψεύδουν ή επιβεβαιώνουν κάθε τι.

Ετικέτες: