ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ (ΕΜΜΙΣΘΟΣ) ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ - ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ... 1. Δυστυχώς η ανάρτησή του – πρόσκληση του Γραμματέα του Δήμου να προβάλλει αυτόν που τον διόρισε στην δουλειά, είναι συνέχεια σε μια ροή προκλητικότητας και θρασύτητας της ηθικής ασχήμιας τους. Είναι μέσα στην εσωτερική δομική - λειτουργική υπόσταση μιας ΧΥΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ των Δημοτικών πραγμάτων. 2. Ποια είναι η απάντηση του δημότη; Με απλά λόγια: Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΩΝ, ΥΠΗΚΟΟΣ. Εξαγοράζεται και τους ανέχεται, τους χαρίζει την ψήφο του, ελπίζοντας σε κάποιες οικονομικές παροχές ή εξυπηρετήσεις. Οι διοικούντες έχουν ανταπόκριση από ένα εξουθενωμένο βιοτικά κόσμο, με απενεργοποιημένες ηθικές αντιστάσεις και ενεργοποιημένες ατομικισμούς και ιδιοτέλειες. 3. Σε αυτό το λασποειδές τοπίο περιφέρεται λόγω απουσίας μορφωτικών αποθεμάτων, ΣΥΜΦΙΛΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ η «Σύμπραξη», που ιδιοτελώς σιωπά και υποβαθμίζει αυτού του είδους τον «κυβερνητισμό». Απόδειξη ότι τα ίδια θα έκαναν αν βρίσκονταν σε θέση εξουσίας.

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 0 comments

 Γρηγόρης Κλαδούχος


Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ (ΕΜΜΙΣΘΟΣ) ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ - ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ...                                                                                                                                                                                                          1. Δυστυχώς η ανάρτησή του – πρόσκληση του Γραμματέα του Δήμου να προβάλλει αυτόν που τον διόρισε στην δουλειά, είναι συνέχεια σε μια ροή προκλητικότητας και θρασύτητας της ηθικής ασχήμιας τους. Είναι μέσα στην εσωτερική δομική - λειτουργική υπόσταση μιας ΧΥΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ των Δημοτικών πραγμάτων.
                                                                                                                                                                              2. Ποια είναι η απάντηση του δημότη; Με απλά λόγια: Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΩΝ, ΥΠΗΚΟΟΣ. Εξαγοράζεται και τους ανέχεται, τους χαρίζει την ψήφο του, ελπίζοντας σε κάποιες οικονομικές παροχές ή εξυπηρετήσεις. Οι διοικούντες έχουν ανταπόκριση από ένα εξουθενωμένο βιοτικά κόσμο, με απενεργοποιημένες ηθικές αντιστάσεις και ενεργοποιημένες ατομικισμούς και ιδιοτέλειες.
                                                                                                                                                                             

3. Σε αυτό το λασποειδές τοπίο περιφέρεται λόγω απουσίας μορφωτικών αποθεμάτων, ΣΥΜΦΙΛΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ η «Σύμπραξη», που ιδιοτελώς σιωπά και υποβαθμίζει αυτού του είδους τον «κυβερνητισμό». Απόδειξη ότι τα ίδια θα έκαναν αν βρίσκονταν σε θέση εξουσίας.