ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Euronews: Εικόνες οικονομικής κρίσης στη μετα-πανδημική Ελλάδα / «Το ενοίκιο είναι το 50% του μισθού σου…» - ΑΠΟ: NemaMedia.gr

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 0 comments

 

«Το ενοίκιο είναι το 50% του μισθού σου…»

Η τελευταία έκθεση της Eurostat, που αφορά το 2020, αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να αποτελεί ουραγό της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη στέγαση, καθώς το 33,3% των νοικοκυριών ανήκει στην κατηγορία των υπερβολικά επιβαρυμένων όσον αφορά τις δαπάνες που ξεπερνούν το 40% του εισοδήματός τους. Ο μέσος όρος της ΕΕ είναι μόλις 7,8% και η Βουλγαρία είναι μακράν δεύτερη με μόλις 14,4%. Το Eteron διεξήγαγε εκτενή έρευνα για την εξέλιξη της κοινωνικής κατοικίας στη χώρα μας και τη νέα γενιά. Διαβάστε τον φάκελο εδώ.

Euronews: Εικόνες οικονομικής κρίσης στη μετα-πανδημική Ελλάδα

Το ρεπορτάζ αυτό του Euronews για τις επιπτώσεις της ενεργειακής και πληθωριστικής κρίσης στην Ελλάδα που έχουν προκαλέσει οικονομικό κραχ, λέει ταυτόχρονα κάτι γνωστό από τις εμπειρίες μας, κάτι θλιβερό γιατί μας φέρνει μπροστά τις μαρτυρίες ανέχειας και οικονομικής καταστροφής τόσων συμπολιτών μας, αλλά και κάτι εξοργιστικό επειδή αυτά τα ρεπορτάζ θα έπρεπε να παράγονται και από την ελληνική τηλεόραση αν δεν ήμασταν φυσικά η 108η χώρα του κόσμου στην ελευθερία του Τύπου.

Δείτε το βίντεο:

ΑΠΟ: NemaMedia
Ετικέτες: