ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ. --- ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙ;

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 0 comments

Αγαπητοί Δερβεναίοι και Ευρωστίνιοι:
Γιατί είμαστε πάντα προ εκπλήξεων; Αυτά τα οικονομικά-θεσμικά συμβάντα είναι φυσικά φαινόμενα μη προβλέψιμα;
Τόσα χρόνια δεν έχουν αντιληφθεί οι «ηγήτορες» την βαθμιαία αποψίλωση της υπαίθρου από υποδομές και υπηρεσίες; Τις εξελίξεις στις τεχνολογίες των επικοινωνιών και την φυσική αποστασιοποίηση;
Ο καθένας όπως έχει κάποια γνώμη για την αξία του, έτσι πρέπει να έχει γνώμη για την αξία του χωριού του, της πόλης του στην ιεραρχία του οικιστικού δικτύου. Δηλαδή τί του αναλογεί σε υπηρεσίες και υποδομές. Οπότε διεκδικείς αυτό που πρέπει να έχεις και όχι να μην χάσεις κάτι.
Δεν είναι ώρα να πλατύνουμε το θέμα, πρέπει όμως να τα γνωρίζουν αυτά οι αρμόδιοι που διεκδίκησαν να «κυβερνήσουν» και τρέχουν να αμυνθούν από ασύμφορα έργα άλλων ή από απρονοησία τους.
Γενικώς έχουμε καταντήσει οι υπεύθυνοι να νομίζουν ότι δουλειά τους είναι να μην γνωρίζουν νόμους εξέλιξης, να νοιώθουν έκπληκτοι μπροστά ακόμα και σε αυτά που έχουν προειδοποιηθεί. Άλλωστε αυτοί ασχολούνται με τα μεγάλα - διαφημίζουν την αξία τους με το επίτευγμα της έκδοσης κάποιου πιστοποιητικού.
Γρηγόρης Κλαδούχος
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:
Οι Anastasios Prodromidhs, Nikos Vyzas και 49 ακόμη βρίσκονται στην τοποθεσία Δερβένι Κορινθίας.
1 ώρα · Κόρινθος, Περιφέρεια Πελοποννήσου ·
Έχουμε μπρόστα μας μια άδικη πράξη που πρέπει και είναι καθήκον μας να ανατρέψουμε όλοι μαζί για το Δερβένι. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας πως με την παύση του Καταστήματος Πειραιως Δερβενίου δεν θα μπορουμε πλέον να μιλάμε για Πρωτογενείς Τομείς.
Και Το πιο βασικό ειναι οτι ο κόσμος που μας επισκεπτόταν για συναλλαγές Στο Κατάστημα αυτο θα φύγει και θα παέι είτε στου Ξυλοκάστρου είτε του Κραθίου με αποτέλεσμα και την αγορά των καθημερινων του αναγκων απο τις περιοχές αυτές.
Κυριοί Βουλευτές Της Κορινθίας καθως και Λοιποί Αίρετοί.Το τελευταιό Μέρος αλλά και η αρχή της Δυτικής Κορινθίας Είναι το Δερβένι.!!!! Προστατέψτε Το!!!
Άυριο Τετάρτη 17/06/2020 και ώρα 8π.μ λεμε όχι στο κλείσιμο Της Τράπεζας Πειραίως!!!!!
Επαγγελματίες της Περιοχής αλλά και Των Περιχώρων Ελάτε να ενώσουμε τις Δυνάμεις μας
Αλλά και εσείς οι απλοί Πολίτες Για το καλό αλλά και την μη υποβάθμιση της Περιοχής Μας.
Για τον Εμπορικό Και Επαγγελματοβιοτεχνικό Σύλλογο Δερβενιου Και Περιχωρων
Ο Πρόεδρος
Αναστάσιος Προδρομίδης