ενδείξεις - αντενδείξεις

πρός τό δεῖν οὕτωΠροηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε
«Δωμάτιο 8» - Η θεατρική ομάδα «Πειραματιστές» παρουσιάζει την κωμωδία του Robert Tomas, σε σκηνοθεσία-διασκευή Τερέζας Λουίζου και μουσική επιμέλεια Νίκου Κλημεντιώτη.

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 0 comments


Ελάτε στη θεατρική παράσταση «Δωμάτιο 8», τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και ώρα 21:00, στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Η θεατρική ομάδα «Πειραματιστές» παρουσιάζει την κωμωδία του Robert Tomas, σε σκηνοθεσία-διασκευή Τερέζας Λουίζου και μουσική επιμέλεια Νίκου Κλημεντιώτη.

Στην παράσταση, που οργανώνεται στο πλαίσιο των «Σικυωνίων 2024» και σε συνεργασία με το Δήμο Σικυωνίων, έξι σπαρταριστές ιστορίες θα σας «ταξιδέψουν» στο Παρίσι, στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

🎫Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

👉Για περισσότερες πληροφορίες https://bit.ly/3XRljIR

-----------------------

«Δωμάτιο 8» - Θεατρική παράσταση

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο των «Σικυωνίων 2024» και σε συνεργασία με το Δήμο Σικυωνίων, οργανώνει τη θεατρική παράσταση «Δωμάτιο 8», τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 (ώρα 21:00), στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Η θεατρική ομάδα «Πειραματιστές» παρουσιάζει την κωμωδία του Robert Tomas, σε σκηνοθεσία-διασκευή Τερέζας Λουίζου και μουσική επιμέλεια Νίκου Κλημεντιώτη. Όλοι έχουμε βρεθεί σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και ο καθένας για τον δικό του λόγο! Γνωρίζετε όμως ποιος μπορεί να βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο; Στο δωμάτιο 8 του ξενοδοχείου Saint Joseph, στο Παρίσι, διαδραματίζονται έξι σπαρταριστές ιστορίες, με γέλιο, ψέματα, σασπένς, αγάπη και μπερδεμένες ζωές.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Ελένη Ζιοζώκου, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Νίκος Κλημεντιώτης, Γιώργος Κορδούλης, Τερέζα Λουίζου, Αγγελική Μπούκουρη, Παναγιώτης Παναγάκος, Μαίρη Παπασταμοπούλου, Γιάννης Σωτηρόπουλος, Νάνσυ Τσαντήλα, Ειρήνη Χαλκιοπούλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τα «Σικυώνια» είναι η θερινή γιορτή πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων, που οργανώνεται κάθε χρόνο από το 2010, με πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27470 22296 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

200 16 Στυμφαλία Κορινθίας

Τ: 27470 22296 | www.piop.gr

Ετικέτες: