ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΤΑ ΠΙΤΣΑ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΕΤΑΙ ΤΩΝ ΠΙΤΣΩΝ. Πώς δεν το γνωρίζει ο κ. Λόντος, αντιδήμαρχος – υπεύθυνος πολιτισμού(!), οι άνθρωποι των γραφείων του Δήμου(!) και η συγγραφέας(!) παρουσιαζόμενου βιβλίου δεν το γνωρίζουν...; (διαγραφή σχολίου μου από την σελίδα του Δήμου).

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 0 comments


 ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΜΕ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης) ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:

ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ:
1. «Αν επιμένετε μετά από τόσες ενημερώσεις μου να μην γνωρίζετε το όνομα του χωριού που έχει "τοπικό και εθνικό πλούτο", όπως διατείνεστε, καλύτερα να κάνετε κάτι άλλο που δεν σας εκθέτει. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΤΑ ΠΙΤΣΑ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΕΤΑΙ ΤΩΝ ΠΙΤΣΩΝ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ"».
2. Δεν γνώριζα το μέγεθος του εγωιστικού σας εαυτού. «Όπου ο εγωισμός κι ο χωρισμός» με την αλήθεια και τον πολιτισμό. Η αλήθεια ποια είναι; Δείτε την στην επισυναπτόμενη φωτογραφία: Ακόμα και η ομιλήτρια στην εκδήλωση, πανεπιστημιακός κ. Μπρεκουλάκου, στην επίσημη σελίδα του συγγραφικού της έργου ανακοινώνει την εργασία της πάνω στον πίνακα αναφέροντας το σωστό όνομα του χωριού. Πώς αυτή το γνωρίζει και ο κ. Λόντος, αντιδήμαρχος – υπεύθυνος πολιτισμού(!), οι άνθρωποι των γραφείων του Δήμου(!) και η συγγραφέας(!) του παρουσιαζόμενου βιβλίου δεν το γνωρίζουν; «Περίεργο» (…) δεν είναι;»
ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
«Διαγράψατε σχόλιό μου που θέτει την αλήθεια. Η απόφασή σας αποδεικνύει ότι θέλετε σχόλια κολακείας. Η σελίδα του Δήμου έπρεπε να είναι υπόδειγμα προβολής κοινωνικού λόγου σε πλαίσια δημοκρατίας».
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

1 ημ. 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια
Ετικέτες: