ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Διαγραφή από «φίλο» στο fb... / ...πώς οι ανθρώπινες υποκειμενικότητες λειτουργούν στους δρόμους μεταφοράς (ως μικροφυσική ροής) της ενημέρωσης από τα γεγονότα προς την κοινωνία

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 0 comments



Ατύχημα διαδικτυακό: με διέγραψε από «φίλο» στο fb η Τζένη Σουκαρά διαχειρίστρια της σελίδας jennysworld και υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Διέγραψε τους σχολιασμούς – αντισχολιασμούς μεταξύ μας. (ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΕΙΠΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ. Οι συνδημότες μας είναι εύκολο να αποκωδικοποιήσουν. Tο σχόλιό μου βρισκόταν κάτω από ανάρτησή της για τον Δήμαρχο).
Στην συνέχεια έγραψε ότι με ευχαριστεί που παρακολουθώ την σελίδα της. Δεν πρόλαβα (πριν την «καθαίρεσή μου») να δώσω την παρακάτω απάντηση:
« Οι ερωτήσεις μου, η παρέμβασή μου και η παρακολούθηση της σελίδας σου έχουν πολλές (πάγιες) διαστάσεις. Συνισταμένη η αναζήτηση: πώς οι ανθρώπινες υποκειμενικότητες λειτουργούν στους δρόμους μεταφοράς (ως μικροφυσική ροής) της ενημέρωσης από τα γεγονότα προς την κοινωνία».
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Τα πιο σχετικά Δημοσίευση του χρήστη Τζένη Γρηγόρης Κλαδούχος Τί έγινε o Καραβάς; 30λ Μου αρέσει! Απάντηση Συντάκτης Σουκαρά Τζένη Γρηγόρης Κλαδούχος εννοείς τι; Πως συνεχίζουμε να έχουμε προεκλογική περίοδο; Οχι!Σε κανέναν δήμο ούτε και στη περιφέρεια. Παρακολουθούμε, ενημερωνουμε για να κρίνουμε. 25入 Μου αρέσει! Απάντηση Τροποποιήθηκε Γρηγόρης Κλαδούχος Σουκαρά Τζένη Μέχρι τις εκλογές ενημέρωνες μόνο για Καραβά. Μετά τις εκλογές τίποτα. Για αυτό ρωτάω. Î. Μου αρέσει! Απάντηση Απάντηση στον χρήστη Σουκαρά Τζένη"

Ετικέτες: