ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Ηλιθιότητα είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα. Το Κογκρέσο αποφάσισε την χρηματοδότηση πολεμικού κονδυλίου 95 δις - MARIA NIKOLAKAKI

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Κυριακή 21 Απριλίου 2024 0 comments


Σχεδόν 61 δισεκατομμύρια δολάρια από τα 95 δισεκατομμύρια δολάρια από το προτεινόμενο πακέτο χρηματοδότησης δεσμεύονται για την πυροδότηση της σύγκρουσης στην Ουκρανία (τουλάχιστον τα 23 δισεκατομμύρια δολάρια από αυτά θα δαπανηθούν για την αναπλήρωση των εξαντλημένων αποθεμάτων όπλων των ΗΠΑ).

In this Jan. 6, 2021, file photo speaker of the House Nancy Pelosi speaks in the House Chamber after they reconvened for arguments over the objection of certifying Arizona's Electoral College votes in November's election, at the Capitol in Washington - Sputnik International, 1920, 20.04.2024

Πάνω από 26 δισεκατομμύρια δολάρια σε πρόσθετες δεσμεύσεις αναλαμβάνονται στο Ισραήλ (σχεδόν οκτώ φορές από ό,τι η Ουάσιγκτον συνήθως στέλνει το δρόμο του Τελ Αβίβ σε ένα δεδομένο έτος). 8,12 δισεκατομμύρια δολάρια δεσμεύονται να υποκινήσουν τις εντάσεις με την Κίνα στην Ταϊβάν και την περιοχή Ινδο-Ειρηνικού ευρύτερα. Αυτό παρά το τεράστιο χρέος των ΗΠΑ που υπερβαίνει τα 34 δις δολάρια.

Thanks for reading Ο Μελισσόκηπος της Μαρίας! Subscribe for free to receive new posts and support my work.

Από τα σχεδόν 61 δισεκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια που εγκρίθηκε το Σάββατο, 23,3 δισεκατομμύρια δολάρια παρέχονται για την αναπλήρωση αμυντικών ειδών και υπηρεσιών που παρέχονται στην Ουκρανία, 13,8 δισεκατομμύρια δολάρια για την προμήθεια προηγμένων οπλικών συστημάτων και 11,3 δισεκατομμύρια δολάρια για στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ στην περιοχή. Μόνο 12.6% , δηλαδή περίπου 16 δις δολάρια θα φτάσει στην Ουκρανία.

«Τα χρήματα που θα παρασχεθούν στην Ουκρανία προορίζονται για την πληρωμή των κρατικών υπαλλήλων», είπε στο Sputnik η αντισυνταγματάρχης (επ.) της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ Κάρεν Κβιατκόφσκι, πρώην αναλύτρια του Υπουργείου Άμυνας. "Επομένως, πιθανώς θα περιλαμβάνει την κάλυψη των αναγκών των στρατιωτών, αλλά πηγαίνει πρώτα στους γραφειοκράτες του Κιέβου. Δεδομένου του τρόπου με τον οποίο θα κατανεμηθεί, πολύ μικρή αλλαγή θα σημειωθεί από αυτούς που πραγματικά πολεμούν", πιστεύει ο Kwiatkowski, εκτιμώντας ότι από τα 61 δισεκατομμύρια δολάρια που διατέθηκαν, τα 45 δισεκατομμύρια δολάρια θα παραμείνει στις ΗΠΑ και 16 δισ. δολάρια θα σταλούν στην Ουκρανία ως λεγόμενη άμεση βοήθεια.

«Πιθανώς τα 16 δισεκατομμύρια δολάρια που φτάνουν στην Ουκρανία θα απορροφηθούν αμέσως για να πληρωθούν οι κρατικοί λογαριασμοί και όχι η πολεμική προσπάθεια», είπε, δείχνοντας το τεράστιο δημοσιονομικό έλλειμμα του Κιέβου.

"Η απόφαση για παροχή βοήθειας στην Ουκρανία ήταν αναμενόμενη και προβλέψιμη. Αυτό θα εμπλουτίσει περαιτέρω τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και θα καταστρέψει περαιτέρω την Ουκρανία, με αποτέλεσμα περισσότερους νεκρούς Ουκρανούς λόγω υπαιτιότητας του καθεστώτος του Κιέβου", δήλωσε ο προεδρικός εκπρόσωπος Πεσκόβ.

Ας το παραδεχτούμε, τα οπλοστάσια σε όλο τον δυτικό κόσμο έχουν αδειάσει από όπλα. Ο εφοδιασμός του ουκρανικού καθεστώτος με μια τεράστια ποικιλία όπλων αποτελεί διαρκή προτεραιότητα για πάνω από δύο χρόνια τώρα. Κανένα από τα όπλα που παρασχέθηκαν μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένων των λεγόμενων gamechangers, δεν άλλαξε την πορεία του πολέμου. Ο ρωσικός στρατός συνεχίζει να θρυμματίζει σταδιακά τις τροφές των κανονιών που στάλθηκαν για να του αντιταχθούν μαζί με τον αποδεκατισμό κάθε στρατιωτικού εξοπλισμού αμέσως μετά την άφιξή του. Αυτή η φθορά των όπλων που είναι παράλληλη με τη φθορά του ανθρώπινου δυναμικού της Ουκρανίας έχει αφήσει τις ΗΠΑ και τους πληρεξουσίους τους θλιβερά σε έλλειψη στρατιωτικών προμηθειών.

Η ΕΕ συμπαρασύρεται ως μαριονέτα στην καταστροφή ακολουθώντας τους νεοσυντηρητικούς της Ουάσινγκτον. Όπως είπε ο Ritter για τη δήλωση του Στόλτενμπεργκ, ο οποίος κάλεσε τους συμμάχους να επιλέξουν όχι τα δικά τους όπλα, αλλά τη βοήθεια προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. εάν η Ρωσία αποτελούσε πραγματικά απειλή για το ΝΑΤΟ, τότε καμία από τις χώρες μέλη της συμμαχίας δεν θα θυσίαζε την κρίσιμη υποδομή εθνικής ασφάλειας, ειδικά τα συστήματα αεράμυνας, τα οποία τώρα λείπουν τόσο πολύ.

Ότι και να λένε η ανωτερότητα του Ρωσικού στρατού είναι αναμφισβήτητη. Η Ρωσία στην Ουκρανία δεν κάνει πόλεμο για να ρίχνει βόμβες στο γενικό πληθυσμό αλλά καταστρέφει τις ΝΑΤΟικές δυνάμεις. Όταν τελειώσει ο πόλεμος το ΝΑΤΟ θα έχει διαλυθεί. Θα έχει ξεμείνει τελείως από πολεμοφόδια. Να δούμε ποιοί θα παίρνουν τσιπάκια από τα πλυντήρια τότε.

Όπως αναλύουν στο Duran, στόχος της χρηματοδότησης είναι να μην παραδεχτούν την ήττα στο Ουκρανικό μέτωπο πριν από τις επερχόμενες εκλογές και τραυματιστεί περαιτέρω η φήμη του υποψήφιου με γεροντική άνοια Μπάιντεν. Ο λόγος που επιμένουν στον Μπάιντεν είναι ότι μπορεί να τον ελέγχουν απολύτως οι νεοσυνητηρητικοί που κυβερνάνε στην πραγματικότητα.

Τι σκέφτονται να κάνουν; Να κλέψουν τα Ρωσικά χρήματα, αξίας περίπου 300 δις για να πληρώσουν τους πολέμους που κάνουν; Και ποιος τους είπε πως θα μείνουν ατιμώρητοι; Η Ρωσία παίρνει το νόμιμο δικαίωμα έτσι να κατασχέσει όλες τις Δυτικές επενδύσεις που έχουν γίνει στην Ρωσία. Εκτός κι αν θεωρήσουν ότι ούτως ή άλλως είναι χαμένοι στην παγκόσμια νομιμότητα, και δεν έχουν κάτι περαιτέρω να χάσουν αυτό δίνει το σήμα ότι δεν μπορεί καμία χώρα να εμπιστευθεί τις Δυτικές χώρες για επενδύσεις. Γίνονται από ηγεμόνες, παρίες, καταστρέφοντας την αξιοπιστία τους στην διεθνή οικονομική σκηνή.

Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας οδήγησαν σε αποβιομηχάνιση της Ευρώπης. Η αποβιομηχάνιση των αντιπροσώπων των ΗΠΑ στην Ευρώπη έχει φτάσει σε ένα στάδιο που η Αμερική θα προσεγγίσει μόνο τα επόμενα ή δύο χρόνια. Η Γερμανία, κάποτε η αδιαμφισβήτητη οικονομική και βιομηχανική δύναμη της Ευρώπης, κατεβαίνει γρήγορα με τη μια ανόητη απόφαση μετά την άλλη να λαμβάνονται με ενθουσιασμό. Οι Γερμανοί πολίτες είναι έκπληκτοι με την απόλυτη βλακεία της σημερινής θλιβερής συγκομιδής των πολιτικών ελίτ τους. Βλέπουν τη σκληρή δουλειά των γενεών να πετιέται στα σκουπίδια μέσα σε μόλις δύο σύντομα χρόνια λόγω των αδικαιολόγητων αποφάσεων που λαμβάνονται για επιθέσεις κατά της Ρωσίας. Όλα έχουν μπούμερανγκ φέρνοντας κάθε μεγαλύτερο πόνο στην πηγή τους.

Η ζωή του Ζελένσκι εξαρτάται από την συνέχιση του πολέμου. Η συμφωνία του δίνει περιθώριο ελιγμών. Η απόπειρα δολοφονίας του πιθανώς να δείχνει τα περιορισμένα όρια ζωής που έχει. Ο Πούτιν έχει διαμηνύσει ότι πέραν της 25ης Μαΐου, χρονικό όριο της θητείας της νόμιμης εκλογής του, δεν αναγνωρίζει τον Ζελένσκι ως νόμιμο συνομιλητή για την υπογραφή Συνθήκης Ειρήνης.

Η ήττα της Ουκρανίας είναι δεδομένη και τίποτε δεν μπορεί να το αλλάξει. Η χορήγηση 65 δις στην Ουκρανία, υπό μορφή δανείων, το μόνο που θα κάνει είναι να οδηγήσει σε περισσότερους θανάτους Ουκρανών. Η πρόσφατη υπογραφή νέων κινητοποιήσεων του στρατού που επιβάλλει στράτευση όσων έφυγαν πρόσφυγες στο εξωτερικό, χαμήλωσε την ηλικία στράτευσης, επιστρατεύει και γυναίκες, παιδιά και γέρους το μόνο που θα καταφέρει είναι να συνεχιστεί ο πόλεμος μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό. Νίκη πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να εγγυηθεί με χώρα με το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο στον πλανήτη, που είναι και ο λόγος που το ΝΑΤΟ αποφεύγει να συμμετάσχει ανοικτά, παρά την ρητορική.

Αυτούς που λυπάμαι είναι τους Ουκρανούς, που θέλουν δεν θέλουν γίνονται κρέας στην κιμαδομηχανή. Οι καλύτεροι στρατιώτες τους έχουν ήδη σκοτωθεί και όσοι απομένουν είναι ανεκπαίδευτα, απρόθυμα, και ταλαιπωρημένα ανδρείκελα που καλούνται να αυξήσουν τα κέρδη της πολεμικής βιομηχανίας της Αμερικής. Η Blackrock έχει ήδη αγοράσει την Ουκρανία και τίποτε καλό δεν θα υπάρχει για το μέλλον τους. Καιρός να καταλάβουν ότι έπεσαν θύμα των Αμερικανών και των Ευρωπαίων που τους υποσχέθηκαν ποτάμια που θα ρέει μέλι, για να ανακαλύψουν στην πραγματικότητα ότι ρέει αίμα. Μόνο αν συνειδητοποιήσουν ότι ένα καλύτερο μέλλον τους περιμένει με την Ρωσία θα γλιτώσουν την ολική καταστροφή. Άλλωστε πρόκειται περί Σλάβων με κοινή ιστορία μέχρι που η Δύση αποφάσισε να παρέμβει.

Bonus

Θυμάστε που το κατάπτυστο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης καταδίκασε τον Πούτιν ως εγκληματία πολέμου για χαμένα παιδιά; Βρέθηκαν στην Γερμανία που είχαν πάει πρόσφυγες οικογενειακώς. Αυτό μαζί με την οργάνωση των κανόνων στα ΗΕ, και την δύναμη που έχουν οι ΗΠΑ στους διεθνείς οργανισμούς δείχνει την ανάγκη να δημιουργηθούν άλλοι οργανισμοί που να μην είναι υποταγμένοι. Έτσι δεν θα μπορεί η Αμερική να εμποδίζει την αναγνώριση της Παλαιστίνης με μία ψήφο. Δείτε ποιες χώρες δεν αναγνωρίζουν την Παλαιστίνη και αναγνωρίστε ποιοι ελέγχονται από τους Σιωνιστές, άμεσα ή εμμέσως.

Thanks for reading Ο Μελισσόκηπος της Μαρίας!

Ετικέτες: