ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Τρεις μήνες μετά τις εκλογές... Οι δημοτικοί μας εκπρόσωποι, να το πούμε με μοντέρνους όρους, αναδεικνύονται συμπεριληπτικοί, χωρίς Δημοτικές Ομοφοβίες.

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024 0 comments


 

ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΟΜΟΦΟΒΙΕΣ
Πέρασαν οι γιορτές και τα χοροτράγουδα, μικρή ανάπαυλα, έρχονται οι τραγουδοχοροί της πίτας, τα αποκριάτικα χοροπηδήματα, τα Πασχαλινά κλαρινοσουβλιστά και μετά η απόλαυση της παρένθετης βαθιάς κουλτούρας του καλοκαιριού. Τότε, θα ξεδιψάσουμε από ανάγκη σωματικής αποτοξίνωσης. Απροσδιόριστη η αρχή του χρονικού κύκλου.
Τρεις μήνες μετά τις εκλογές. Θα τις θεωρήσουμε και αυτές σαν μικρό πανηγυράκι που την επομένη μαζεύουμε τα κουτιά από τις μπύρες και περιμένουν την ανάστηση των πάλκων των επόμενων ενδιαφερόμενων.
Τρεις μήνες, ο Δήμαρχος και οι συν αυτώ μοίρασαν τα ιμάτια αρμοδιοτήτων, οι του Μπρακούλια - Κατσούλα ξεκουράζονται, οι του Καραβά κατά συρροήν ευχαριστούν την Δημοτική Αρχή και τους Αντιδημάρχους.
Τα γενικότερα κυρίαρχα θέματα που απασχολούν Κόμματα, Ομάδες και Μέσα, μας επηρεάζουν λιγάκι. Οι δημοτικοί μας εκπρόσωποι, να το πούμε με μοντέρνους όρους, αναδεικνύονται συμπεριληπτικοί, χωρίς Δημοτικές Ομοφοβίες. Αγάπη μόνο.

(Γρηγόρης Κλαδούχος)

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, παιδί και κείμενο που λέει "Μην με φιλήσεις η μαμά μου θα με μαλώσει... Τότε φίλα με εσυ, η δικιά μου δε λέει τίποτα!"

Stathis Semitelos
Η σκωπτική κριτική σου διάθεση αποτυπώνει μια νέα πραγματικότητα. Ομολογώ ότι έχεις αλλάξει πίστα! Η συσχέτιση της επικαιρότητας σχετικά με το γάμο των ομόφυλων και της τεκνοθεσίας με το τοπικό δημοτικό επίπεδο με αφήνει ενεό! Θέτεις θέμα διαπαραταξιακής ομοφυλοφιλίας! Υπάρχει θέμα νομιμοποίησης ενός τέτοιου γάμου ή όλα τα παρατηρούμενα αποτελούν υπερβάσεις; Για όλα αυτά σου στέλνω προς ακρόαση ένα παλιό τραγουδάκι : https://www.youtube.com/watch?v=PMTzoquIY0M...