ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Η διαφορά της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης είναι ότι δεν αλλάζει αυτό που κάνεις, αλλάζει αυτό που είσαι...

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 0 comments
  • Πέτρος Δημητρίου
    Αγαπητέ κ. Παπαντωνίου, αυτοί δυστυχώς έχουν ήδη πετύχει ένα βασικό μέρος των άνομων σκοπών τους. Έχουν ήδη εμβολιάσει το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού με τα σκευάσματα/όπλα γονιδιακής "θεραπείας"**, σκοτώνοντας πολλούς και σακατεύοντας περισσότερους, και αυτό είναι μόνο η αρχή... Σκεφτείτε, οι εμβολιασμένοι θα ζευγαρώσουν αργά η γρήγορα με ανεμβολίαστους... ποιο μέλλον προδιαγράφεται;
    Όπως οι ίδιοι οι εγκληματίες ευγονιστές ομολογούν** με αυτόν τον τρόπο αλλάζουν την βιολογική ταυτότητα του ανθρώπινου είδους. Με την στημένη απάτη της "πανδημίας covid"* ενέσπειραν τον φόβο για να προχωρήσουν στα επόμενα δόλια και σατανικά σχέδιά τους με επόμενο μπαμπούλα την "κλιματική κρίση" και την ψηφιακή φυλακή, το αποτύπωμα άνθρακα, που αποσκοπούν στον απόλυτο έλεγχο των ανθρώπων μέσα και έξω από το σώμα τους.
    *Ο Dr Fauci και άλλοι συνομιλούν στις 29 Οκτωβρίου 2019, 2 μήνες πριν εμφανιστεί ο κορωνοϊός και 5 μήνες κηρυχθεί "πανδημία", και συζητούν ανοιχτά την πρόθεσή τους να προωθήσουν ένα εμβόλιο γρίπης τύπου mRNA για κάποιο νέο ιό που... θα μπορούσε να προέλθει από την Κίνα... όπως και έγινε μετά την "εμφάνιση" του κορωνοϊού το 2019-2020.
    ★απόσπασμα με ελληνικούς υπότιτλους
    Michael Specter, αρχισυντάκτης (The New Yorker Staff Writer)
    — Γιατί δεν ανατινάζουμε το σύστημα; (...εννοεί το σύστημα παραγωγής εμβολίων). Εννοώ, προφανώς, δεν μπορούμε απλώς να απενεργοποιήσουμε το σύστημα που έχουμε, και στη συνέχεια να πούμε, ε γεια, όλοι στον κόσμο πρέπει να πάρουν αυτό το νέο εμβόλιο που δεν έχουμε δώσει σε κανέναν ακόμα. Μα πρέπει να υπάρχει κάποιος τρόπος να παράγουμε εμβόλια με καλλιέργεια ιών όπως κάναμε το 1947.
    Anthony Fauci (director NIAID, National Institute of Allergy & Infectious Diseases)
    — Για να κάνουμε τη μετάβαση για να ξεφύγουμε από την δοκιμασμένη και αληθινή καλλιέργεια ιών η οποία γνωρίζουμε ότι μας δίνει αποτελέσματα που μπορεί να είναι να, ξέρετε, ωφέλιμα. Θέλω να πω τα καταφέραμε καλά με αυτό, σε κάτι που πρέπει να είναι πολύ καλύτερο. Πρέπει να αποδείξεις ότι αυτό λειτουργεί. Στη συνέχεια πρέπει να περάσετε από όλες τις κλινικές δοκιμές, την πρώτη φάση, τη δεύτερη, την τρίτη φάση και στη συνέχεια, να δείξετε ότι το συγκεκριμένο προϊόν θα είναι καλό για μία περίοδο ετών. Αυτό και μόνο, αν λειτουργεί τέλεια, θα χρειαστεί μια δεκαετία.
    Rick Bright (director HHS BARDA -Health and Human Services Biomedical Advanced Research & Development Authority)
    — Ίσως χρειαστεί (ένα συμβάν) ή ακόμη μία έκτακτη έκκληση (για αντιμετώπιση) μιας κατάστασης πανικού, εκεί έξω, που να είναι εντελώς φοβιστική, που δεν υπόκειται σε γραφειοκρατικούς περιορισμούς και διαδικασίες.
    Anthony Fauci
    — Έτσι, έχουμε πραγματικά ένα πρόβλημα με το πώς αντιλαμβάνεται ο κόσμος τη γρίπη και θα είναι πολύ δύσκολο να το αλλάξουμε αυτό (την αντίληψή του για να ένα νέο είδος ιού) αν δεν το κάνετε από μέσα και πείτε "δεν με νοιάζει ποια είναι η αντίληψή σας" (του κόσμου). Θα προβάλουμε το πρόβλημά με ανησυχητικό -συνταρακτικό- τρόπο και με επαναληπτικό -συνεχή- τρόπο, γιατί χρειάζονται και τα δύο.
    Rick Bright
    — Αλλά δεν είναι πολύ τρελό να θεωρήσουμε ότι ένα ξέσπασμα ενός νέου είδους ιού ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την ακολουθία (γενετική) RNA από αυτόν, δίνοντάς την σε πολλά περιφερειακά κέντρα, αν όχι τοπικά, αν όχι ακόμα και στη χώρα σας κάποια στιγμή, να παράξουν εκείνα τα εμβόλια με έμπλαστρο μικροβελόνων και αυτοδιαχειριζόμενα (νέα μέθοδος εμβολιασμού)...
    *Το σχέδιο περιγράφεται στο πρόγραμμα "lockstep" του Ιδρύματος Rockefeller, όπως και στο Event 201 -18 Οκτωβρίου 2019, άσκηση προσομοίωσης επερχόμενης πανδημίας κορωνοϊού του Bill Gates (διοργανώτρια εταιρεία του η Gavi) & Klaus Schwab/WEF.
    Δημιουργία κλίματος πανικού και υστερίας, με ένα τέρας που οι ίδιοι δημιουργούν. Όλο αυτό για την επιτάχυνση του "The Great Reset".
    (...Τα έκαναν όλα, εκτός από το να είναι τα νέα "εμβόλια" με έμπλαστρο μικροβελόνων. Το οποίο τώρα προωθεί εταιρεία του Bill Gates).
    TikTok · mranderson8087
    TIKTOK.COM
    TikTok · mranderson8087
    TikTok · mranderson8087
    6
    • Μου αρέσει!
    • Απάντηση
    • Τροποποιήθηκε
    • Πέτρος Δημητρίου
      **Δεν υπάρχει κανένα "εμβόλιο" για covid-19.
      Υπάρχουν ενέσιμα mRNA που αφορούν: ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ & ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ "ΘΕΡΑΠΕΙΑ"
      1. Στεφαν ΄Οελριχ, Πρόεδρος της "καλής" εταιρίας, "Bayer" (φαρμακοβιομηχανία με άμεση συμμετοχή στην εξόντωση εκατομμυρίων ανθρώπων, στους θαλάμους αερίων του Χίτλερ με το "Zάικλον B" και συμμετοχή σε ευρύτατα πειράματα, πάνω σε κρατούμενους των στρατοπέδων, Αουσβιτς, Ματχάουζεν και Μπιρκενάου).
      Στέφαν ΄Οελριχ εντελώς κυνικά", στο Παγκόσμιο Φόρουμ Υγείας (Νοέμβριος 2021):
      "Τελικά, τα εμβόλια mRNA αποτελούν παράδειγμα για κυτταρική και γονιδιακή θεραπεία. ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ότι, αν πριν από 2 χρόνια πραγματοποιούσα-ΜΕ μια έρευνα μεταξύ ανθρώπων με θέμα «Είστε έτοιμοι να δεχτείτε τη γονιδιακή ή κυτταρική θεραπεία και να την εισάγετε στο σώμα σας;», τότε πιθανότατα θα λαμβάναΜΕ το 95% των απορρίψεων. Έτσι, Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΔΥΝΑΤΗ τη χρήση τεχνολογιών, που δεν ήταν δυνατές στο παρελθόν».
      2. Δηλώσεις των ίδιων, στις οποίες καταγράφεται και ποια είναι η δράση των πειραματικών σκευασμάτων -που για πρώτη φορά στην ιστορία της ιατρικής και της ανθρωπότητας και χωρίς μάλιστα να έχουν πρώτα δοκιμαστεί σε πειραματόζωα δόθηκαν στο σύνολο του γενικού πληθυσμού εκβιαστικά, δηλαδή όλη η ανθρωπότητα εξαναγκάστηκε στο ρόλο του πειραματόζωου. Και ενώ τα εμ βο λια χρειάζονται σχεδόν δέκα χρόνια να κατασκευαστούν αυτά ήταν έτοιμα μέσα σε έναν μήνα!
      *Εδώ ο Bill Gates εξηγεί τι κάνουν τα mRNA και ποιοι πρέπει να τα πάρουν. "Είναι επείγον και απαιτείται τρομακτική συνεργασία, πρέπει να πάει σε 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους"! Και όχι για μία φορά... εσαεί. Τίποτα σπουδαίο.
      Βίντεο 1. Bill Gates... Πώς δρουν τα mRNA εμβόλια στο DNA
      *Βίντεο 2. Bill Gates... Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί μέσω εμβολίων... "Η καλύτερη επένδυση που έκανα ποτέ είναι τα εμβόλια το κέρδος είναι 20 προς 1"... "Η "κανονικότητα" τότε μόνο θα επιστρέψει, όταν εμβολιάσουμε όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο" https://rumble.com/vlkjya-36230914.html
      *Ο συγγραφέας του «The Great Reset» Κλάους Σβαμπ, μιλώντας στο φετινό φόρουμ του Νταβός υποστήριξε πως «κανείς δεν είναι ασφαλής, μέχρι να εμβολιαστούν όλοι».
      3. KLAUS SCHWAB ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ -ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ- ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ
      Ο Klaus Schwab, που επαγγέλλεται την 4η Βιομηχανική Επανάσταση και την έχει συνδέσει ο ίδιος με την "πανδημία" του κορωνοϊού και τα "εμβόλια", διατυπώνει κυνικά και ωμά το τι επιδιώκει με αυτά τα σκευάσματα...
      «Η διαφορά της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης είναι ότι δεν αλλάζει αυτό που κάνεις, αλλάζει αυτό που είσαι...
      Αν πάρεις μία γονιδιακή ουσία (σ.σ. γονιδιακή θεραπεία), για παράδειγμα, είσαι εσύ που αλλάζεις, και φυσικά σε μεγάλο αντίκτυπο η ταυτότητά σου».
      Ο πρόεδρος της Bayer Ph. παραδέχεται ότι τα εμβόλια mRNA είναι Κυτταρική και Γονιδιακή Θεραπεία
      YOUTUBE.COM
      Ο πρόεδρος της Bayer Ph. παραδέχεται ότι τα εμβόλια mRNA είναι Κυτταρική και Γονιδιακή Θεραπεία
      Ο πρόεδρος της Bayer Ph. παραδέχεται ότι τα εμβόλια mRNA είναι Κυτταρική και Γονιδιακή Θεραπεία

 

Ετικέτες: