ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Ρούντι Ρινάλντι: Το "Gaza parking"...κατασκευάζεται μια «πολιτιστική βιομηχανία» περί γενικά «βαρβάρων ισλαμιστών», με προδιαγραφές Χόλυγουντ...

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023 0 comments


Το "Gaza parking"...
Την στιγμή που κατασκευάζεται μια «πολιτιστική βιομηχανία» περί γενικά «βαρβάρων ισλαμιστών», με προδιαγραφές Χόλυγουντ, γράφοντας στα παλιά τους παπούτσια διεθνείς αποφάσεις οργανισμών αλλά και την κοινή λογική, πουλώντας το «αφήγημα» περί ισλαμοφασισμού, διαδίδουν με χαρά και εκτεταμένη κακία τις κυνικές δηλώσεις υπουργών του Ισραήλ και άλλων παπαγάλων τους ανά τις δυτικές χώρες ότι θα «μετατρέψουμε την Γάζα σε πάρκινγκ». Το άκουσα στις ειδήσεις, το ακούω να επαναλαμβάνεται και να θεωρείται αυτό απλά «δικαίωμα αυτοάμυνας» του Ισραήλ κατά τον Μπάιντεν. Χωρίς κανένας να αναρωτιέται τι σημαίνει στην πράξη (και ήδη προετοιμάζεται εντατικά) η κατασκευή ενός τέτοιου «πάρκινγκ». Το θα «εκδικηθούμε» είναι μονομερές δικαίωμα του «περιούσιου λαού» που έχει εγκαθιδρύσει ένα σιωνιστικό κράτος – αστακό με την στήριξη των ΗΠΑ και της Δύσης. Η «άλλη πλευρά» γενικά οι «βάρβαροι» δεν έχουν το δικαίωμα ούτε καν να αισθανθούν ένα αίσθημα ή διάθεση εκδίκησης γιατί τότε μπορεί εύκολα η Αντίσταση να ονομαστεί «τρομοκρατία». Πόσες φορές δεν έχουμε γίνει μάρτυρες μαζικά κινήματα να ονομάζονται έτσι, αφού η αντίσταση απαγορεύεται από όσους «κατέχουν», αρπάζουν, στηρίζονται στην αδίστακτη ένοπλη βία και πραγματική τρομοκρατία. Πριν από μερικά χρόνια έγινε γνωστό ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές του ισραηλινού στρατού εκπαιδεύονταν να πυροβολούν στο κεφάλι τα μικρά παιδιά στις διαδηλώσεις, γιατί αυτό «πονάει περισσότερο» τους «βάρβαρους».
Από πού προκύπτει ότι το δικαίωμα της αυτοάμυνας το έχουν οι ιμπεριαλιστές, οι σιωνιστές, οι επεκτατιστές; Κι από πού προκύπτει ότι η ράτσα των δυτικών (γενικά) είναι ανώτερη από τις αραβικές – μουσουλμανικές «κατσαρίδες» που τώρα πρέπει να εξοντωθούν για να γίνει το «πάρκινγκ»; Χωρίς τα εγκλήματα, την τρομοκρατία, την κατοχή, το απαρχάιντ, την άκρα εκδικητικότητα του Ισραήλ, δεν μπορεί να εξηγηθεί το μίσος που έχουν οι αραβικές και μουσουλμανικές μάζες.
Η ανοχή απέναντι στο «θα κάνουμε πάρκινγκ τη Γάζα» είναι ανεπίτρεπτη. Είναι ανεπίτρεπτο μια σύγκρουση και ένας πόλεμος να παρουσιάζονται σαν «έγκλημα σε ένα πάρτι νέων που γιόρταζαν», κι ας πέφτουν σαν βροχή οι βόμβες στη Γάζα την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, για να ανοίξουν το δρόμο στις «μπουλντόζες» που θα διανοίξουν το «πάρκινγκ». Ποιος τους δίνει το δικαίωμα να ξεγράφουν όπως γουστάρουν ένα έθνος και ένα λαό σαν τους Παλαιστίνους και να «σατανοποιούν» την αντίστασή του; Γιατί το λένε κι αυτό οι ισραηλινοί σε διάφορες ομιλίες: «είναι ο Σατανάς και θα τον εξολοθρεύσουμε…». Ε τότε ας το χωνέψουμε καλύτερα «δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη». Ο αγώνας για ελεύθερες πατρίδες με ελεύθερους λαούς θα συνεχιστεί!
Ετικέτες: