ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΟΝΑΣ: 1. "Μερικοί σχεδιαστές δεν λαμβάνουν υπ΄ όψιν τους την γύρω πραγματικότητα, τα πολιτιστικά, ιστορικά συστατικά του τόπου. Στην έρευνά μου αντιθέτως η ιδέα ενός σχεδίου ξεκινάει από την επανερμηνεία της ιστορίας του τόπου". Paolo Burgi (καθηγητής παν. Πενσιλβάνια - VG 2003). 2. Ο Γιωτόπουλος και αυτός πρωτοτυπούσε (ή έκανε αισθητική επανάσταση), βάφοντας ροζ το σπίτι του...σε αντίθεση με τους ειδικούς όρους δόμησης που είχε θέσει ο Δήμος Λειψών, ένας από τους οποίους ήταν και το λευκό χρώμα.

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 0 comments

 ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΟΝΑΣ:

1. "Μερικοί σχεδιαστές δεν λαμβάνουν υπ΄ όψιν τους την γύρω πραγματικότητα, τα πολιτιστικά, ιστορικά συστατικά του τόπου. Στην έρευνά μου αντιθέτως η ιδέα ενός σχεδίου ξεκινάει από την επανερμηνεία της ιστορίας του τόπου". Paolo Burgi (καθηγητής παν. Πενσιλβάνια - VG 2003).
2. Ο Γιωτόπουλος και αυτός πρωτοτυπούσε (ή έκανε αισθητική επανάσταση), βάφοντας ροζ το σπίτι του...σε αντίθεση με τους ειδικούς όρους δόμησης που είχε θέσει ο Δήμος Λειψών, ένας από τους οποίους ήταν και το λευκό χρώμα.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Δημήτρης Πρωτοπαπάς 4 ημ. TILESTWRA.COM H πιο παράξενη βίλα της Ελλάδας χτίζεται στη Μύκονο -Μια λευκή τσιμεντένια κορδέλα που χορεύει στον γυμν..."

Ετικέτες: