ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΗΤΑΣ - ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ - ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ... ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΤΣΙΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΗ ΜΠΡΑΚΟΥΛΙΑ. Αγαπητή Πατρίτσια (Patritsia Adamopoulou) Α. Επειδή 1. αυτοπροσδιορίζεστε με όρους που χαρακτήρισαν δυνάμεις που ταύτισαν την πολιτική με την ηθική και 2. Χρησιμοποιείς τον όρο ηθική για τον παραμελημένο στην στάση υποψήφιο δήμαρχό σας να περιμένει το λεωφορείο προς την Δημοτική Καρέκλα: μπορείς να μας πεις τί εννοείς με τον όρο «ηθική»; Πότε ένας πολιτικός είναι ηθικός (και γιατί ο συγκεκριμένος), ώστε με τα ίδια κριτήρια να κρίνω και άλλους; Β. Η ηθική ευθύνης απαιτεί δημοσιότητα, πολιτική λογοδοσία, έκθεση εκφρασμένων λόγων και πεπραγμένων. Mε απλά λόγια τί κάνατε σχετικά με την εντολή της κοινωνίας εκπροσώπισής της στο Δημοτικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα για την Ευρωστίνη; 4 χρόνια η παράταξή σας χωρίς δημόσια ύπαρξη: επικοινώνησε με τον κόσμο σε καφενεία και αλλού μόνο προεκλογικά. Εξαντλείται η επικοινωνία μιας οργανωμένης αυτοδιοικητικής δύναμης με την κοινωνία μόνο μέσα στο fb; Γ. Η απάντησή σου θα βοηθούσε στην επιστροφή της τοπικής αυτοδιοίκησης ως πολιτική έκφραση της οργανωμένης δημοτικής δημιουργίας και κοινωνικών διεργασιών.

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 0 comments

 ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΤΣΙΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΗ ΜΠΡΑΚΟΥΛΙΑ.

Αγαπητή Πατρίτσια (Patritsia Adamopoulou)
Α. Επειδή 1. αυτοπροσδιορίζεστε με όρους που χαρακτήρισαν δυνάμεις που ταύτισαν την πολιτική με την ηθική και 2. Χρησιμοποιείς τον όρο ηθική για τον παραμελημένο στην στάση υποψήφιο δήμαρχό σας να περιμένει το λεωφορείο προς την Δημοτική Καρέκλα: μπορείς να μας πεις τί εννοείς με τον όρο «ηθική»; Πότε ένας πολιτικός είναι ηθικός (και γιατί ο συγκεκριμένος), ώστε με τα ίδια κριτήρια να κρίνω και άλλους;
Β.
Η ηθική ευθύνης απαιτεί δημοσιότητα, πολιτική λογοδοσία, έκθεση εκφρασμένων λόγων και πεπραγμένων. Mε απλά λόγια τί κάνατε σχετικά με την εντολή της κοινωνίας εκπροσώπισής της στο Δημοτικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα για την Ευρωστίνη; 4 χρόνια η παράταξή σας χωρίς δημόσια ύπαρξη: επικοινώνησε με τον κόσμο σε καφενεία και αλλού μόνο προεκλογικά. Εξαντλείται η επικοινωνία μιας οργανωμένης αυτοδιοικητικής δύναμης με την κοινωνία μόνο μέσα στο fb;
Γ.
Η απάντησή σου θα βοηθούσε στην επιστροφή της τοπικής αυτοδιοίκησης ως πολιτική έκφραση της οργανωμένης δημοτικής δημιουργίας και κοινωνικών διεργασιών.
............................................
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΤΣΙΑΣ ΕΔΩ:
Γεννήθηκα στην Πάτρα και η καταγωγή μου είναι από το Δερβένι. Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Ζάβαλη από το Δερβένι και έχω 2 κόρες και δύο εγγόνια . Σπούδασα οικονομικά και δούλεψα 40 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η εμπειρία μου στον τομέα εποπτείας πιστωτικών ιδρυμάτων και ο άνετος χειρισμός 4 ευρωπαικων ξένων γλωσσών, μου έδωσαν την δυνατότητα επαφών και συνεργασίας με διεθνείς οργανισμούς. Έτσι απέκτησα εμπειρία στις διαπραγματεύσεις , στη συνεργασία , στην ομαδικότητα , έμαθα να σέβομαι την διαφορετικότητα και να αναπτύσσω ευελιξία για την πραγματοποίηση προκαθορισμένων στόχων .
Από το 2019 είμαι εκλεγμένη στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης με την παράταξη Ενεργοί Δημότες, όπου προσπαθώ να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, να προάγω τον διάλογο και να αναπτύσσω τις απόψεις ή και τις διαφωνίες μου με επιχειρήματα και στη βάση του δικαίου .
Σας ζητώ να στηρίξουμε όλοι μαζί στις επερχόμενες εκλογές την Σύμπραξη Ενεργών Δημοτών, (αποτέλεσμα ισότιμης συνεργασίας δύο παρατάξεων)
με επικεφαλής τον Φάνη Μπρακουλια,
για το ήθος, την αξιοπιστία του και τον σεβασμό στη δημοκρατική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.
Για να ακουστεί επιτέλους η φωνή της Ευρωστίνης δυνατά και ισότιμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.