ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ FB ΑΠΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023 0 comments

 

Γρηγόρης Κλαδούχος

Είναι δυνατόν να γίνεται κακοποίηση του χωριού και να μην έχει δει κανένας τα σχέδια, το τι θα έφτιαχναν; Μιλάμε για εισβολή βαρβαρότητας. Η καταστροφή των χωριών με την απαξίωσή τους αισθητικά, παραγωγικά έχει αιτία και στον εσωτερικό Πόλεμο από τους αρχοντοχωριάτες των διευθυνόντων τους δήμους, σε μια διαπλοκή μυαλού, τσιμέντου και κίνησης χρήματος. Εδώ είναι απλές οι σχέσεις και διαδρομές.

3

·   Μου αρέσει!

·   Απάντηση

·   1 ημ.

 

Κώστας Χατούπης

Γρηγόρης Κλαδούχος άσε που δεν προηγήθηκε ποτέ μία ιεράρχηση προτεραιοτήτων κι αναγκών. Αυτό θεωρώ ως μεγάλο σφάλμα.

Σε καθαυτή τη πλατεία όντως δεν γνωρίζουμε σχέδια που δε ξέρω το τελικό αποτέλεσμα αν καταφέρει να ντύσει την επέλαση αυτή.

(δείτε και σπίτια που αποκλείστηκαν από τον ουρανό, τον ήλιο)

………………………………….

1. "Πόλη του παραλόγου" είναι η πόλη που έχει "παράλογους" κατοίκους. Όπως και κατά το "έξυπνη πόλη" είναι αυτή που έχει έξυπνους ανθρώπους. 2. Διαβάζω απόψεις που δεν εκκινούν από αφετηρίες βάσης. ΔΗΛΑΔΗ: στα διάφορα έργα πρέπει όλοι και να διασαφηνίζουν την σκοπιμότητά τους και τις επιπτώσεις τους. 3. Δεν διάβασα μια άποψη - πρόταση για την χρήση αυτού του παραλιακού γραμμικού κενού από Τουριστικό μέχρι εκβολές Σύθα. Από τον καθορισμό της λειτουργικότητάς του θα φθάσουμε διαδοχικά και σε προτάσεις μέχρι και την σηματοδότηση. 4. Απλά ας μας πείτε όλοι τι θέτε και πως θέτε, στην υπηρεσία ποιας σκοπιμότητας να τεθεί αυτός ο δρόμος. Ευχαριστώ.

o Μου αρέσει!

o Απάντηση

o 1 εβδ.

 

……………………………………………..

Γρηγόρης Κλαδούχος

Για το θέμα του κεντρικού δρόμου υπάρχουν μελέτες, αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου, υπάρχει το ψηφισμένο Σχέδιο Χωροταξικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοιχτής Πόλης, το Επιχειρησιακό Σχέδιο, η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου επί εποχής Δούσκα. Όλα αυτά είναι αποφάσεις που περιέργως δεν υλοποιούνται. Αν κάποιοι έχουν άλλη γνώμη να την εισηγηθούν στον Δήμο.

https://www.tinakanoume.gr/2019/11/blog-post.html

ΔΕΡΒΕΝΙ: Η ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ - Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

TINAKANOUME.GR

ΔΕΡΒΕΝΙ: Η ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ - Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

…………………………………….

Γρηγόρης Κλαδούχος

Για τα σημερινά πολιτιστικά χάλια το κύριο έλλειμμα είναι ιδεών, παιδείας, παραδείγματος. Είδαμε πόσα κτίρια πανελλαδικά δόθηκαν σε πολιτιστικούς συλλόγους και είναι κλειστά. Η φτώχεια περιεχομένων δεν έχει ανάγκη "σπιτώματος", ούτε υποκαθίσταται με κτίρια. Η αναγωγή των πολιτιστικών σε θέματα κτιρίων, δηλαδή πολιτιστικής υποδομής, είναι ο λεγόμενος "φετιχισμός της υποδομής".

……………………………………..

5 Αυγούστου 2023

Ο Γρηγόρης Κλαδούχος σχολίασε τη φωτογραφία του Haris Kougioumtzopoulos.

Ατυχής σύγκριση ΕΑΜ καιΣΥΡΙΖΑ. Πράγματι, ο λαός "εμπιστεύθηκε τον ΣΥΡΙΖΑ", αλλά δεν εμπιστεύθηκε το ΕΑΜ, ο λαός ήταν το ΕΑΜ. Στην πρώτη περίπτωση η ανάθεση, στην δεύτερη ο λαϊκός πρωταγωνιστισμός.

Δημόσια

Δημόσια

3:20 μ.μ.

 

……………………………………….

Γρηγόρης Κλαδούχος

ΧΡΗ ΛΕΓΕΙΝ ΤΑ ΚΑΙΡΙΑ

Σπύρο, (Spiros Karavas) βλέπω πληθωρισμό προτάσεων που αναρτάς στην σελίδα σου και ότι «Το Ξυλόκαστρο την επόμενη τετραετία αλλάζει!», αλλά ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ που: 1. ο Δήμος δια των ενοίκων διευθυνόντων του καλεί εθελοντές και τίποτα παραπέρα και επειδή 2. Βρισκόμαστε σε κίνδυνο καταστροφών (φυσικοπολιτικό), θα έπρεπε να έχετε προσκαλέσει τους πολίτες για την συζήτηση και ανάληψη δραστηριοτήτων όχι μόνο «πυροφύλαξης» όπως λέει ο Δήμος σε ανακοίνωσή του. Ζητήστε σύγκλιση, μαζί με Πυροσβεστική, συντονισμό και κατανομή ευθυνών σε τυχούσα πυρκαγιά. ΠΡΟΕΧΕΙ.

·   Μου αρέσει!

·   Απάντηση

·   4 εβδ.