ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΡΓΥΡΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ: ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 0 comments


 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΡΓΥΡΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ: ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ

Αργύρη, στην κοινοποίηση της υποψηφιότητάς σου θα σταθώ σε τρία υποθετικά «σκαλοπάτια», δηλαδή ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ και ενεργοποίησης:

1. ΚΕΝΤΡΙΚΑ. Αν θα είσαι στο κεντρικό ψηφοδέλτιο, να φέρεις τη φωνή (από αυτήν) που έχει απομείνει από την Ευρωστινιακή παραδοσιακή συνεκτική κοινωνικότητα, ως αξία κοινής ζωής, σε συνεργασία με τους εκπροσώπους του Δερβενίου και των χωριών.

2. ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ. Το Δερβένι πρέπει να αποκτήσει Πρόεδρο και Συμβούλιο. Δεν κάνουμε εκλογές για να εκλέξουμε εργάτη, ελαιοχρωματιστή, καθαριστή αυλακιών. Καλό παιδί ο Ροδόπουλος, αλλά δεν κατάλαβε καθήκοντα και ευθύνες. 4 χρόνια το Δερβένι είναι σε στασιμότητα, δεν έχει προσανατολισμό, δεν υπάρχει λόγος, ούτε διάλογος, απουσιάζει μια τοπική ηγεσία.

3. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ. Η παράταξη Καραβά είχε προφανή απουσία από τα πολιτιστικά, τόσο γενικά, όσο και εντός του «Ηλίας Κατσούλης». Στις προηγούμενες εκλογές είχα ακούσει πολλές φορές υποψήφιά του με εξαγγελίες και ισχυρή θέληση να ασχοληθεί με τα πολιτιστικά. Την έβαλε ο Καραβάς στο προεδρείο του Η. Κ. και αμίλητη διήλθε τον χρόνο. Επειδή τα πολιτιστικά έχουν γίνει άλλοθι και αρπαχτές κάθε μορφής, πρέπει να δικαιωθεί η δημιουργικότητα, οι τέχνες και τα γράμματα για τα οποία θεωρώ ότι έχεις δυνατότητες και ως άνθρωπος της εκπαίδευσης.

----------------------

Η ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ:

«Εχθές κλείδωσε η υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΟΡΊΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ και επικεφαλής τον ΣΠΎΡΟ ΚΑΡΑΒΑ. Δημιουργούμε όλοι μαζί οι υποψήφιοι μια ισχυρή ομάδα, που σκοπό έχει την αλλαγή και την ανάπτυξη του δήμου.

Στηριζόμαστε σαν συνδυασμός, σε νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη και θέληση να προσφέρουν στον τόπο μας. Για αυτό καλούμε όλους τους δημότες να συνταχθούν μαζί μας και να ψηφίσουν το συνδυασμό ΟΡΊΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ

Αργύρης Νικολούλιας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος» 

Ετικέτες: