ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΚΡΙΣΙΜΑ ΛΑΘΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ - Στον προεκλογικό κατσαπλιαδισμό... πρέπει τουλάχιστον να αποφύγουμε το κρίσιμο λάθος στην ψήφο.

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023 0 comments

 


Δέχθηκα ερωτήσεις αν θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ημιπασοκική - ημισυριζική «Σύμπραξη»  του αρχηγού Φάνη Μπρακούλια.  

1.

Υπήρξε αιτία, αλλά δεν φταίω εγώ εξ ολοκλήρου. «Φταίω που ενώ μεγάλωσα τα ίδια λάθη κάνω» που λέει η Σοφία Εμφιετζή. Γιατί έχω μια ελλειπτική γραφή και έλπιζα το υπόλοιπο να το συμπληρώσει και να το κάνει κύκλο ο αναγνώστης. Δυστυχώς διαπιστώθηκε ολοκληρωτικό έλλειμμα.

2.

Με τον Μπρακούλια δεν θα είμαι υποψήφιος. Παραθέτω τι έγραφα το 2019 για αυτόν.  Επιμένει να ζητά ανάθεση εκπροσώπισης ανελλιπώς από 2002 μέχρι σήμερα. Διακατέχεται από έναν φετιχισμό της επανάληψης, συνήθισε στην απόλαυση ήττας και συμπληρωματικότητας, καταδυναστεύεται από το αίσθημα απουσίας του χρόνου. 19 χρόνια χωρίς κάποια στοιχειώδη διανοητική παραγωγή και αξιοποίηση εμπειρίας. Από το 2002 στην ίδια τάξη. Αυτές τις ημέρες μάλιστα, που είδαμε τον ηθικό εκπεσμό υποψηφίων και συγγενών υποψηφίων του,  θα επισπεύσω ένα σημείωμά μου για την ηθικοπολιτική υπόσταση και αυτού με τον οποίο ήμουν υποψήφιος το 2019. Καθαρές κουβέντες.

3.


Στον προεκλογικό κατσαπλιαδισμό, με απουσία της αυτοδιοίκησης ως πολιτική έκφραση της ανθρώπινης και κοινωνικής δημιουργίας, με απουσία της εντοπιότητας και εκτοπισμό πολιτισμικών και παραγωγικών  αξιών, πρέπει τουλάχιστον να αποφύγουμε το κρίσιμο λάθος στην ψήφο.