ενδείξεις - αντενδείξεις

πρός τό δεῖν οὕτωΠροηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε
Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας.

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 0 comments

 


Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια


"Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας.
Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν. Ένα σύστημα δουλείας όπου, χάρη στην κατανάλωση και τη διασκέδαση, οι δούλοι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους...
Σε μία από τις επόμενες γενιές θα υπάρξει μια φαρμακολογική μέθοδος που θα κάνει τους ανθρώπους να αγαπούν την υποτέλεια τους και συνεπώς να παράγουν δικτατορίες... χωρίς να δακρύζουν. Δημιουργώντας ένα είδος ανώδυνου στρατοπέδου συγκέντρωσης για ολόκληρες κοινωνίες, έτσι ώστε οι άνθρωποι θα στερούνται στην πραγματικότητα τις ελευθερίες τους, θα απομακρύνονται από αυτές, αλλά θα το απολαμβάνουν, γιατί θα αποσύρονται από οποιαδήποτε επιθυμία εξέγερσης, λόγω προπαγάνδας, πλύσης εγκεφάλου, ή με φαρμακολογικές μεθόδους. Κι αυτό φαίνεται θα είναι η τελική επανάσταση...»
UC San Francisco, Library, University Archives, Aldous Huxley, 1961 "lecture to California Medical School in San Francisco"
Σ΄αυτήν την "τέλεια δικτατορία" ζούμε σήμερα.
Χαμένοι, στα ναζιστικά αφηγήματα της εξουσίας, αδιάφοροι στις διαστρεβλώσεις της Ιστορίας, δεκτικοί στις επιβολές κάθε αντιδημοκρατικού νόμου, υποταγμένοι σε εξωτερικές κυβερνήσεις, που θέλουν να κυριαρχήσουν σε όλον τον κόσμο, με την βία, εναντίον των λαών τους.
Μας έκαναν σαν τα μούτρα τους! Που κάποτε φορούσαν την μάσκα του "δημοκράτη", αλλά τώρα την έχουν πετάξει, προκλητικά και ξεδιάντροπα, δηλώνοντας με έπαρση "Είμαι σπόνσορας του ναζισμού, λίγο παραποιημένου σε Δημοκρατία, αφού σας δίνω το δικαίωμα να ψηφίζετε".
Κάποτε μας φώναζαν ότι η ΕΕ είναι το απόγειο της Δημοκρατίας, της ισότητας, του πλούτου, της Δικαιοσύνης. "Δεν θα ξαναδούμε χούντες στην χώρα μας", μας έλεγαν.
Οι χούντες μας ήρθαν κατ΄ευθείαν, από την ΕΕ με υποχρεωτικούς νόμους και τώρα άρχισαν να γίνονται αποδεκτά και τα καθαρόαιμα φασιστικά κράτη, στην σύσταση της.
Κράτη, που απαγορεύουν στις μειοψηφίες, ή πλειοψηφίες, να μιλάνε την γλώσσα τους, να διαδηλώνουν, να εκφράζουν την άποψη τους, να γνωρίζουν την Ιστορία τους, να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, να μεταδίδουν τις αξίες τους στα παιδιά τους.
Τέτοια κράτη είναι η Λετονία, η Εσθονία, η Λιθουανία και το "υποψήφιο μέλος" της Ευρώπης, η Ουκρανία, όπου ο ναζισμός αποτελεί την βασική πολιτική των κυβερνήσεων τους.
Χθες, στους δρόμους της Λετονίας παρέλασε η "Λεγεώνα των SS", υπό την προστασία της Αστυνομίας. Η λεγεώνα των Λετονών SS, που συνεργάστηκαν με τον Χίτλερ, δολοφονώντας τους δικούς της συμπατριώτες. 160 κατοίκους, στο χωριό Ζλέκι κατέσφαξαν αυτά τα ανθρωποειδή, που σήμερα παρελαύνουν, περήφανα.
Βασικός ομιλητής, στην ναζιστική εκδήλωση, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Λετονίας, Ενγκιλς Λέβιτς, που αναφέρθηκε στον ρόλο των Λετονών Λεγεωνάριων "στον αγώνα για την ανεξαρτησία της Λετονίας" και τους αποκάλεσε "ήρωες αντίστασης".
Ο Πρόεδρος της χώρας! Οχι κάποιο από τα ραμολί με τις σβάστικες, που μαζεύτηκαν!
Και αυτά η ΕΕ τα εγκρίνει!
Οι Ελληνες ευρωβουλευτές τα εγκρίνουν! Κανείς δεν ζητεί την αποπομπή αυτών των χωρών, από την δήθεν "δημοκρατική" Ευρώπη! ΟΛΟΙ συναινούν!
Ετσι μας μπάζουν, στην χώρα, τον φασισμό από την πίσω πόρτα! Οσο εμείς ψηφίζουμε τα "φιλοευρωπαϊκά" κόμματα και τα στέλνουμε στην Ευρώπη, για χειροκροτητές!
Οσο δεν αντιλαμβανόμαστε ότι ο φασισμός είναι το κυρίαρχο όπλο που κατέχουν, για να επιβάλλουν όλα τα μελλοντικά τους σχέδια!
Από: Ioanna Ypsilanti
Ετικέτες: