ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ) ΜΙΑ. Όποιος διευθύνει τον Δήμο, εκλεγμένος, πρέπει να διαχειρίζεται και προβάλλει τα κοινά αγαθά του, που ανάμεσα σε αυτά είναι τα πολιτιστικά που συμβαίνουν σε αυτόν. Και βέβαια συμπεριλαμβάνονται και όλες οι εκδηλώσεις για βιβλία, που απαιτούν την προβολή τους ενημερωτικά από τις σελίδες του Δήμου.

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 0 comments

 


9 Μαΐου στις 3:31 μ.μ. 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια

ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ) ΜΙΑ.
Στην σελίδα του Δήμου αναρτήθηκε η ενημέρωση ότι έγινε εκδήλωση βιβλίου. (Δείτε στην εικόνα).
Γράφουν ότι «η Παγκόσμια ημέρα βιβλίου έκλεισε χτες…».
Διέφυγε από τον διαχειριστή της σελίδας του Δήμου, ή την κυρία Αντιδήμαρχο ότι ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ;
Έχουν δικαίωμα αξιολόγησης βιβλίων, να διαβάζουν ό,τι θέλουν και να πηγαίνουν σε όποιες εκδηλώσεις θέλουν.
Αλλά η σελίδα του Δήμου πρέπει να πληροφορεί. Εκτός και αν στην άλλη βιβλιοπαρουσίαση δεν παρουσίασαν και παρουσιάστηκαν τόσες κυρίες και κύριοι.
(Σχόλιό μου στην σελίδα του Δήμου στο facebook)
.......................................................
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:
Εκδήλωση της Λέσχης Ανάγνωσης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου
Η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, έκλεισε χτες 7 Μαΐου στον Δήμο μας , με την παρουσίαση του εξαιρετικού βιβλίου της Χριστίνας-Τετη Παγκάλου, "Χαιρετισμούς στον Κάμπο ", από τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης, κυρίες, Ιωαννα Δρυ ,Ελένη Ζαφειρόπουλου, Βίκυ Φίλιππα, Πηνελόπη Μαρκέλλου , Χριστίνα Καζάνη, Σοφία Μεντζέλου και Ελίνα Μενούνου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Ν. Λασκος, οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Τ. Λόντος και Σ. Αποστολόπουλος, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κύριος Γ. Ψυχογιός και πλήθος συμπολιτών μας.
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ম Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, έκλεισε χτες Μαίου Δήμο μας με παρουσίαση του εξαιρετικού βιβλίου της Χριστίνας-Τετη Παγκάλου, Χαιρετισμούς στον στον Καμπο από μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης, κυρίες, Ιωαννα Δρυ Ελένη Ζαφειρόπουλου, Βίκυ Φίλιππα, Πηνελόπη Μαρκέλλου Χριστίνα Καζάνη, Σοφία Μεντζέλου KαL Ελίνα Μενούνου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος N. Λασκος, OL Αντιδήμαρχοι κύριοι Λόντος καιΣ Αποστολόπουλος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κύριος Ψυχογιός και πλήθος συμπολιτώνμ μας."
Anastasia Apostolidoy, Δημητρης Κοτσωνης και 4 ακόμη
3 σχόλια
7 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

3 σχόλια

  • Γρηγόρης Κλαδούχος
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ: Ελίνα Μενούνου
    Γρηγόρης Κλαδούχος Ενημερωτικά και μόνο αναφέρουμε, ότι η πρωινη εκδήλωση στην Δημοτική Βιβλιοθήκη και η απογευματινή βιβλιοπαρουσίαση στο Θέατρο Άγγελος Σικελιανός, έγιναν με την αιγίδα του Δήμου μας. Ευχαρίστως θα συμπεριλαμβάναμε και την άλλη βιβλιοπαρουσίαση, αν μας είχε ζητηθει,στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.
    και Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ:
    Αγαπητή μου Ελίνα Μενούνου με μπέρδεψες, γιατί εσύ μπερδεύτηκες.
    1. Δεν αναφέρθηκα στο δικαίωμά σας να κάνετε οποιαδήποτε εκδήλωση με οποιονδήποτε. Αν διάβαζες καλά αναφέρθηκα στην απουσία ενημέρωσης από την σελίδα του Δήμου ότι εκείνο το βράδυ έγινε και άλλη βιβλιοπαρουσίαση.
    Πρέπει να μάθετε ότι Δήμος δεν είναι ο Δήμαρχος, η Αντιδήμαρχος, κλπ, οι υπηρεσίες. Όποιος διευθύνει τον Δήμο, εκλεγμένος, πρέπει να διαχειρίζεται και προβάλλει τα κοινά αγαθά του, που ανάμεσα σε αυτά είναι τα πολιτιστικά που συμβαίνουν σε αυτόν. Και βέβαια συμπεριλαμβάνονται και όλες οι εκδηλώσεις για βιβλία, που απαιτούν την προβολή τους ενημερωτικά από τις σελίδες του Δήμου. Μεγάλη ιδέα σας να θεωρείτε ότι θα δημοσιοποιείτε μόνο αυτά που θα σας ζητήσουν.
    2. Επειδή βάζεις στην συζήτηση το ζήτημα «αιγίδα του Δήμου» και «…θα συμπεριλαμβάναμε…», θα μπορούσες να μας ενημερώσεις με ποια απόφαση τέθηκε η εκδήλωση για το βιβλίο υπό την αιγίδα του Δήμου, ποιος ιδιώτης έκανε την αίτηση, γιατί έψαξα στην σελίδα του Δήμου και Σωματείο, Σύλλογος «Λέσχη Ανάγνωσης» δεν υπάρχει.
    3. Αυτά τα ολίγα. Αυτά γράφω εγώ. Εσύ να κάνεις πιο σαφή την λέξη που χρησιμοποιείς «αναφέρουμε», «θα συμπεριλαμβάναμε». Ο πληθυντικός σημαίνει ότι αφορά και άλλους;
    2
    • Μου αρέσει!
    • Απάντηση
    • 2 ημ.
    • Τροποποιήθηκε
  • Ioanna Dry
    Κύριε Κλαδούχο, όσον αφορά τον Δήμο, η απάντηση προφανώς αφορά τους αρμόδιους , όσον αφορά όμως τη Λέσχη Ανάγνωσης, στην οποία και εγώ έχω τη χαρά και την τιμή να συμμετέχω και η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια, θα ήθελα να επισημάνω ότι η ανάρτησή σας είναι μάλλον υποτιμητική!!! Αν είχατε έρθει στην εκδήλωση θα είχατε πληροφορηθεί τι ακριβώς είμαστε και θα περίμενα τουλάχιστον από ανθρώπους που έχουν τη δική σας κουλτούρα να αξιολογήσουν θετικά μια τέτοια ομάδα!!! Δεν είμαστε κάποιες κυρίες που απλά μαζευόμαστε και κουβεντιάζουμε!!! Επίσης το γεγονός ότι παρουσιάσαμε ένα βιβλίο μιας εξαιρετικής συγγραφέως και συμπολίτισσας μας,το οποίο μάλιστα αναφέρεται στην πόλη και στους ανθρώπους πότε της, θα περίμενα να το σχολιάσετε πρώτα απ' όλα θετικά!!Δικαίωμά σας να εκφράζετε τις επιφυλάξεις σας, δικαίωμά μας όμως να θεωρούμε ότι αυτό που κάνουμε είναι σημαντικό και, αν μη τι άλλο, χωρίς να διεκδικούμε εύσημα από κανέναν, θα περιμέναμε να σχολιαστεί θετικά!!!
    • Μου αρέσει!
    • Απάντηση
    • 1 ημ.
    • Τροποποιήθηκε
  • Γρηγόρης Κλαδούχος
    Αγαπητή Ioanna Dry
    ΑΠΕΦΥΓΑ οποιαδήποτε αναφορά στα δικαιώματα και περιεχόμενα εκδηλώσεων. ΕΜΕΙΝΑ στην διαχείρισή τους από τον Δήμο. Αυτό το επαναλαμβάνω στην προηγούμενη απάντησή μου στην κ. Μενούνου. Χαρακτηριστικά γράφω: «δικαίωμά σας να κάνετε οποιαδήποτε εκδήλωση με οποιονδήποτε». Δείτε και όλο το σχόλιο που απευθύνεται σε αυτήν, γιατί αναφέρεται στην διαχείριση των κοινών.
    Έκανα αναφορά στην μεροληψία του Δήμου απέναντι σε δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το ίδιο βράδυ.
    1. Για την εκδήλωση που συμμετείχατε: είχε αναγγελθεί από τον Δήμο στις σελίδες του, κατόπιν της πραγματοποίησής της έγινε γνωστό πάλι από την σελίδα του Δήμου ποιοι συμμετείχαν και ποιοι εκπρόσωποι του δήμου και βουλευτής παρευρέθηκαν.
    2. Στην άλλη εκδήλωση: Ο Δήμος ούτε την ανακοίνωσε, ούτε ανακοίνωσε κάτι μετά την πραγματοποίησή της και δεν εμφανίστηκε κανένας εκπρόσωπος του Δήμου, ούτε βουλευτής.
    Έγραψα για την φόρτιση της δικής σας εκδήλωσης με το κύρος του Δήμου, ενώ απαξιώθηκε επικοινωνιακά από τον Δήμο η άλλη εκδήλωση. Είναι ζήτημα θεσμών. Δεν θεωρώ συναποτελεσματικό αυτής της διάκρισης (αξιολόγησης- σημασιοδότησης) την παρουσία της αντιδημάρχου κ. Μενούνου στην ομάδα σας.
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: δεν έκανα καμία αξιολογική κρίση για την εκδήλωσή σας και το περιεχόμενό της. Θα προσέξατε ότι δεν ανέφερα καν ποιος και τι παρουσίασαν στην άλλη εκδήλωση.
    ΗΤΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η Κ. ΜΕΝΟΥΝΟΥ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ…) ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ.
    Επειδή κάνετε αναφορά στο έργο της συγγραφέως, στην ομάδα σας, ούτε «επιφυλάξεις εκφράζω», ούτε κάτι άλλο εκφράζω. Είναι εκτός πλαισίου αναγκών, δυνατοτήτων μου και δεν έχει ροή συγγένειας με όσα έκφρασα στο αρχικό μου σχόλιο στο οποίο αναφέρεστε.
    Τελευταία φορά που ασχολούμαι με ένα απλό ζήτημα, που πρέπει μετά τόση ταλαιπωρία των πληκτρολογίων να είναι κατανοητό.
Ετικέτες: