ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; Οι Έλληνες αρνήθηκαν να δουν την πολυκονσέρβα ευαισθησίας. Μετά την πολιτικοποίηση της Ιατρικής βλέπουμε την πολιτικοποίηση της κουλτούρας προς όφελος Αμερικανο- Ουκρανικών συμμοριών. Ειλικρινές ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ σημαίνει κάνουμε κάτι για την αποτροπή του, άρνηση υπαγωγής εθνικών και κοινωνικών συμφερόντων σε εξωτερικούς παράγοντες. Μια πολιτική λογική και συναίσθημα αλληλεγγύης έχει άλλα περιεχόμενα και οικουμενικές αξίες. Το ξαφνικό ξύπνημα των καλλιτεχνών μήπως είναι ξύπνημα από κάποιον (κοινωνικής απουσίας τους) εφιάλτη; (γρ. κ.)

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 0 comments

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;


Οι Έλληνες αρνήθηκαν να δουν την πολυκονσέρβα ευαισθησίας.
Μετά την πολιτικοποίηση της Ιατρικής βλέπουμε την πολιτικοποίηση της κουλτούρας προς όφελος Αμερικανο- Ουκρανικών συμμοριών.
Ειλικρινές ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ σημαίνει κάνουμε κάτι για την αποτροπή του, άρνηση υπαγωγής εθνικών και κοινωνικών συμφερόντων σε εξωτερικούς παράγοντες.
Μια πολιτική λογική και συναίσθημα αλληλεγγύης έχει άλλα περιεχόμενα και οικουμενικές αξίες.
Το ξαφνικό ξύπνημα των καλλιτεχνών μήπως είναι ξύπνημα από κάποιον (κοινωνικής απουσίας τους) εφιάλτη; (γρ. κ.)
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται και κείμενο που λέει "Εκπαίδευση και Παιδεία. Καλλιόπη Λαμπράκη 11 ώρ. KOUTIPANDORAS.GR Μουσικό Κουτί για Ουκρανία: Δυστυχώς οι τηλεθεατές <<γύρισαν την πλάτη>> i"

  • «Το μήνυμα κατά του πολέμου» πρέπει να είναι σαφές, προϋποθέτει εξηγητική πληρότητα, γνώση αιτίων και αιτιατών, εννοιών δικαίου της ισχύος, της πολιτικής. Βέβαια αυτά δεν μπορούμε να τα απαιτούμε από τους διανοούμενους, καλλιτέχνες, αφού δεν μπορούν να το κάνουν ούτε οι πολιτικοί, όπως είπε ο U. Eco.

    Δεν το λες και «φιλειρηνική κουλτούρα» την επιλογή έναρξης ευαισθησίας σε ορισμένους αδικούμενους, ή τις γενικές προσκλήσεις ενώ δεν καθίσταται δημόσιο το αναφερόμενο «δημιουργήσαμε μία κοινή πολιτική ατζέντα». (https://parallaximag.gr/megali-antipolemiki-synaylia-stin-plateia-aristoteloys)

     Ειλικρινές ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ σημαίνει: κάνουμε κάτι για την αποτροπή του, άρνηση υπαγωγής εθνικών και κοινωνικών συμφερόντων σε εξωτερικά δόγματα ασφάλειας και εργασιακού καταμερισμού.

    Το συναίσθημα αλληλεγγύης έχει άλλα περιεχόμενα και οικουμενικές αξίες.

     

    Το ξαφνικό ενδιαφέρον των καλλιτεχνών μήπως είναι αποτέλεσμα συνειδητοποίησης ενοχών κοινωνικής απουσίας τους;