ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Όταν μέσα σου έχεις την δουλικότητα, κάθε φορά ψάχνεις αφεντικά. Κλασική περίπτωση ο Νίκος Κοτζιάς. Το κείμενό του για γέλια και κλάματα. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: «…η τουρκική διπλωματία έμαθε από τις δικές μας διπλωματικές μεθόδους της περιόδου 2015-18…»: (έτσι είναι, μην το μάθουνε και άλλοι). «…ανόητη άποψη, ότι ναζί υπάρχουν μόνο στην Ουκρανία…»: (προσοχή, ξέπλυμα θεσμοποίησης του φασιστικού παρακράτους). «…υποστήριξη της ειρήνης, του απαραβίαστου των συνόρων της, την προάσπιση της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητά της. Κατά την προώθηση αυτών των αρχών στηρίζεται στο διεθνές δίκαιο»: (νύχτα βαθιά του Νίκου ή κάτι άλλο; Εμείς κάτι άλλο βλέπουμε: το διεθνές δίκαιο στην πράξη είναι το δίκαιο του ισχυρού).

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 0 comments


 

Όταν μέσα σου έχεις την δουλικότητα, κάθε φορά ψάχνεις αφεντικά. Κλασική περίπτωση ο Νίκος Κοτζιάς.

Το κείμενό του για γέλια και κλάματα. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

 

 

«…η τουρκική διπλωματία έμαθε από τις δικές μας διπλωματικές μεθόδους της περιόδου 2015-18…»: (έτσι είναι, μην το μάθουνε και άλλοι).

«…ανόητη άποψη, ότι ναζί υπάρχουν μόνο στην Ουκρανία…»: (προσοχή, ξέπλυμα θεσμοποίησης του φασιστικού παρακράτους).

«…υποστήριξη της ειρήνης, του απαραβίαστου των συνόρων της, την προάσπιση της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητά της. Κατά την προώθηση αυτών των αρχών στηρίζεται στο διεθνές δίκαιο»: (νύχτα βαθιά του Νίκου ή κάτι άλλο; Εμείς κάτι άλλο βλέπουμε: το διεθνές δίκαιο στην πράξη είναι το δίκαιο του ισχυρού).

 

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΖΙΑ ΕΔΩ: https://jennysworld.gr/?p=22147&fbclid=IwAR3Elc3vPDjjbY_NV0_WmhJ1AYHajRL_2lb9mYifwdEhoxS1OO3e3f-WkR4