ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - απουσίας κοινωνικής ευαισθησίας

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 0 comments

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Κορίνθου. Η ανακοίνωση στην γραμμή του ενιαίου παρακμιακού πολιτικοϋγειονομικού περιβάλλοντος της υποκρισίας.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ

απουσίας κοινωνικής ευαισθησίας προς την εργασία, την υγεία, την αλληλεγγύη. Τρεις εκπρόσωποι υπέροχοι στην δημαγωγία, αδιάφοροι για το δίκαιο, το ηθικό, τα δικαιώματα και την ουσιαστική ανάταξη του υγειονομικού συστήματος. Χιλιάδες ιατρονοσηλευτικό προσωπικό τιμωρείται να είναι εκτός νοσοκομείων γιατί δεν θέλουν να είναι τυφλοί υπήκοοι, είναι υγιείς ΕΝΩ στα νοσοκομεία μπορούν να εργάζονται άλλοι, να νοσούν και να μεταδίδουν. ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και θρασύτατα δηλώνουν ότι πρέπει να προσληφθεί προσωπικό. Έχουν αποδεχθεί κάθε ηθικό ανασταλτικό, την βιοεπιτήρηση. Λειτούργησαν και λειτουργούν ως εξωτερικοί συνεργάτες της κυβέρνησης στην κοινή αντίληψη νεοκρατικού ολοκληρωτισμού.
Στην πολιτική έχει σημασία αυτό που λέμε αλλά και αυτό που θα αποσιωπήσουμε. Και κάθε τέτοιου τύπου ανακοινώσεις προσβάλλουν την νοημοσύνη μας. Είναι έλλειμμα σεβασμού στην πραγματικότητα και στο καταστατικό της ηθικής να είμαστε πάντα υπερασπιστές του αδικημένου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ως καλός αγωγός της ισχύος συμβάλλει στις πολιτικές που κοστίζουν ζωές.
Τα άλλα, περί ανασύνταξης του ΣΥΡΙΖΑ, (ένα κόμμα που δεν υπάρχει, παρά μόνο ως συγκεντρωτικός μηχανισμός, χωρίς ρίζες και πρωτοβουλίες στις τοπικές κοινωνίες) και όπως λέει στη ΡΟΖΑΥΓΗ ο Τσίπρας σήμερα, ότι θέλουν να γίνουν το πιο δημοκρατικό κόμμα της Ευρώπης, απευθύνονται σε αυτούς με απώλεια μνήμης, ή αγανακτισμένοι που ψάχνουν το κατάστρωμα στο πρώτο πειρατικό.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΥΤΕΛΕΙΣ.
……………………………………………………………………………………………………………………………..
…………….ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ:
Στην Τράπεζα της Ελλάδας Θέση Συμβούλου αναλαμβάνει ο τέως Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χουλιαράκης έπειτα από πρόταση του... κ. Στουρνάρα.
Ο Χουλιαράκης είναι μέλος του think tank που συγκρότησε ο Lider Maximus Τσίπρας να τον συμβουλεύει σε κρίσιμους τομείς!
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ…