ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








αντιφώνηση της κυρίας Σακελλαροπούλου: τα πρωτόκολλα του χατζηαβατισμού στην επιτροπεία δεν το επιτρέπουν. "H εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι η πρώτη τόσο σημαντική επίθεση εναντίον ενός ανεξάρτητου και κυρίαρχου κράτους, μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο" - (από την αντιφώνηση της κυρίας Σακελλαροπούλου κατά την συνάντησή της με τον Κ. Μητσοτάκη). ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΥΠΑΛΛΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ. (Ούτε άκουσε για Κύπρο, Ιράκ, Συρία, Γιουγκοσλαβία..., ή τα άκουσε αλλά τα πρωτόκολλα του χατζηαβατισμού στην επιτροπείας δεν το επιτρέπουν;) Όλη η συζήτηση εδώ: https://primeminister.gr/2022/02/25/28735

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 0 comments

 

"H εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι η πρώτη τόσο σημαντική επίθεση εναντίον ενός ανεξάρτητου και κυρίαρχου κράτους, μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο" - (από την αντιφώνηση της κυρίας Σακελλαροπούλου κατά την συνάντησή της με τον Κ. Μητσοτάκη).
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΥΠΑΛΛΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ. (Ούτε άκουσε για Κύπρο, Ιράκ, Συρία, Γιουγκοσλαβία..., ή τα άκουσε αλλά τα πρωτόκολλα του χατζηαβατισμού στην επιτροπείας δεν το επιτρέπουν;)
Όλη η συζήτηση εδώ: https://primeminister.gr/2022/02/25/28735
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο που λέει "Διάλογος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την έναρξη της συνάντησής τους 25Φεβρουαρίου2022 Ελληνική Δημοκρατία Ηκυβέρνη Έργο δραστριότητα government. gov.gr Διάλογος Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη... Παρακολο... Αρχείο Επιλέξτε μήνα Κοινοποίη... Παρακολούθησησε YouTube"

Ετικέτες: