ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΩΝΤΑ ΚΑΤΣΟΥΛΑ (...Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ)

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 0 comments

Στην επερώτηση προς τον Δήμο στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο (29/12), ο Δήμαρχος είπε ότι θα απαντήσει στο επόμενο. Κάποια δυσκολία θα υπήρξε.
Επειδή:
Α. Ο Τομέας Κοινωνικών Υπηρεσιών βρίσκεται υπό την αρμοδιότητα του ΝΠΔΔ Ηλίας Κατσούλης. Γιατί δεν ετέθη το θέμα της χωροθέτησης των κοινωνικών υπηρεσιών και η πρόταση εγκατάστασης κοινωνικών υπηρεσιών στον Σ. Σ. σε συζήτηση σε αυτό το όργανο; Όχι μόνο θα έπρεπε σε αυτό το όργανο να γνωρίζουν τις αρμοδιότητές τους αλλά ο επερωτών είναι Αντιπρόεδρός του. Μπορείτε για τις αρμοδιότητες να δείτε και την πρόσφατη κοινοποίηση της απόφασης μέλους του Ηλίας Κατσούλης, που παραιτήθηκε.
Β. Κάθε αμφισβήτηση αποφάσεων πρέπει να συνοδεύεται από πρόταση. Ποιες κοινωνικές υπηρεσίες έχουν ανάγκη μετεγκατάστασης; Είναι εύκολο να διώξει την κ. Νικολοπούλου και τον Αυλό, που έχει εγκατασταθεί εκεί;
Γ. Πώς και το θυμήθηκε τώρα, ενώ η θεσμική παρατυπία (αν υπάρχει, αφού δεν έχουμε όλα τα έγγραφα), έχει δημοσιοποιηθεί από τον κ. Τζιαβό εδώ και ένα χρόνο;
Δ. Ο Νώντας είναι οπαδός του «να ακούμε τους ειδικούς», πχ. λόγω πανδημίας τους γιατρούς. Στο ζήτημα χωροθέτησης υποδομών και υπηρεσιών με ποια ειδικά εργαλεία είναι εξοπλισμένος; Πρέπει να μάθει ότι, όπως και το ανθρώπινο σώμα έχει όργανα σαφούς κατανομής, έτσι και η πόλη πρέπει να είναι ένα πολυοργανικό σώμα, μια κοινωνία αποτυπωμένη λειτουργικά στον χώρο. Εκτός και αν νομίζουμε ότι όπου βρούμε βάζουμε ό,τι έχουμε.
Ε. Συμπληρωματικά: Είπε στο Δ. Σ. ο Νώντας ότι ο Σταθμός «έχει παραχωρηθεί σε τρίτους που απαγορεύεται». Λίγο αργοπορημένο. Έχω δημοσιοποιήσει πολλά κείμενα για το θέμα ανάδειξης του σταθμού. Το κύριο δεν είναι η ασυνέπεια προς την ΕΡΓΟΣΕ. Το κύριο θέμα είναι ότι με προσωπικές και όχι Δημοτικές αποφάσεις παραχωρήθηκε στοιχείο του ιστορικού και συμβολικού αποθέματος του Δήμου, μέσα από σκοτεινή αξιολόγηση, (μαζί βέβαια με όλα τα παραπάνω).
Μπορεί να είναι εικόνα σιδηρόδρομος
Η εταιρεία «ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε.» σύμφωνα με τα υπ’ αρ. Πρωτ. 5704/12-5-16 και 4203/2-5-16 συμφωνητικά μίσθωσης, εκμισθώνει τμήμα του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ξυλοκάστρου…
Δείτε περισσότερα
3 σχόλια
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

3 σχόλια

  • Evangelos Tziavos
    Καλησπέρα σας καί χρόνια πολλά, καλά, και ευλογημένα με υγιεία.
    Μόλις ενημερώθηκα , ότι αναφερθήκατε στο όνομα μου, σχετικώς με τον Παλαιό Σ.Σ. Ορθώς επράξατε.
    Ευρισκομενος εις το εξωτερικό λόγω των εορτών, δεν επιθυμώ να ασχοληθώ με τα εσωτερικά .
    Θα επανέλθω στο σοβαρότατο αυτό θέμα, μετά την επιστροφή μου, με καταλυτική καί ξεκάθαρη, ως συνήθως απάντηση.
    Καλή Χρονιά .
    • Μου αρέσει!
    • Απάντηση
    • 20 ώρ.
    • Τροποποιήθηκε
  • Evangelos Tziavos
    Συμπληρωματικώς, μια ερώτηση προς προβληματισμόν υμών καί αλλήλων.
    Γιατί δεν «είναι εύκολο να δίωξης την δημοσιογράφο καί το σωματείο της από τον χώρο;» Είναι νόμιμη η εγκατάστασις της; Ερώτημα απλό.
    Ξέρετε ο Νόμος δεν έχει τις ιδιότητες τού λαστέξ , κατά πως μας βολεύει . Καλό βράδυ .
    • Μου αρέσει!
    • Απάντηση
    • 20 ώρ.
    • Τροποποιήθηκε
  • Γρηγόρης Κλαδούχος
    Evangelos Tziavos Είναι δύσκολο γιατί αν είναι να χάσει ένα προνόμιο (επικοινωνιακής στήριξης) που θα του κοστίσει, θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να μην συμβεί. Υπάρχουν στην εργαλειοθήκη πολλά κόλπα, εργαλεία…
    Δεν έδειξε και άγχος, εκτός από μια επίδειξη προφανούς υποτίμησης και περιφρόνησης προς τον Νώντα. Ο Δήμαρχος έχει δύο ατού: ένα ισχυρό Εγώ και απέναντί του αδύναμους επερωτώντες. Καλή Χρονιά.