ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Βίντεο για την Αρχαία Κόρινθο, από τον Σύλλογο Επαγγελματιών της περιοχής. ( Ο τόπος, η ιστορία, η πυκνότητα των μνημείων, η οικονομία και οι άνθρωποι ).

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 0 comments


 

0

Στην δημιουργία βίντεο με σκοπό την προώθηση  της Αρχαίας Κορίνθου ως τουριστικού προορισμού προχώρησε ο Σύλλογος επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου ”Η Τριήρης”. 

«Ο Εμπορικός σύλλογος Αρχαίας Κορίνθου έκανε το πρώτο βήμα για την τουριστική προβολή & ανάπτυξη του τόπου μας.

Το μέλλον της τουριστικής προβολής βρίσκεται στη δημιουργία βίντεο. Μια φωτογραφία μπορεί να ήταν 1000 λέξεις τον προηγούμενο αιώνα αλλά σήμερα ένα βίντεο είναι 7 εκατ. 200.000 λέξεις. Αυτό μας οδήγησε αρχικά στην απόφαση δημιουργίας ενός βίντεο που θα φωτίζει και θα υπογραμμίζει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αρχαίας Κορίνθου ως τουριστικού προορισμού.

Στόχος μας είναι να προσδώσουμε στην Αρχαία Κόρινθο τον τίτλο του σύγχρονου πολιτιστικού & θρησκευτικού τουριστικού προορισμού, διατηρώντας ατόφια τα στοιχεία της παράδοσης, προσφέροντας στους επισκέπτες πολλαπλές επιλογές 12 μήνες το χρόνο.

Οι επαγγελματίες της Κωμόπολης σήμερα με υψηλό αίσθημα ιστορικής συνείδησης, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στον επισκέπτη υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας, μοναδικά τοπικά προϊόντα και πολλές επιλογές διασκέδασης μέσα από δεκάδες πολιτιστικά δρώμενα.

Με την ελπίδα λοιπόν ότι η εικόνα θα δημιουργήσει ένα τέτοιο συναίσθημα που να σας πείσει να το επιλέξετε περιμένουμε να επισκεφτείτε τον φιλόξενο τόπο μας».

     

Ο Πρόεδρος:  Παπαμιχαήλ Γεώργιος                                                   

Ο Γεν. Γραμματέας:   Λιάκουρας Γεώργιος

 


Ετικέτες: