ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ;

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 0 comments

 


1.     Και τα δύο κόμματα, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ανάγκη να αναπροβληθούν μετά τις αποτυχίες τους. Οπότε ως εισαγωγική συνεννόηση και εμφάνιση ενός προφίλ ενδιαφέροντος για την Πολιτική Προστασία και τα δύο κόμματα συμφώνησαν στην δημιουργία ενός εθνικού τύπου (υπερ)υπουργείο και την απόδοση της ευθύνης του σε στρατιωτικό που είχε διατελέσει υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Την διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο δεν μπορούσαν  παρά να την κάνουν μέλη τους, από τις ΠΑΣΟΚικές ομάδες των δύο κομμάτων. Όταν έγινε γνωστό σε ευρύτερους κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε αντίδραση και ακυρώθηκε η πρόταση.

2.     Η κοινωνία αμφισβητεί και τους δύο. Η επιστροφή τους θεωρούν ότι μπορεί να γίνει, όταν αθροίσουν ή συγκαλύψουν τις ανεπάρκειές τους. Και αυτό, γιατί είναι προφανείς εξουσιαστικοί μηχανισμοί.

3.     Ο Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός, έχει την δυνατότητα να εισάγει στην ημερήσια διάταξη ένα νέο θέμα. Και αυτό είναι ότι ακόμα και ένας πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συνεργαστεί με την ΝΔ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ για το επίπεδο των διακομματικών σχέσεων. Αυτό είναι το κεντρικό σχετικά με το θέμα «Αποστολάκης» και όχι αν οι δυο του ΛΑΟΣ έγιναν τρείς…

4.     Αυτά με κάποια συσχέτιση πληροφοριών και διερμηνίας των πολιτικών συσχετισμών.     

Γρ. Κλαδούχος   


     

Γ

γγ