ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








(Konstantinos Farsalinos, fb): Η χειραγώγηση από τον εξευτελισμό απέχουν μια μελέτη δρόμο. Σύγκριση εμβολιαστικής και φυσικής (από τη νόσο) ανοσίας… Το χρονικό μιας προδιαγεγραμμένης δικαίωσης.

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 0 comments

 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "medRxiv THE PREPRINT SERVER FOR HEALTH SCIENCES Cald CSH Spring Harber Laberatery BMJ Yale HOME ABC Search Comparing SARS-CoV-2 natural immunity to vaccine-induced immunity: immunity:reinfections versus breakthrough infections Comment on this paper Sivan Gazit, Roei Shlezinger, Galit Perez. Roni Lotan,Asaf Peretz,Amir Ben-Tov, Dani Cohen, Khicam Muhsen, Gabriel Chodick, Tal Patalon doi: thtp/ior/0.101l021.0215"

Ο χρήστης Konstantinos Farsalinos είναι με το χρήστη Konstantinos Farsalinos-b.

Η χειραγώγηση από τον εξευτελισμό απέχουν μια μελέτη δρόμο.
Σύγκριση εμβολιαστικής και φυσικής (από τη νόσο) ανοσίας… Το χρονικό μιας προδιαγεγραμμένης δικαίωσης.
Μελέτη (προδημοσίευση - https://tinyurl.com/rv8s6cwu) από το Ισραήλ έκανε σύγκριση μεταξύ εμβολιαστικής (2 δόσεις του εμβολίου της Pfizer) και φυσικής (από τη νόσο) ανοσίας, με δεδομένα από το 2ο μεγαλύτερο ασφαλιστικό ταμείο της χώρας.
Όσοι είχαν εμβολιαστεί την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2021 και παρακολουθήθηκαν μέχρι τις 14 Αυγούστου 2021, είχαν 13 ΦΟΡΕΣ (1200%) ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ μόλυνσης με SARS-CoV-2 σε σχέση με επανα-μόλυνση σε όσους είχαν νοσήσει την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2021.
Οι εμβολιασμένοι είχαν επίσης 27 ΦΟΡΕΣ (2600%) ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ εμφάνισης νόσου (δηλαδή μόλυνσης με συμπτώματα) σε σχέση με επανανόσηση σε νοσήσαντες. Η πιθανότητα εισαγωγής στο νοσοκομείο ήταν 8πλάσια (+700%) για τους εμβολιασμένους.
Η μελέτη επίσης εξέτασε τη διαφορά μεταξύ εμβολιασμένων και όσων είχαν νοσήσει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ του χρονικού σημείου νόσησης. Συμπεριέλαβαν δηλαδή και όσους είχαν νοσήσει πριν από μεγάλο διάστημα, και κατά το 2020.
Σε αυτή την περίπτωση οι εμβολιασμένοι είχαν 6 ΦΟΡΕΣ (500%) ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ μόλυνσης με SARS-CoV-2 και 7 ΦΟΡΕΣ (600%) ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ εμφάνισης νόσου (δηλαδή μόλυνσης με συμπτώματα). Η πιθανότητα εισαγωγής στο νοσοκομείο ήταν 7 φορές (+600%) υψηλότερη στους εμβολιασμένους.
Τέλος, έγινε και σύγκριση μεταξύ όσων νόσησαν και όσων νόσησαν KAI στη συνέχεια έκαναν 1 δόση του εμβολίου (μέχρι τις 25 Μάϊου 2021). Όσοι έκαναν μια δόση είχαν 47% μικρότερη πιθανότητα να επανα-μολυνθούν αλλά δεν είχαν στατιστικά σημαντική διαφορά στην πιθανότητα να επανανοσήσουν σε σχέση με τους νοσήσαντες που δεν εμβολιάστηκαν.
Το κείμενο αυτό το αφιερώνω σε όσους είχαν την ατυχία να νοσήσουν, κυρίως τους υγειονομικούς, που όχι μόνο θα μπουν σε αναστολή (αν έχει περάσει εξάμηνο) αλλά που τους έχουν χλευάσει, ειρωνευτεί, απαξιώσει και χαρακτηρίσει ψεκασμένους επειδή δεν θέλησαν να εμβολιαστούν.
Δεν θα μπω στον πειρασμό να μιλήσω για τσαρλατάνους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ που πολιτικοποίησαν με χυδαιότητα την ανοσία, καταργώντας βασική ιατρική γνώση. Αφήνω αυτό το ύφος στο Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ.
Φυσικά δεν προτιμούμε την φυσική από την εμβολιαστική ανοσία, αλλά πλέον είναι ώρα να αγνοήσουμε όλους τους περιφερόμενους "ειδήμονες" και μη ειδήμονες ψευτολάγνους, και όλα όσα λένε.
Αν οι επιστήμονες και η πολιτική αρχή που επέδειξαν τέτοια συμπεριφορά και χρησιμοποίησαν τέτοιους χαρακτηρισμούς, έχουν στοιχειώδες φιλότιμο, θα πρέπει:
1. Να ζητήσουν συγγνώμη από όλους για την γελοιοποίηση της επιστήμης περί φυσικής και εμβολιαστικής ανοσίας. Ξεκινώντας ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ με τον κ. Βασιλείου, νεφρολόγο του Νοσ. Έδεσσας, τον οποίο “σταύρωσαν” σε τηλεοπτικό σταθμό και θα θέσουν σύντομα σε αναστολή. Ενώ οι ασθενείς του είναι περισσότερο ασφαλείς από ότι θα ήταν με κάποιον εμβολιασμένο που δεν έχει νοσήσει.
2. Να αποσύρουν άμεσα τις άθλιες και αντιεπιστημονικές αποφάσεις αναστολής εργασίας για όλους τους υγειονομικούς που έχουν νοσήσει πέραν του 6μήνου και δεν έχουν εμβολιαστεί (ανεξάρτητα του τίτλου αντισωμάτων τους). Είναι σαφώς μικρότερος ο κίνδυνος από αυτούς σε σχέση με τους πλήρως εμβολιασμένους συναδέλφους που δεν έχουν νοσήσει.
3. Να αποσύρουν κάθε χρονικό όριο στο πιστοποιητικό COVID για νοσήσαντες, διότι αν κάποιος θα έπρεπε να έχει χρονικό περιορισμό είναι ο πλήρως εμβολιασμένος που δεν έχει νοσήσει (όπως για παράδειγμα εγώ).
4. Ο ΠΟΥ να ζητήσει συγγνώμη και να αποσύρει άμεσα την αντιεπιστημονική και παράλογη (κυριολεκτικά fake news) πρόσφατη ανάρτησή του ότι οι νοσήσαντες δεν έχουν επαρκή ανοσία, διότι είναι άκρως ψευδής και αντιεμβολιαστική δήλωση. Τι θα έπρεπε, δηλαδή, να πει για την εμβολιαστική ανοσία; Συλλυπητήρια σε όσους ειρωνεύονταν όταν έγραψα για fake news του ΠΟΥ (https://tinyurl.com/4r3tcw5e - facebook ποστ, 16 Αυγούστου)
Όταν κάποια στιγμή αποφασίσουν να σκεφτούν, όταν δηλαδή καταλάβουν τι αποφάσεις έχουν πάρει και ότι έχουν ήδη καταγραφεί στις ντροπιαστικές σελίδες της ιστορίας, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (ανεμβολίαστους νοσήσαντες και μη νοσήσαντες) κάθε κοινωνικό διαχωρισμό με υποχρεωτικότητες και ανεκδιήγητες τιμωρίες (συμπεριλαμβανομένου και του πιστοποιητικού ιατρικών φρονημάτων), που παραπέμπουν μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Στη συνέχεια να αποχωρήσουν με σκυμμένο το κεφάλι διότι θα πρέπει να ντρέπονται να αντικρύσουν την κοινωνία στα μάτια.
Υπάρχουν και επιστήμονες που συμμετέχουν στη διαχείριση αλλά δεν έχουν εκφράσει δημόσια ακραίες απόψεις. Μετά από τις συνεχόμενες ήττες (ανύπαρκτο τείχος ανοσίας, καταστροφικά lockdown που δεν έσωσαν τίποτα και διέλυσαν την κοινωνία, ανακοίνωση 3ης δόσης χωρίς έγκριση από κανέναν, οδηγία να εμβολιάζονται υποχρεωτικά οι νοσήσαντες, πολιτικοποίηση της ανοσίας, έμμεση συμμετοχή στον κοινωνικό διχασμό δια της σιωπής τους), έχουν μια από τις τελευταίες ευκαιρίες να αποχωρήσουν πριν γελοιοποιηθούν, διότι τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα οι υπόλοιποι που τοποθετούνται δημόσια και κουνούν το δάχτυλο.
Η χειραγώγηση από τον εξευτελισμό απέχουν μια μελέτη δρόμο.
Ετικέτες: