ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙKOΫΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 0 comments

 

ΑΠΟ: Vlasis Petrakos (FB)


- ▶️Προς εμβολιασμένους και μη:
Όσοι πέσατε στην παγίδα να ειρωνεύεστε με σπόντες - ειρωνείες τον συμπολίτη σας (διότι είδα πολλές τέτοιες αναρτήσεις), για όποια απόφαση και να πήρε, χρειάζεστε εμβόλιο πολιτικής παιδείας και καλά θα ήταν να μείνετε σπίτι γιατί είστε τοξικοί για την Δημοκρατία.
🔴 - ΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ.
Είναι κοινωνιολογικό και όχι ιατρικό.
Ας δώσουμε στην ιατρική τον χρόνο της πριν βγάλουμε συμπεράσματα σεβόμενοι κάθε επιλογή γιατί πάνω απ΄ όλα είναι ο διάλογος.
Το πολιτικό προσωπικό στην Ελλάδα απέτυχε.
Το είδατε και χτες, το βλέπετε εδώ και πόσα χρόνια.
Δεν μπορεί να έχουμε τέτοια κόμματα στη Βουλή.
Η χώρα χρειάζεται κάτι καινούργιο και αυτό δεν μπορεί να είναι ούτε Μητσοτάκης ούτε Τσίπρας ούτε κάτι άλλο από το υπαρκτό πολιτικό προσωπικό.
Σε καμία χώρα δεν είδα πρωθυπουργό να αποκαλεί ένα μέρος του πληθυσμού της , "ψεκασμένους". Δεν υπάρχει κακός μαθητής, αλλά κακός δάσκαλος κύριοι αποτυχημένοι.
Σε καμία χώρα δεν είδα επίσης το ΟΧΙ να γίνεται ΝΑΙ και η αντίδραση για τις Πρέσπες να ονομάζεται όχλος και ετερόκλητοι.
Παίξατε το παιχνίδι-ρόλο σας, ήρθε όμως η ώρα να φύγετε.
Και τέλος δεν υπάρχουν αριστεροί-δεξιοί, εμβολιασμένοι - ανεμβολίαστοι, μνημονιακοί ή αντιμνημονιακοί. Αυτά είναι ΤΗΛΕΚΡΑΤΙΚΑ ευαγγέλια που πολλοί ασπαστήκατε, νομίζοντας ότι έτσι θα είστε κάποιοι με πολιτική θέση.
Υπάρχουν σκεπτόμενοι και μη σκεπτόμενοι.
Οι περισσότεροι που μπήκατε στην διαδικασία να κρίνετε κάποιον επειδή δεν έχει την ίδια άποψη με εσάς, απλά δεν σκέπτεστε.
🔴ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ: Η χώρα χρειάζεται νέο πολιτικό προσωπικό. Αναζητήστε το και επιστρέψτε με καθαρό μυαλό ενεργά στην πολιτική.
Προσωπικά όποιον βρίσκω να ειρωνεύεται αποφάσεις και κινήσεις συμπολίτη μου, θα διαγραφεί από το δικό μου προφίλ, διότι δεν είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι την βλακεία την ασέβεια και πολιτική ανυπαρξία του καθενός απέναντι σε συνανθρώπους μου.