ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΙΩΡΓΟ ΡΟΥΣΣΗ - ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΥΝΑΤΗ Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 0 comments

 

Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια
Γενικότητες και αφορισμοί είναι λόγοι απόκρυψης αλήθειας. Ιδιαίτερα σε στιγμές που οι ατομικές συμπεριφορές συστηματοποιούνται με κανονιστικούς όρους επιτήρησης. Όταν η διακυβέρνηση της επιδημιακής κρίσης τεχνουργείται με «επιστημονική» κάλυψη.
Αν και εκπαιδευτικός καταφεύγετε σε στοχοποίηση επιστημόνων χωρίς κάποια αποδεικτέα δεδομένα. Τέτοιου είδους συμπεριφορές εμπίπτουν στις καταγγελίες του Ιωαννίδη στην συνέντευξή του που μπορείτε να δείτε εδώ, ιδιαίτερα στο τελευταίο μισάωρο:… https://www.youtube.com/watch?v=2sx1h14Sl8
Σέβομαι την σελίδα σας και δεν θέλω να παραβιάσω τα χωρικά της όρια. Απλώς επισυνάπτω την αιτιολόγηση που έδωσα στην εργολαβική ανάληψη δαιμονοποίησης του Ιωαννίδη από την Καραμπελική ομάδα: Αυτή η αντιπαλότητα αποδεικνύει την Ελλαδίστικη επαρχιώτικη αμυντική συνοχή απέναντι στην δυναμική του οικουμενικού Ελληνισμού.
Μπροστά στην απροσχημάτιστη, προκλητική και ολοκληρωτικού τύπου καθεστωτική τηλεοπτική προπαγάνδα, απέναντι στην επίσημη ιατρική συντεχνία – χορηγό της επιστήμης της στο ανάλγητο κομματοκρατικό σύστημα,
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΤΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ, η διεκδίκηση της γνώσης και η λογική του εξακριβωτισμού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Όταν ένας κατ εξοχήν άνθρωπος του κυρίαρχου πολιτικού, οικονομικού , και θρησκευτικού, συστήματος ,και αδρά χρηματοδοτούμενος από το κεφάλαιο για τις έρευνες του , όπως ο εικονιζόμενος Γιάννης Ιωαννίδης ,εμφανίζεται ως υπερασπιστής της ανεξαρτησίας της επιστήμης, δεν διαφέρει σε τίποτα από τις κατ' όνομα μη κυβερνητικές οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από τις κυβερνήσεις .
Γι αυτό καλό θα ήταν όταν την ώρα που δίνεται μια μάχη για τους εμβολιασμούς, ο ίδιος μας καλεί να είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι τους, να είμαστε κι εμείς άκρως επιφυλακτικοί απέναντι στα λεγόμενα του.
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εξωτερικοί χώροι