ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΙΔΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ. Ο Κ. Φαρσαλινός στον neakriti.gr: Παραβίαση διεθνών βιοηθικών συμβάσεων ο στιγματισμός...

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 0 comments
ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ:




«Φασισμός» ο αποκλεισμός χρόνιων ασθενών από την εργασία. Ο ερευνητής στο Τμήμα Δημόσιας Υγείας στα Πανεπιστήμια Δυτικής Αττικής και Πατρών , Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, με αφορμή την δημόσια τοποθέτηση ξενοδόχου της Ελούντας και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΤΕ, ότι δεν θα προσλάβει ανεμβολιάστους εργαζόμενους στο ξενοδοχείο του, τόνισε με έμφαση στον 98.4, ότι η υποχρεωτικότητα και ειδικά σε εμβόλια με ανοιχτά ακόμη ερωτήματα για την αποτελεσματικότητα τους, είναι μια αντι-επιστημονική συζήτηση που θα προκαλέσει περαιτέρω δυσπιστία στα ίδια τα εμβόλια. Ανέφερε πως η αρνητική τιμωρία λόγω της απόφασης μη εμβολιασμού, με απεμπόληση θεμελιώδους κοινωνικού δικαιώματος όπως είναι η εργασία, αντίκειται σε διεθνείς συνθήκες βιοηθικής και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Επίσης, ακυρώνει τη συναίνεση στον εμβολιασμό, που έχει ως βασική προϋπόθεση την ελεύθερη βούληση. Τόνισε ότι δεν μπορεί ο οποιοδήποτε επιχειρηματίας ή επιχειρηματικός κλάδος να απαιτεί πρόσβαση σε προσωπικά και ιατρικά δεδομένα, και να υποχρεώνει έμμεσα τον εμβολιασμό υπό την απειλή στέρησης της εργασίας. Ζήτησε όλοι οι επιχειρηματικοί κλάδοι να ξεκαθαρίσουν δημόσια την συμφωνία ή διαφωνία τους με αυτές τις απόψεις, διότι ο πληθυσμός έχει δικαίωμα να γνωρίζει και υποχρέωση να προσαρμόσει, όπως κρίνει ο καθένας, την καταναλωτική του συμπεριφορά απέναντι σε επιχειρήσεις και κλάδους που υιοθετούν αντικοινωνικές απόψεις. Επίσης, σχολίασε το ζήτημα της προκήρυξης θέσεων εργασίας στον Δήμο Ηρακλείου που θέτει ως προϋπόθεση την απουσία παραγόντων κινδύνου για νόσο COVID-19. Εξέφραζε τον έντονο προβληματισμό του για τον αποκλεισμό χρόνιων ασθενών από το δικαίωμα στην εργασία, χαρακτηρίζοντας την προσέγγιση αδιανόητη και «φασιστική» διότι περιθωριοποιεί ακραία τους χρόνιους πάσχοντες. Subscribe: https://goo.gl/SK4FTd Το πρωί ενημέρωση, ψυχαγωγία όλη μέρα... Ακούστε μας ζωντανά εδώ: www.radio984.gr Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα δίκτυα Facebook: https://goo.gl/EZjvXN Instagram: https://bit.ly/2OMtJOc Twitter: https://bit.ly/2ybopKV LinkedIn: https://bit.ly/340oEGy Μέλος του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV Subscribe CreteTv: https://goo.gl/qyDHtn Subscribe neakriti: https://bit.ly/2zSmuw7



ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ


Ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στο Action24, δήλωσε για τις συμβάσεις της ΕΕ με τις εταιρείες εμβολίων:
«Ως ευρωβουλευτές ζητούσαμε να δούμε το περιεχόμενο των συμβάσεων αυτών. Μας έστειλε η αρμόδια Kύπρια Επίτροπος για θέματα Υγείας, η κα Κυριακίδη, μια αιφνιδιαστική πρόσκληση να δούμε ατομικά - μόνο σε ειδικό δωμάτιο ανάγνωσης - λογοκριμένη από την εταιρεία έκδοση της σύμβασης, για περιορισμένο χρόνο, χωρίς δυνατότητα καταγραφής αποσπασμάτων, χωρίς τα κινητά μας, χωρίς να μπορούμε να κρατάμε σημειώσεις. Και όλα αυτά μόνο αφού υπογράψουμε συμφωνητικό εμπιστευτικότητας, με άγνωστους όρους, που μας εμποδίζει να ενημερώσουμε τους πολίτες για το περιεχόμενο της σύμβασης. Λες και έχουμε να κάνουμε με τους κωδικούς πυρηνικών όπλων λίγο πριν ξεκινήσει ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος. Αυτές οι πρακτικές αδιαφάνειας στερούν από τους Ευρωπαίους πολίτες το δημοκρατικό δικαίωμα της ενημέρωσης. Είναι ντροπή».
......................................................................................
Διαβάστε το σχόλιο του κ.Φαρσαλινού. Θυμηθείτε τι έλεγε ο Μητσοτάκης ότι "θ'αποφασίσει η αγορά". Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ-ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ
Φώτης Κοκοτός, μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΤΕ και επιχειρηματίας του ομίλου Elounda S.A. Hotels & Resorts.
Καλό είναι να σημειώνουμε τα ονόματα όσων κάνουν τέτοιες δημόσιες δηλώσεις, που θα μπορούσαν εύκολα να χαρακτηριστούν ως εκβιασμός και αντικοινωνική συμπεριφορά.
Επειδή αναφέρει με περισσή ευκολία το ζήτημα της παρέμβασης εισαγγελέα, αναρωτιέμαι αν θα λέει το ίδιο σε περίπτωση που βρεθεί η επιχείρησή του και ο ίδιος στη θέση να κληθεί να λογοδοτήσει για όσα κάνει (αν κάνει αυτά που είπε), μιας και ο ίδιος αποφάσισε αυθαίρετα να παριστάνει τον υγειονομικό ήρωα και ηθικολόγο, αγνοώντας πλήρως την μέχρι σήμερα νομοθεσία που απ'όσο γνωρίζω όχι μόνο δεν προβλέπει προσλήψεις ή απολύσεις με βάση υγειονομικά πιστοποιητικά αλλά πιθανότατα τιμωρεί τέτοιες πράξεις.
Επειδή δεν είμαι νομικός, θα παρακαλούσα περαιτέρω ενημέρωση από νομικούς. Αναρωτιέμαι επίσης αν οι δημόσιες δηλώσεις τους θα μπορούσαν να κινήσουν αυταπάγγελτη διαδικασία από τη δικαιοσύνη. Δεν το γνωρίζω, θα είχε ενδιαφέρον να το μάθουμε από τους ειδικούς.
Γνωρίζω όμως ότι αυτά που δηλώνει είναι ηθικός και βιοηθικός μεσαίωνας. Περισσότερο λυπάμαι όσους δεν μπορέσουν να εμβολιαστούν, παρά τη θέλησή τους. Για παράδειγμα, μια εγκυμοσούσα, ή μια γυναίκα που προγραμματίσει εγκυμοσύνη το επόμενο διάστημα. Έναν άνθρωπο με ιστορικό αναφυλακτικού σοκ. Έναν άνθρωπο που θα τύχει να κάνει μια σπάνια επιπλοκή κατά τη χορήγηση της πρώτης δόσης, που δεν θα του επιτρέψει να ολοκληρώσει τον εμβολιασμό.
Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να συγκρατήσουμε το όνομα, και του ιδίου και της επιχείρησής του. Άλλωστε όλοι μας κρινόμαστε από τον δημόσιο λόγο και τις δημόσιες πράξεις μας....
Σύντομα προβλέπω να αλλάζει, ή έστω να επεκτείνεται, ο ορισμός της λέξης "ψεκασμένος"...
Το ποστ είναι δημόσιο, μπορεί ο καθένας να το αναπαράγει, και δεν έχω κανένα πρόβλημα να εμφανιστεί το όνομά μου μαζί με το ποστ. Το ποστ δεν επιδεικνύει ούτε παράνομη ούτε αντικοινωνική συμπεριφορά, παρουσιάζει δημόσιες δηλώσεις κάποιου κυρίου. Οι δημόσιες δηλώσεις γίνονται για να κρίνονται, και όλοι μας αποδεχόμαστε τις νόμιμες συνέπειες των δημόσιων τοποθετήσεών τους, είτε το θέλουμε είτε όχι.


ΑΠΟ: medlabnews.gr iatrikanea 

“Η Δημόσια Υγεία δεν είναι ζήτημα ατομικής επιλογής. Είναι ζήτημα κοινωνικής ευθύνης. Όταν κινδυνεύει η Δημόσια Υγεία, όταν κινδυνεύουμε να μολυνθούμε από οποιοδήποτε κίνδυνο, που κουβαλάει ο διπλανός μας, η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να παίρνει μέτρα που να περιορίζει τον κίνδυνο αυτό. Όπως το κάνουμε ήδη όπως είπα σε ορισμένα ταξίδια, όπως το κάνουμε με τους εμβολιασμούς των παιδιών, έτσι και τώρα θα πρέπει να υπάρξουν μέτρα τα οποία να προωθούν τον εμβολιασμό και ταυτόχρονα να διασφαλίζουμε ότι αυτοί οι οποίοι δεν εμβολιάζονται μπορούν να εντοπίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αποτελούν μεγαλύτερο κίνδυνο για τους υπόλοιπους. “
Αυτή είναι, λέξη προς λέξη, χθεσινή δήλωση σε τηλεοπτικό σταθμό από Έλληνα επιστήμονα.
Μετά από τέτοια δήλωση, οι δημοσιογράφοι τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του…
Η πανδημία εξελίσσεται σε διαγωνισμό ποιος θα κάνει την πιο σοκαριστική και αποτρόπαια δήλωση. Εν τω μεταξύ, η βιοηθική και η λογική έχουν πεταχτεί στα σκουπίδια, ως φόρος τιμής σε ένα κλίμα βιο-τρομοκρατίας άνευ προηγουμένου.
Αυτές οι δηλώσεις δεν αναφέρονται σε ποινικοποίηση και τιμωρία για μια νόσο. Αναφέρονται σε ποινικοποίηση και τιμωρία για το ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ νόσου.
Διότι όποιος νοσεί, φυσικά θα πρέπει να απομονωθεί στην οικεία του για κάποιες ημέρες ώστε να διαφυλάξει τους υπόλοιπους από μετάδοση του ιού. Αυτό δεν είναι ούτε ποινικοποίηση ούτε τιμωρία, είναι μέτρο Δημόσιας Υγείας.
Αλλά αυτό το μένος, η υποκίνηση μίσους, κοινωνικής αντιπαλότητας και στιγματισμού, και η υπονοούμενη προτροπή σε ενέργειες αμφισβητούμενης νομιμότητας, με πρόσχημα το ενδεχόμενο νόσου, είναι πρωτοφανείς καταστάσεις. Και ακόμη δεν μας είπαν πως θα τιμωρήσουμε, θα περιορίσουμε και θα στιγματίσουμε εκείνους τους άτυχους που δεν θα καταφέρουν να εμβολιαστούν, είτε λόγω αντενδείξεων είτε λόγω σπάνιων επιπλοκών.
Υπενθυμίζω ότι αυτές οι δηλώσεις γίνονται όταν το μόνο που γνωρίζουμε για το εμβόλιο είναι ότι προστατεύει από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη κλινική νόσο COVID με βάση τα αποτελέσματα της μελέτης φάσης 3.
Τα δεδομένα και οι αβεβαιότητες είναι μέχρι στιγμής ξεκαθαρα.
1. Το εμβόλιο προστατεύει από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη κλινική νόσο COVID (με βάση τα αποτελέσματα της κλινικής μελέτης φάσης 3).
2. Είναι πιθανό ο εμβολιασμένος να γίνει φορέας του ιού και να μεταφέρει τη νόσο, με κίνδυνο να προσβάλει τους μη-εμβολιασμένους που έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να νοσήσουν.
3. Είναι πιθανό κάποιος μη-εμβολιασμένος να είναι φορέας του ιού (σε προσυμπτωματικό στάδιο ας υποθέσουμε) και να εκθέσει έναν εμβολιασμένο, που όμως είναι προστατευμένος από τη νόσο λόγο του εμβολίου.
Τελικά ποιος κινδυνεύει με βάση τα ανωτέρω? Ο εμβολιασμένος (που είναι προστατευμένος από τη νόσο), ή ο μη-εμβολιασμένος?

Εν τω μεταξύ, έγιναν παραλληλισμοί με εμβολιασμούς για ταξίδια σε Ασιατικές χώρες, όπου φυσικά ισχύουν τα εξής:
1. Είναι επιλογή του καθενός αν θα κάνει τέτοιο ταξίδι και αν θα εμβολιαστεί.
2. Αυτοί οι εμβολιασμοί αφορούν κυρίως ατομική προφύλαξη από νόσο.
3. Πρόκειται για εμβόλια με πολλά χρόνια αξιολογήσεων και συλλογής δεδομένων.
4. Στην πραγματικότητα δεν γίνεται κανένας έλεγχος αν εμβολιάζεται κάποιος ή όχι, τουλάχιστον για ορισμένες περιπτώσεις που έχω και προσωπική εμπειρία.
Επιπλέον, έγιναν παραλληλισμοί με εμβολιασμούς στα παιδιά, όταν για παράδειγμα το εμβόλιο MMR έχει λάβει έγκριση από το 1971, ξεχωριστά της ιλαράς από το 1963, της παρωτίτιδας και της ερυθράς το 1969, το DTP από το 1949, της πολιομυελίτιδας από το 1955 και για μηνιγγιτιδόκοκκους από το 1981. https://www.immunize.org/timeline/
Πρόκειται δηλαδή για εμβόλια με τεράστιο όγκο δεδομένων.
Η λύσεις και οι απαντήσεις είναι πολύ απλές.
Όποιος αποφασίζει να μην εμβολιαστεί, αναλαμβάνει τον κίνδυνο να προσβληθεί και ενδεχομένως να κάνει σοβαρή νόσο, με επιπλοκές, νοσηλεία στο νοσοκομείο κλπ. Όποιος κάνει ένα πολύ αποτελεσματικό (με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα) εμβόλιο και παρόλα αυτά δεν αισθάνεται ασφαλής, μπορεί να πάρει όσα επιπλέον μέτρα νομίζει εκείνος ότι είναι κατάλληλα, ακόμη και να κλειστεί στο σπίτι του και να απομονωθεί από την κοινωνία, εφόσον το επιθυμεί. Και οι δύο έχουν την υποχρέωση αν νοσήσουν να παραμείνουν απομονωμένοι και να λάβουν μέτρα περιορισμού της μετάδοσης.
Κανένας όμως δεν έχει δικαίωμα να ζει σε βάρος των άλλων, πόσο μάλλον να υποκινεί σε πράξεις και συμπεριφορές αμφιβόλου ηθικής και νομιμότητας. Η ποινικοποίηση και ο στιγματισμός με βάση το ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ μιας νόσου και της μετάδοσης της (όταν φυσικά δεν αφορούν εσκεμμένες ενέργειες) είναι μεσαίωνας, για να μην αναφερθώ σε άλλες περιόδους-ντροπή για την ανθρωπότητα.
Όποιος αρχίσει τα επιχειρήματα υψηλής επιστήμης για ανοσία αγέλης και για εξαφάνιση του ιού από τον πλανήτη (χωρίς να προκύψουν μεταλλάξεις – που ήδη υπάρχουν), θα τον παρακαλούσα να μου στείλει σε προσωπικό μήνυμα τα επιστημονικά δεδομένα που διαθέτει ΣΗΜΕΡΑ και που αποδεικνύουν πως όλα αυτά είναι κάτι παραπάνω από όνειρα χειμερινής νυκτός και ευσεβείς πόθοι και προσδοκίες.
Όταν προκύψουν τέτοια δεδομένα, το ξανασυζητάμε, πάλι όμως σε νομική και βιοηθική βάση…

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Ο λαγός των Γερμανών και των νεοφασιστών πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα γκαίμπελς-Bild
"Ελευθερία στα ταξίδια μόνο με εμβόλιο"

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΗΠΩΣ ΤΑΤΟΥΑΖ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ; (Ο Μητσοτάκης προτείνει πιστοποιητικό εμβολίου).

11 Ιανουαρίου
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δη
Κρίση δημόσιας υγείας που τη διαχειριζόμαστε μόνο με μέτρα δημόσιας τάξης.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "X neakriti NEAKRITI.GR K. Φαρσαλινός Εφαρμόζουν Lockdown γιατί δεν λαμβάνουν μέτρα Δημόσιας Υγείας"
Εφαρμόζουν Lockdown γιατί δεν λαμβάνουν μέτρα Δημόσιας Υγείας.
Η σημερινή συζήτηση με τον
George Sachinis
στο
Ράδιο 98.4
Τα lockdown δεν επιβάλλονται λόγω μη-τήρησης των μέτρων αλλά επειδή δεν έχουμε λάβει κανένα μέτρο Δημόσιας Υγείας για την διαχείριση της πανδημίας.
Κρίση δημόσιας υγείας που τη διαχειριζόμαστε μόνο με μέτρα δημόσιας τάξης.
Κανένας επιδημιολογικός έλεγχος και επιτήρηση. Τρέχουμε πίσω από την πανδημία. Ακραία έπαρση από ορισμένους.
Υπερβολική εξουσία που φθείρει την ψυχική ισσοροπία και οδηγεί σε ακρότητες (πείραμα φυλακής στο πανεπιστήμιο του Stanford).
Μέτρα που υπονομεύουν και μακροχρόνια την υγεία του πληθυσμού. Μετατροπή της υγείας σε κυνήγι ενός ιού και μιας νόσου μόνο.
Ελλειπέστατη βιβλιογραφική ενημέρωση από ορισμένους που δίνουν παράλογες οδηγίες περιορισμών λόγω "πιθανής διασποράς" ακόμη και 25 ημέρες μετά την έναρξη συμπτωμάτων. Ακούγονται περιστατικά νοσηλείας σε νοσοκομείο μέχρι να προκύψουν 2 αρνητικά PCR tests!!!
Αύξηση θανάτων πολύ πάνω από τον αριθμό θανάτων από COVID για το 2020 (39:30). Αναφέρομαι στο αρχείο του υπουργείου εσωτερικών για τους θανάτους το 2020 έναντι του 2019 (και άλλων ετών): https://www.ypes.gr/.../statistiko-lixiarchikon-praxeon...
Κρατάω μια επιφύλαξη για τα δεδομένα μέχρι να δω και τις καταγραφές τις ΕΛΣΤΑΤ, πάντως τα νούμερα είναι δημοσιευμένα από το υπουργείο εσωτερικών.
Ελληνικά fact checkers με επιλεκτικές παρεμβάσεις που συγχέουν, άγνοια και ανακρίβεια στην επιστημονική πληροφορία που μεταφέρουν, και παιχνίδι λέξεων με μισές αλήθειες. Ταυτόχρονα, αγνοούν επειδικτικά πολύ σοβαρή και ακραία παραπληροφόρηση, από κάποιους που φαίνεται ότι "δεν πρέπει να αγγίζονται"....






Πετρος Αργυρίου

· Από τα πρώτα πράγματα που είχα σκεφτεί σε σχέση με την πανδημία, ήταν πιστοποιητικό Covid Free για μερική επανεκίννηση της οικονομίας, τουτέστιν, μητρώο: Νόσησες ή απλά θετικοποιήθηκες προ τριών εβδομάδων και έχεις αποκτήσει ανοσία; Κυκλοφορείς ελεύθερα. Αυτό θα έπρεπε να σκέφτονται οι οπαδοί της καραντίνας, σύμφωνα πάντα με το δικό τους σκεπτικό. Αλλά δεν σκέφτονται. Τώρα, ο Μητσοτάκης σκέφτεται πιστοποιητικού εμβολίου. Απο που και ως που η ανοσία του εμβολίου με τα λίγα ακόμη δεδομένα που έχουμε σε σχέση με την μεσομακροπρόθεσμη ασφάλεια του και με κλινικές μελέτες που δεν λένε σχεδόν τίποτε για το αν κολλάν ή μεταδίδουν όσοι το κάναν μιας και δεν σχεδιάστηκαν για αυτό, είναι υπέρτερη της φυσικής ανοσίας που πολλές μελέτες από πολλές χώρες, πλεόν αποδεικνύουν ότι τρεις από τις πέντε μορφές της είναι ενεργές 6-8 μήνες μετά και με ανοσολογική μνήμη που αντιδρά πολύ νωρίτερα σε εκ νέου επαφή με τον ιό; Από που και ως που άνθρωποι που αντέδρασαν στον ιό, θα εμβολιαστούν, χωρίς κανένα όφελος και με το επιπλέον έστω θεωρητικό ρίσκο μιας ADE, ενίσχυσης της νόσου από μη εξουδετερωτική ανοσία σε τυχόν επόμενη έκθεση σε κορονοιούς; Και από που και ως που θα εμβολιαστούν οι κάτοικοι των όποιων περιοχών έχουν φτάσει ή είναι κοντά στην ανοσία αγέλης; Τεστ αντισωμάτων σε όλο τον πληθυσμό ΤΩΡΑ. Το φιάσκο συνεχίζεται όχι απλά αμείωτο αλλά αθροιστικά σε όλα τα επίπεδα. ΤΑ ΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΦΑΣΙΣΜΟΥ. Και από που και ως που θα προτείνετε όταν κάποτε θα σας περισσεύουν τα εμβόλια να εμβολιαστούν και τα παιδιά που διατρέχουν απειροελάχιστο κίνδυνο; Μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, πολλαπλά και διαρκή. Η δίκη της Νυρεμβέργης, είναι πολύ λίγη σε σχέση με την τιμωρία που σας πρέπει.

………………………………………………………………………………………………………………………………………





Scripta Manent non verba

Η SCRIPTA MANENT NON VERBA ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΑΤΟΥΑΖ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΙ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΙ ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
30 Δεκεμβρίου 2020 στις 2:48 μ.μ. 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια
Δημόσια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΛΕΖΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ...

Με εντυπωσιάζει ο υφέρπων και υποδόριος φασισμός. Γράφει λοιπόν ο δημοσιογράφος Νότης Παπαδόπουλος στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της περασμένης Τρίτης 22/12: "Και να γίνει επίσης κατανοητό ότι η ανεύθυνη άρνηση του εμβολιασμού μπορεί να οδηΜελέτης Μελετόπουλος

Με εντυπωσιάζει ο υφέρπων και υποδόριος φασισμός. Γράφει λοιπόν ο δημοσιογράφος Νότης Παπαδόπουλος στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της περασμένης Τρίτης 22/12: "Και να γίνει επίσης κατανοητό ότι η ανεύθυνη άρνηση του εμβολιασμού μπορεί να οδηγήσει τελικά στην υποχρεωτικότητά του". Κύριε Παπαδόπουλε, μόνον οι ναζί διανοήθηκαν να παρέμβουν ιατρικά στο ανθρώπινο σώμα χωρίς την συναίνεση του ενδιαφερομένου.



Ετικέτες: