ενδείξεις - αντενδείξεις

πρός τό δεῖν οὕτωΠροηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε
Η οργανική ενότητα "δημοκρατών" υπό το προσχηματικό δέος του χρυσαυγίτικου νεοναζισμού

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 0 comments

 

Νίκος Σταθόπουλος

..το θλιβερό εξώφυλλο της Εφ.των Συν.!.....ο κατεστημένος κοινοβουλευτισμός σε οργανική ενότητα υπό το προσχηματικό δέος του χρυσαυγίτικου νεοναζισμού....κι υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που ομνύουν σε τούτη την ξετσίπωτα συστημική "αριστερά" είτε στην άλλη, την "επαναστατική" που κρυολογούν τα πλανητικά αστικά thinktanks και φτερνίζεται αυτή!....είναι τόσο φυτουλοποιημένη αυτή η αποικιοποιημένη υποκοινωνία, που της τα λένε χύμα και στα μούτρα κι αυτή καμαρώνει ή απλώς σκουπίζει με σοβαροφάνεια δούλου τη ροχάλα..... 

Nikos Tavris  "Όλοι Ενωμένοι! Όλοι μαζί! μα συγνώμη, αυτό δεν είναι τ' αφεντικό;", όπως έγραφε και ο Ντάριο Φο.

Η διανομή των ρόλων στη διακριτική σας ευχέρεια....

Πέτρος Δημητρίου

Μιχάλης Χαραλαμπίδης (2013)

"Η Χρυσή Αυγή και όχι μόνον αυτή είναι τα προϊόντα, τα πιλοταρισμένα δημιουργήματα μιας εξαρτημένης από τους ξένους και τις τοπικές μαφίες μπλοκαρισμένης και ελεγχόμενης εξωθεσμικά Δημοκρατίας.

Οι εξαρτημένες, ολοκληρωτικές, ιδιόμορφες, νεοφασιστικές δομές, η πολιτιστική χούντα της μεταπολίτευσης, δημιούργησαν την Χρυσή Αυγή για πολλούς λόγους και την χειραγωγούν για άλλους τόσους.

Την δημιούργησαν οι πλέον αντιδημοκρατικές ομάδες και μηχανισμοί της μεταπολίτευσης για να παρουσιασθούν, να επανανομιμοποιηθούν ως δημοκράτες.

Θέλουν να παραχαράξουν, να συσκοτίσουν την ιστορική πολιτική διαλεκτική που διαμορφώνει και καθορίζει τις πολιτικές ταυτότητες.

Όταν η ιστορία είπε, αποκάλυψε ότι δεν είναι δημοκράτες, αυτοί άρχισαν την επιχείρηση επανανομιμοποίησης τους με το:Εμείς είμαστε δημοκράτες, αντιφασίστες, η Χρυσή Αυγή οι φασίστες, οι αντιδημοκράτες. Έφτασαν να καθορίζονται ως δημοκράτες σε σχέση με την Χρυσή Αυγή. Διαφορετικά δεν μπορούν να παρουσιασθούν, να εμφανισθούν ως δημοκράτες. Προκαλούν τον γέλωτα, την περιφρόνηση και την οργή. Για αυτό την έχουν ανάγκη, υπαρξιακή ανάγκη.

Την δημιούργησαν για να συκοφαντήσουν τον Ελληνισμό και την Ελληνικότητα εδώ, στην Ευρώπη, Διεθνώς. Ελληνικότητα ίσον Χρυσή Αυγή. Πολλά μάλιστα παπαγαλάκια, απόγονοι και συνεχιστές αποικιοκρατικών, ναζιστικών και ληστρικών ομάδων εκτός Ελλάδος συγχρονίστηκαν μαζί τους.

Την δημιούργησαν για να καλύψουν τον δεξιοαριστερό Κεμαλοφασισμό τους. Αυτήν την μεταπολιτευτική ευλογιά που κατέλαβε τους εκπαιδευτικούς και τους πολιτικούς θεσμούς. Αποτέλεσε τον νέο μηχανισμό γεωπολιτικής και γεωπολιτισμικής εξάρτησης της χώρας. Ένα μέρος του ανθρώπινου υλικού, του προσωπικού που στρατολογήθηκε ήταν «αριστερό», «σοσιαλιστικό», «κομμουνιστικό». Οι μεν λατρεύουν τον Κεμάλ. Οι δε τον Χίτλερ. Έχουμε δηλώσεις λατρείας προς τον Κεμάλ αρχηγών «κεντροαριστερών κομμάτων» εκτός από τα προσκυνήματα.

Δυστυχώς για όλους αυτούς ο κριτής είναι η ιστορία.

Μετά το τέλος του αποσταθεροποιητικού κύκλου με χειραγώγηση και χρήση της Χρυσής Αυγής μια φυσιολογική, υγιής ιστορική, πολιτική, δημοκρατική διαλεκτική, επαναφέρει ως πρώτο θέμα στην Δημόσια Πολιτική ημερήσια διάταξη, τις ευθύνες και τις ενοχές αυτού του κακιστοκρατικού πολιτικού προσωπικού που προκάλεσε τόσο κακό στον τόπο και τους ανθρώπους του. Το ιστορικό αίτημα της τιμωρίας τους.

Οι Έλληνες Πολίτες δεν Ξεχνούν.

Η Πολιτική Μορφωτική Αναγέννηση της χώρας και ο επανασχεδιασμός της απαιτεί τον εξοστρακισμό τους, την ΚΑΘΑΡΣΗ.ΑΡΚΕΤΑ."

http://polis-agora.blogspot.com/.../v-behaviorurldefaultv...

Ετικέτες: