ενδείξεις - αντενδείξεις

πρός τό δεῖν οὕτωΠροηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε
«Είμαστε ελάχιστοι, είναι ντροπή τους που δεν έχουν κάνει τίποτα»

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 0 comments

 

Tην ώρα που ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απηύθυνε το εκβιαστικό διάγγελμα του, παρουσιάζοντας μία μαγική εικόνα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, από το Νοσοκομείο της Νίκαιας η λοιμωξιολόγος, Όλγα Κοσμοπούλου, έστειλε το δικό της μήνυμα παρουσιάζοντας την άπψη γιατρών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Υπενθυμίζεται ότι στο νοσοκομείο της κ.Κοσμοπούλου, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, οι γιατροί αποφάσιαν ομόφωνα σε γενική συνέλευση ότι αδυνατούν να δέχονται πλέον άλλα περιστατικά Covid-19, λόγων υποστελέχωσης, έλλειψης υποδομών και μέτρων ασφαλείας.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα:

«Είμαστε ελάχιστοι, αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες. Είναι ντροπή που έξι μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα. Στο νοσοκομείο αυτό έχει προσληφθεί μόνο ένας επικουρικός γιατρός. Είναι ντροπή τους που τάζουν “φύκια για μεταξωτές κορδέλες”. Είναι ντροπή τους που νομίζουν ότι η μάχη για την υγεία του λαού κρίνεται στις στατιστικές, στα ποσοστά και στα ψέματα των μεγάλων καναλιών.

Αν έχουν τσίπα, θα πρέπει ο κάθε υπουργός που θα αρρωστήσει και η οικογένειά του να δοκιμάσουν να έρθουν να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο μας…. Διότι το κοινωνικό παραμύθι που έλεγε ότι είμαστε όλοι μαζί στα πλούτη αλλά τα πλούτη τα παίρνουν λίγοι, και όλοι μαζί στη φτώχεια αλλά εσύ που είσαι ο φτωχός πήγαινε νοσηλεύσου σε άθλιες συνθήκες, αυτό το παραμύθι τελείωσε.

Πρέπει να αμυνθούμε στην κυβερνητική κοροϊδία!»Ετικέτες: