ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Ημέρα της Γης - Η Τροφή μας & η Δράση για το Κλίμα / Γη-Organization Earth και The Cube Athens

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 0 comments
ΑΠΡ22

Ημέρα της Γης - Η Τροφή μας & η Δράση για το Κλίμα

Δημόσια
 · Διοργανωτές: Οργάνωση Γη-Organization Earth και The Cube Athens
  • Σήμερα στις 5:30 μ.μ. – 7 μ.μ.
    Ξεκινάει σε περίπου 5 ώρες

Στις 22 Απριλίου 2020, σε όλο τον κόσμο, γιορτάζουμε την 50η επέτειο της Ημέρας της Γης!

Φέτος, λόγω της πανδημίας του Covid-19 δε θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε μαζί με τις οικογένειές μας, φίλους και συνεργάτες στη Φύση, σε πάρκα, δάση και αγροκτήματα. Μπορούμε όμως να συνεχίσουμε με κάθε τρόπο τη διάδοση της σημασίας του θεμελιώδους Ανθρωπίνου Δικαιώματος σε ένα υγιές Περιβάλλον.

Φέτος, η Οργάνωση Γη-Organization Earth και το The Cube Athens για μία ακόμη φορά ενώνουν δυνάμεις και μας προσκαλούν να συμμετάσχουμε σε μία διαδικτυακή εκδήλωση, αφιερωμένη στην #EarthDay2020, τονίζοντας το θετικό αντίκτυπο των συνεργασιών για την επίτευξη ενός βιώσιμου πλανήτη για όλους!

Την Τετάρτη 22 Απριλίου, όλη την ημέρα, συμμετέχουμε στο παγκόσμιο κάλεσμα και σας προτρέπουμε να "ποστάρετε" τα μηνύματά σας, να μοιραστείτε τις ιδέες σας και να παρουσιάσετε τις προτάσεις μας, συμβάλλοντας μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες άλλους ανθρώπους στο παγκόσμιο κίνημα για το περιβάλλον.

Στις 17:30 συνευρισκόμαστε διαδικτυακά μέσω Webex & FB σε μία ανοιχτή συζήτηση με τίτλο «Πώς ο Aγροδιατροφικός τομέας μπορεί να συμβάλλει στη Δράση για το Κλίμα».

Στους ομιλητές συμπεριλαμβάνονται οι:

-Έλενα Δανάλη. Yπεύθυνη των προγραμμάτων βιώσιμης γεωργίας στην οργάνωση Greenpeace Greece.

-Panos Papadopoulos. Μέλος του δικτύου Agroecology Greece & συνιδρυτής του Med culture.

-Charikleia Minotou. Πρώην Πρόεδρος του Μεσογειακού Δικτύου του International Federation of Organic Agriculture Movements (IFOAM Agri Bio Mediterraneo).

-Pavlos Georgiadis - Παύλος Γεωργιάδης. Εθνοβιολόγος & επιστημονικός υπεύθυνος του Κοινό Έδαφος.

-Antonis Tzounis. Συντονιστής της ομάδας «Στόχος Βιώσιμης Ανάπτυξης Νο2 για την Επισιτιστική Ασφάλεια και τον Βιώσιμο Αγροδιατροφικό Τομέα», μία πρωτοβουλία της κίνησης πολιτών Κόσμος - Kosmos.

Τη συζήτηση προλογίζουν και συντονίζουν οι Maria Calafatis Frsa & Stavros Messinis, co-founders του Cube Athens και Dinos Machairas, διευθυντής της Οργάνωσης Γη.

Η ανοιχτή συζήτηση θα γίνει μέσω της εφαρμογής Webex όπου μπορείτε να συνδεθείτε με το παρακάτω link: https://organizationearth.my.webex.com/organizationearth.my/j.php?MTID=mea4867d935f726527a4a4c41fd42e167

Κωδικός: FOODACTION2020

[Μόλις μπείτε στο παραπάνω link, θα σας ζητήσει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Webex. Αν την έχετε εγκαταστήσει ήδη σας δίνει την επιλογή να συνδεθείτε είτε κατεβάζοντας το Webex app, είτε κατευθείαν από τον browser σας (google chrome. mozilla firefox etc).]

Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε το live stream στο https://www.facebook.com/OrganizationEarth/

Ας μην αφήσουμε τίποτα να μας εμποδίσει να γιορτάσουμε την Ημέρα της Γης την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020!
Ετικέτες: