ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Παρασκευή 26 Απριλίου 2019 0 comments
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
Θέλω να ευχαριστήσω για τις ευχές τους, (στην σελίδα μου στο fb), ιδιαίτερα τους φίλους:
Τον Θόδωρο Παντούλα,(Θεόδωρος Ε. Παντούλας),έναν άνθρωπο των εκδόσεων, βιβλίων, του κόσμου της γραφής και της μαχητικής δημοσιογραφίας. Αλλά και ακάματου λάτρη της πολιτικής εμπειρίας.
Ο Θόδωρος φιλοξένησε κείμενά μου στο περιοδικό του manifesto/ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
Το περιοδικό Φρέαρ στο οποίο σήμερα είναι εκδότης, τιμήθηκε με κρατικό βραβείο λογοτεχνικού περιοδικού για το έτος 2014.
Τον Σπύρο Κουτρούλη, (Spyros Koutroulis), που γνώρισα από τις σελίδες της «ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ» και μέσα από το κείμενό του «Το ξερίζωμα του ανθρώπου και η «οντολογική-ιστορική» σημασία της πατρίδας», στο τεύχος 22/Φθινόπωρο 1996. Αργότερα έμαθα ότι αυτός ο οικονομολόγος τιμά τα γράμματα και την πνευματική παράδοση της Ευρωστίνης, γιατί είναι από γονείς και τα χώματα του Δερβενίου.
Διαβάστε εδώ http://www.tinakanoume.gr/2019/03/blog-post_28.html την εργασία του «Ο Κοινοτικός Συνεργατισμός και ο Κώστας Καραβίδας».
Τον Γιώργο Τασιόπουλο, (ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ), Μεσσήνιο στην καταγωγή, άξιο δάσκαλο, παιδαγωγό και όχι απλά υπάλληλο, μέσα στην κοινωνία και τους αγώνες. Έναν άνθρωπο που λίγο να μιλήσεις μαζί του νιώθεις ότι έχεις απέναντί σου μια Παπαδιαμάντεια δασκαλοσύνη. Οι προβληματισμοί του για την διδασκαλία των θρησκευτικών στην ύστερη νεωτερικότητα τον οδήγησε στο βιβλίο του με τον ομώνυμο τίτλο.
Στον Θόδωρο και τον Γιώργο εύχομαι το ίδιο: καλή επιτυχία
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ - 30.ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
Σχόλια