ενδείξεις - αντενδείξεις

πρός τό δεῖν οὕτωΠροηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε
Ας γίνουμε σήμερα οι Μεγάλοι Ευεργέτες της Ηπείρου. Η Ήπειρος δεν είναι φτωχή. Η Ελλάδα όλη και η Ήπειρος έχει ανίκανους,άχρηστους και διεφθαρμένους πολιτικούς.Που δεν έχουν την ικανότητα να δουν ποιός είναι ο πραγματικός πλούτος της Ηπείρου και όλης της χώρας.

αναρτήθηκε από : Γρηγόρης Κλαδούχος on : Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 0 comments
"Ήρθαν πάλι.Ενημέρωση πάλι.Ηρθαν να μας εξημερώσουν. Να μας πείσουν.Αυτή τη φορά στή Θεσπρωτία.Δεν φταίνε αυτοί.
Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν.Και φαντάζομαι ,ότι την κάνουν με το αζημίωτο.
Εμείς φταίμε οι Ηπειρώτες.Φταίει ο Περιφερειάρχης και οι Δήμαρχοι ,που τους δίνουν βήμα και τους καλοδέχονται.Τους παραχωρούν δημοτικές αίθουσες και τους κάνουν τεμενάδες. Κάνουν τον αβανταδόρο και τους παρακαλούν νάρθουν , για να καταστρέψουν τον τόπο μας.Υποστηρίζουν τις εταιρείες με απίστευτο ζήλο και απαξιώνουν χωρίς συζήτηση, τους μόνιμους κατοίκους.Και κατά ένα περίεργο τρόπο δεν προβάλλουν τις ημερίδες. Όσο λιγότεροι πολίτες έρθουν τόσο καλλίτερα. Είναι αν μη τι άλλο παράδοξο και ανεξήγητο να μην θέλουν να μάθουν οι κάτοικοι για « τα καλά» της ανάπτυξης.
Αν τώρα μιλήσουμε για τις διαδικασίες που επιβάλλουν στις ημερίδες,είναι απαράδεκτες. Ποτέ δεν απαντήθηκε ούτε μία ερώτηση. Τι είναι ετούτο πάλι; Δεν έχει ξαναγίνει. Να αγνοείς τους Δημότες και εν έχει ξαναγίνει. Να αγνοείς τους Δημότες και να χαϊδεύεις τους Ισπανούς!!
Γιατί κύριε Περιφερειάρχη; Γιατί κύριοι Δήμαρχοι; Γιατί κύριοι Αιρετοί; Γιατί Ηπειρώτες Βουλευτές; Γιατί έχετε αυτή τη στάση, σε ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα για τον τόπο μας;Γιατί δεν υπερασπίζεστε τον τόπο μας και ακολουθείτε τις επιταγές της εκάστοτε κεντρικής Κυβέρνησης και των συμβούλων τους,που έρχονται να μας πείσουν ότι η Ήπειρος θα είναι ίδια μετά τις έρευνες και τις εξορύξεις πετρελαίων.Ολοι αυτοί οι Αθηναίοι δεν δίνουν δεκάρα για τον τόπο μας.Εμείς τί κάνουμε;Δεν ακούτε τον υπόκωφο θόρυβο του κόσμου; Καλέσαμε όλους αυτούς,για να μας πούνε τι θα κάνουμε εμείς στον τόπο μας; Εμείς που ζούμε σ´ αυτόν δεν ξέρουμε;Όλοι αυτοί για ρωτήστε τους θα ξανάρθουν στα Γιάννενα,την Ηγουμενίτσα,στο Φιλιάτι,στο Σούλι,στο Πωγώνι,στη Δωδώνη,στη Ζίτσα,στο Ζαγόρι και αργότερα στο Μέτσοβο, την Κόνιτσα,τα Τζουμέρκα(γιατί έρχεται και η σειρά τους μετά τις εκλογές) όταν θα γίνονται οι γεωτρήσεις; Γιατί νάρθουν;Τι να κάνουν;Γιαυτό που έρχεται σήμερα ο κόσμος;Θα το διαλύσουν. Θα το καταστρέψουν.Σχεδιάζουν να το ξεπουλήσουν απερίσκεπτα, για ψίχουλα.
Ανάπτυξη,επενδύσεις,εθνικό συμφέρον,ώθηση στην ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας,στην πλάτη της Ηπείρου.Κουραφέξαλα!!
Κάνετε μεγάλο λάθος.Βάζετε τους λύκους στο μαντρί. Θα ψηφίσει αλλιώς «το κοπάδι» την επόμενη φορά κύριε Περιφερειάρχη. Θα ψηφίσει διαφορετικά ο κάθε Ηπειρώτης για να σώσει τον τόπο του. Θα φροντίσει να απαλλαχτεί,από ανθρώπους που δεν έχουν τα κότσια να τα βάλλουν με την κεντρική εξουσία και τα μεγάλα συμφέροντα των πολυεθνικών. Με ανθρώπους, που δεν έχουν κοινή λογική και δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν. Που δεν ήρθαν ποτέ να ακούσουν τον κόσμο στα καφενεία των χωριών.Κυνηγούν τις κάμερες στις σαχλές δεξιώσεις και μετά ανεβάζουν φωτογραφίες στα μέσα δικτύωσης. Χαρείτε τους!! Εκπρόσωποι του λαού!! 
Ηπειρώτισσες και Ηπειρώτες, μην περιμένουμε τίποτα από δαύτους. Ας πάρουμε,την υπόθεση στα δικά μας δυνατά και καθαρά χέρια ,όπως τόσες φορές στο παρελθόν.Ας ενωθούμε για να παλέψουμε,για την Ηπειρο μας την λατρεμένη.Ας κληροδοτήσουμε τον τόπο μας στις επόμενες γενιές όπως τον κληρονομήσαμε.Ας γίνουμε σήμερα οι Μεγάλοι Ευεργέτες της Ηπείρου. Και κάτι τελευταίο. Η Ήπειρος δεν είναι φτωχή.Η Ελλάδα όλη και η Ήπειρος έχει ανίκανους,άχρηστους και διεφθαρμένους πολιτικούς.Που δεν έχουν την ικανότητα να δουν ποιός είναι ο πραγματικός πλούτος της Ηπείρου και όλης της χώρας!!!!!"
Vasilis Paparounas

Ετικέτες: